Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 12.11.2024 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Karoliina-kouluttajan tehovinkit Zoom-tapaamisessa, kerrataan kaikkia Candying-taitoja. Tapaamisessa voidaan käydä läpi kaikkea mahdollista läsna olevien toiveiden mukaan. Tehovinkit on siis tarkoitettu sekä peruskurssin suorittaneille aloitteleville ammattilaisille että konkareille, joilla on kysymyksiä kouluttajalle.

Mikäli sinulla on hoitolassa esimerkiksi seuraavia tilanteita – tule Tehovinkit tapaamiseen ja saa lisäpotkua Candying-ammattilaisuuteen:
– kätesi kipeytyy etkä pysty tekemään useita karvanpoistoja päivässä
– koet olevasi liian hidas ja haluaisit Candätä nopeammin
– oikean massan valinta on vaikeaa ja massa käyttäytyy kädessäsi usein ei-toivotusti
– haluaisit käyttää spaattelia Candyingissä, mutta et tiedä miten sitä käytetään
– et tiedä miten saisit estettyä jumit ja miten toimisit parhaiten jos jumiudut
– haluaisit vinkkejä hinnoitteluun sekä myyntiin

Tehovinkit tapaamisessa voit myös näyttää omaa Candying-tekniikkaasi, jos haluat siihen vinkkejä. Voit varata tätä varten mallin ja tuotteet valmiiksi.

Tervetuloa mukaan Tehovinkit tapaamiseen!

Kurssi tallennetaan ja kurssille osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen kurssin jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Karoliina Aro on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24 % (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Koulutus on sovitusti maksuton edellisellä peruskurssilla olleille, osaamisen vahvistamiseksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 11.11.2024 klo 15!

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.