Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

CLINICCARE ON YKSI MAAILMAN PARHAISTA IHONHOITOSARJOISTA

Pienimolekyylinen hyaluronihappo on yksi CLINICCARE -ihonhoitosarjan parhaista ainesosista.

Hyaluronihappo näyttelee elintärkeää roolia metabolisissa prosesseissa, kuten solujen välisissä reaktioissa ja synteeseissä. Se auttaa parantamaan solujen immunite-ettia ja torjumaan tulehduksia. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky sitoa kosteutta – jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Solujen luonnollinen korjaantuminen on suoraan verrannollinen hyaluronihap-potasooon, mikä valitettavasti laskee iän myötä. Tämä jättää ihon alttiiksi toksiineille ja kaikki hyaluronihappoa vaativat prosessit heikkenevät. Siksi hyaluronihappo on niin tärkeä komponentti ikääntyvän ihon hoidossa.

Ongelma perinteisen hyaluronihapon imeytymisessä on sen molekyylikoko, 3000 nm, kun taas solujen välinen tila on noin 100 nm. Tämä tekee perinteisen hyaluronihapon imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin mahdottomaksi. Ennen tätä se on ollut mahdollista vain injektoimalla hyaluronihappoa ihon alle. Japanilaiset tiedemiehet ovat onnistuneet kehittämään hyaluronihappoa, jonka molekyylikoko on vain 5 nm. Sillä on korkea ionisaatio, mikä tarkoittaa, että se pystyy imeytyvään syvälle ihon
kerroksiin ilman injektiota.

MIKSI VALITA CLINICCARE?
Ihonhoitotuotteemme ovat suunniteltuja ammattikäyttöön ja niitä on saatavilla ainoastaan medikaalisista- ja kauneushoitoloista sekä kylpylöistä.

CLINICCARE