Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Itseruskettavat tuotteet

 • Pehmeä samettikinnas
 • Itseruskettavien levitykseen
He-Shi Luxury Velvet Tanning Mitt

He-Shi Luxury Velvet Tanning Mitt

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin pehmeä, kaksipuolinen samettikinnas itseruskettavien tuotteiden helppoon levitykseen. Patentoidun kintaan sisällä on suojakerros, joka pitää kädet tahrattomina. Ranneresori antaa lisäkontrollia levitykseen. Pese kinnas käytön jälkeen käsin.
Lue lisää
 • Aurinkosuoja
 • Pois pestävä kullanruskea väri
Australian Gold SPF 30 Spray Gel Bronzer 100 ml

Australian Gold SPF 30 Spray Gel Bronzer 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aurinkosuoja Spray Gel –tuotteet ovat uudenlaisia, suihkeen ja perinteisen voiteen yhdistelmiä. Ne sopivat erityisesti heille, jotka etsivät tehokkuutta, kosteutusta ja käytännöllisyyttä. Spray Gel –aurinkosuoja on kätevässä pumpussa, joka takaa annostelulle kontrollia ja raikkautta levityksee, kun täyteläinen koostumus imeytyy suihkeena iholle.  Tuo iholle kullanruskean värin, joka on helppo pestä pois iholta.  Vedenkestävä jopa 80 minuutin ajan. 
Lue lisää
 • Suojaa jalkapohjat itseruskettavalta
MineTan Jalkasuoja 25kpl

MineTan Jalkasuoja 25kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tarralliset pahviset jalkasuojat 25 kpl. Pidä asiakkaidesi jalkapohjat puhtaina ja suojaa ne tekorusketukselta.
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Kaunis rusketus vain tunnissa
 • Pitkäkestoinen
 • Luonnollinen väri
MineTan Caramel Pro Spray Mist 946ml

MineTan Caramel Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Luonnollinen väri. sopii myös erittäin punakalle ja vaalealle iholle. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Suihkuttaessa tuoksuton. CARAMEL BASE 1 tunnin EXPRESS rusketus LUONNOLLISEEN rusketukseen. Ei liian vaalea eikä liian tumma, Caramel on täydellinen niille, jotka etsivät klassista, aurinkoista, kultaista ihoa jopa tunnissa. 1(HT) -koostumus sisältää Fast Tanning Actives Quad Bronzing -teknologialla nopeuttamaan rusketusprosessia. 100 % luonnollisia DHA-rusketusaktiivisia aineita on yhdistetty tehokkaisiin antioksidantteihin, mukaan lukien kosteuttavat öljyt, kasviuutteet ja silkkiset aminohapot, jotka auttavat rusketusta kehittymään nopeammin, imeytymään syvemmälle ihoon ja luomaan luonnollisen värin, joka kestää pidempään. Nelinkertaiset rusketusaineet tarjoavat välittömän kuvan täydellisen rusketuksen, joka jatkaa luonnollisen, kullankeltaisen ihon lopputuloksena ilman tekorusketuksen tuoksua. Caramel Pro Spray Mist sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat luonnollisen rusketuksen. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Itseruskettava vaahto
 • Imeytyy nopeasti
 • Hajusteeton
He-Shi Gold Foaming Mousse 150ml

He-Shi Gold Foaming Mousse 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Itseruskettava vaahto antaa heti tasaisen rusketuksen 7-10 päiväksi. Koostumus sopii sekä vartalolle että kasvoille. Kevyt mousse liukuu iholle ja imeytyy helposti jättäen ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti, pyörivin liikkein. Pukeudu vasta pari minuuttia sen jälkeen, kun neste on täysin imeytynyt. Vältä kontaktia veden ja hien kanssa 6–8 h, rusketusvoiteen vaikuttaessa. Suihkun jälkeen iho on ruskettunut ja kaunis. Kosteuta päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja ja alkoholia. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Itseruskettavien helppoon levitykseen
 • Ei tahraa käsiä
He-Shi Tanning Mitt

He-Shi Tanning Mitt

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helpota itseruskettavien tuotteiden levitystä He-Shi Tanning Mitt -kintaalla. Sienen tasainen pinta levittää tuotteet tasaisesti, jotta lopputulos on täydellinen. Patentoidun kintaan sisällä on suojakerros, joka pitää kädet tahrattomina. Pese kinnas käytön jälkeen käsin.
Lue lisää
 • Itseruskettava yövoide kasvoille
 • Kosteuttava
He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm 50ml

He-Shi Overnight Hyaluronic Tan Balm 50ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Itseruskettava geeli, joka ruskettaa, kosteuttaa ja estää ikääntymisen merkkejä kasvoillasi yön aikana nukkuessasi. Sisältää mm. kiinteyttävää ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Levitä meikkisiveltimellä, käsin tai He-Shi Tanning Mitt -kintaalla. Vältä kulmakarvoja ja tasoita hyvin hiusrajan alueella. Uusi käsittely 2-3 pv välein säilyttääksesi nuorekkaan ja hehkuvan ihon. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Vaahtoitseruskettava luonnolliseen päivetykseen
 • Vaikutusaika vain 1 tunti!
 • Tuoksuton
 • Vegaani
MineTan Caramel Self Tan Mousse 200ml

MineTan Caramel Self Tan Mousse 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
KARAMELLIPOHJAINEN 1-3 TUNNIN RUSKETTAJA LUONNOLLISEEN PÄIVETYKSEEN Ei liian vaalea, ei liian tumma.  Caramel on täydellinen valinta niille jotka etsivät luonnollista rusketusta, Rusketus kehittyy tunnissa ja tummempiin sävyihin pääset pidentämällä vaikutusaikaa. Caramel Mousse sopii kaikille ihotyypeille luonnollisen, kultaisen päivetyksen saavuttamiseksi. 100 % luonnolliset DHA aineosat on yhdistetty tehokkaisiin antioksidantteihin, mukaan lukien kosteuttavat öljyt, kasviuutteet ja silkkiset aminohapot, jotta rusketus kehittyisi nopeammin. Caramel antaa kauniin lopputuloksen hetkessä. Tuote ei sisällä itseruskettavalle ominaista tuoksua. Parabeeniton, vegaani ja PETA hyväksymä. Käyttö:   – Huuhtele 1-4 tunnin jälkeen haalealla vedellä 45 sekunnin ajan. – Älä käytä saippuaa tai kuorinta-aineita. Ensimmäisen suihkun jälkeen rusketuksesi kehittyy ja sen sävy syventyy seuraavan 24 tunnin aikana. – Voit käydä säännöllisesti suihkussa 8-16 tuntia tuotteen levityksen jälkeen. Lopputulos säilyy 5-10 päivän ajan ilman läiskiä, mikäli rusketusta ylläpidetään hyvin.   HUOM. Suosittelemme käyttämään käsineitä/rusketuskinnasta levityksen aikana.  
Lue lisää
 • Pidentää rusketuksen kestoa
 • vahvistaa ihoa 
 • Uudistaa ihon rakennetta 
Australian Gold Instant Sunless Lotion 177 ml

Australian Gold Instant Sunless Lotion 177 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Välittömän rusketuksen antava kosteuttava voide Mustan saksanpähkinän kuoren uutteeseen, karamelliin ja DermaDark®- ruskettajiin sekoitettu runsas määrä dihydroksiasetonia (DHA) ja erytruloosia varmistavat yhdessä kauniin ja pronssisen rusketuksen. Maailman rikkain C-vitamiinin lähde – kakaduluumu ja sheavoi kosteuttavat, suojaavat ja hoitavat ihoa sekä pidentävät rusketuksen kestoa. Kofeiini antaa iholle energiaa, kohottaa ja vahvistaa ihoa, uudistaa ihon rakennetta sekä parantaa sen ulkonäköä. Käyttö: levitä iholle runsaasti. Pese kädet. Vaikutusaika: 2-4 tuntia.
Lue lisää
 • Itseruskettava suihke
 • Kasvoille ja kaulalle
He-Shi H20 Glow Hyaluronic Facial Mist 100ml

He-Shi H20 Glow Hyaluronic Facial Mist 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hienojakoinen, kasvoille suunniteltu itseruskettava suihke. Luonnollinen ja nuorekas hehku meikittömiin päiviin. Sulje silmät ja sumuta kasvoille ja kaulan alueelle, levitä siveltimellä tai He-Shi Tanning Mitt -kintaalla. Anna vaikuttaa 6-8 h, ei tarvitse huuhdella. Tuote sisältää ruskettavaa ainetta, joten neste voi kellastua pullossa ajan myötä. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Itsestäänruskettava voide
 • Kasvoille ja vartalolle
 • Väri säilyy 4-6 päivää
Phyt's Solaire Voile Dore Ruskettava voide 100 ml

Phyt’s Solaire Voile Dore Ruskettava voide 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Solaire Voile Dore on kevyt maitomainen itsestäänruskettava hoitava voide kasvoille ja kokovartalolle. Väri säilyy iholla n. 4-6 päivää levityksestä ja vahvuus riippuu ihon PH-arvosta. Levitä hyvin imeyttäen, jotta saat tasaisen lopputuloksen. Kuiva hilseilevä iho kannattaa kuoria ensin Gommage Corporel kuorintavoiteella. Pese kädet hyvin saippualla levityksen jälkeen. 100% luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Ravitsevia kasviöljyjä (seesami, auringonkukka, porkkana), rapsista uutettua sokeria DHA, Erythrulose (luonnonmukainen), kasvipohjainen e-vitamiini, palmarosa, laventeli Kausi tuote!
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Ihoa hoitava rusketusspray
 • Sopii kaikille ihotyypeille
MineTan Wonder Tan Pro Spray Mist 946ml

MineTan Wonder Tan Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tulehdusta ehkäisevä, ihoa uudistava suihkurusketusaine. Rikastettu megakosteuttavalla hyaluronihapolla Täynnä ravitsevia A-, C-, B3- ja E-vitamiineja 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Pullo valmistettu 100 %:sti kierrätysmateriaaleista (PCR). Wonder Tan yhdistää kasviperäisen hyaluronihapon ja ravitsevien vitamiinien supervoimat itserusketukseen, mikä takaa kosteuden ja erittäin pitkäkestoisen rusketuksen. Hyaluronihappo toimii tässä kosteuttajana, joka vetää kosteutta ihoon ja sulkee kosteutuksen, jättäen ihosi pehmeäksi. Yhdistettynä rusketukseen tämä vertaansa vailla oleva tehostus ihon kosteutukseen auttaa rusketusta pysymään tasaisempana ja lähtemään myös tasaisesti ilman halkeilua. Ihmeitä iholla tekemä Wonder Tan auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa näkyvästi ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta. A-, C-, B3- ja E-vitamiinit lisäävät hehkua, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Wonder Tan Pro Spray Mist sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille niille, jotka haluavat äärimmäisen rusketuksen. Ei oranssin sävyjä. Ei väärennettyä rusketuksen hajua. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Aurinkosuoja
 • Pois pestävä ruskettava sävy
Australian Gold SPF 15 Spray Gel Bronzer 100 ml

Australian Gold SPF 15 Spray Gel Bronzer 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aurinkosuoja Spray Gel –tuotteet ovat uudenlaisia, suihkeen ja perinteisen voiteen yhdistelmiä. Ne sopivat erityisesti heille, jotka etsivät tehokkuutta, kosteutusta ja käytännöllisyyttä. Spray Gel -aurinkosuoja on kätevässä pumpussa, joka takaa annostelulle kontrollia ja raikkautta levitykseen, kun täyteläinen koostumus imeytyy suihkeena iholle. Tuo iholle kullanruskean värin, joka on helppo pestä pois iholta. Kakadumarja, joka sisältää suuren pitoisuuden C-vitamiinia, tehostaa aurinkosuojaa, samalla kun suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Vahva antioksidantti teepuuöljy tekee ihosta erittäin pehmeän. Auringonkukkaöljy ja oliiviöljy tehokosteuttavat ihoa, ja aloe vera rauhoittaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti.
Lue lisää
 • Väritön itseruskettava
 • Ei tahraa vaatteita
 • Imeytyy nopeasti
 • Hajusteeton
He-Shi H20 Glow Tanning Mousse (clear) 150ml

He-Shi H20 Glow Tanning Mousse (clear) 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkas itseruskettava vaahto antaa heti tasaisen rusketuksen likaamatta vaatteita. Koostumus sopii sekä vartalolle että kasvoille. Kevyt mousse on helppo levittää ja imeytyy nopeasti, jättäen ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti, pyörivin liikkein. Pukeudu, kun neste on täysin imeytynyt. Vältä kontaktia veden ja hien kanssa 6–8 h, rusketusvoiteen vaikuttaessa. Suihkun jälkeen iho on ruskettunut ja kaunis. Kosteuta päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja ja alkoholia. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Bronze Beauty Self-Tanning Drops

NAM Bronze Beauty Self-Tanning Drops

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Konsentroidut itseruskettavat tipat sisältävät DHA-happoa ja provitamin-B5:ä. Koostumus auttaa pitämään ihoa kosteutettuna ja voit lisätä muutaman tipan esim. lempivoiteeseesi saaden iholle kevyttä sävyä joka päivä.
Lue lisää
 • Säihkyvä ja pronssinen rusketus
 • Vaikuttaa välittömästi
 • Pehmittää ja tasoittaa ihoa 
Australian Gold Instant Bronze Self Tanning 133ml

Australian Gold Instant Bronze Self Tanning 133ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Välittömästi vaikuttava itseruskettava voide, joka luo ihoosi heti kultaisen sävyn. Runsaat ruskistavat ainesosat täydentävät vaikutusta, luoden Sinulle seuraavien 2-4 tunnin sisällä luonnollisen, säihkyvän ja pronssisen rusketuksen. Innovatiivinen Elimiscent teknologia poistaa epämiellyttävän DHA-hajun. Ainutlaatuinen geelimäinen koostumus varmistaa erinomaisen tasaisen rusketuksen. Kamomilla ja E-vitamiini pehmittävät ja tasoittavat ihoa. Käyttö: levitä runsas määrä voidetta ihoon ja pese kädet. 130ml
Lue lisää
 • Super kosteuttava rusketusvaahto
 • Lopputulos vain tunnissa
MineTan Wonder Tan Tanning Mousse 200ml

MineTan Wonder Tan Tanning Mousse 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rusketusvaahto Rikastettu megakosteuttavalla hyaluronihapolla Täynnä ravitsevia A-, C-, B3- ja E-vitamiineja 1 Hour Express Tan Formula Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua Pullo valmistettu 100 %:sti kierrätysmateriaaleista (PCR) Wonder Tan yhdistää kasviperäisen hyaluronihapon ja ravitsevien vitamiinien supervoimat itserusketukseen, mikä takaa kosteuden ja erittäin pitkäkestoisen rusketuksen. Hyaluronihappo toimii tässä kosteuttajana, joka vetää kosteutta ihoon ja sulkee kosteutuksen, jättäen ihosi pehmeäksi. Yhdistettynä rusketukseen tämä vertaansa vailla oleva tehostus ihon kosteutukseen auttaa rusketusta pysymään tasaisempana ja lähtemään myös tasaisesti ilman halkeilua. Ihmeitä iholla tekemä Wonder Tan auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, parantaa näkyvästi ihon joustavuutta ja auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään punoitusta. A-, C-, B3- ja E-vitamiinit lisäävät hehkua, lisäävät ihon kimmoisuutta ja suojaavat ihoa vapaiden radikaalien ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Sopii kaikille ihotyypeille ja -sävyille niille, jotka haluavat äärimmäisen rusketuksen. Ei oranssin sävyjä | Ei väärennettyä rusketuksen hajua
Lue lisää
 • Asteittain syventyvä itseruskettava
 • Päivetys jopa tunnissa!
He-Shi Rapid 1 Hour Mousse 150ml

He-Shi Rapid 1 Hour Mousse 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Virheetön rusketus vain 60 minuutissa. Imeytymisaika 1 h medium, 2-3 h tumma ja 3-4 h erittäin tumma. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti, pyörivin liikkein. Saat välittömästi kuivuvan rusketuksen ja voit pukeutua heti. Anna värin kehittyä haluamaasi tummuuteen ennen suihkua. Kosteuta päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Itseruskettava vaahto
 • Vartalolle ja kasvoille
 • Hajusteeton
He-Shi Dark Foaming Mousse 150ml

He-Shi Dark Foaming Mousse 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Itseruskettava vaahto antaa heti tasaisen rusketuksen 7-10 päiväksi. Koostumus sopii sekä vartalolle että kasvoille. Kevyt mousse liukuu iholle ja imeytyy helposti jättäen ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti, pyörivin liikkein. Pukeudu vasta pari minuuttia sen jälkeen, kun vaahto on täysin imeytynyt. Vältä kontaktia veden ja hien kanssa 6–8 h, rusketusvoiteen vaikuttaessa. Suihkun jälkeen iho on ruskettunut ja kaunis. Kosteuta päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja ja alkoholia. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Kosteuttava itseruskettava
 • Hajusteeton
He-Shi Hydra Luxe Lotion 175ml

He-Shi Hydra Luxe Lotion 175ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin kosteuttava ja kullan hehkua ihollesi antava itseruskettava voide. Kuori iho 24 h ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti. Pukeudu, kun neste on täysin imeytynyt. Vältä kontaktia veden ja hien kanssa 6–8 tuntia, rusketusvoiteen vaikuttaessa. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja ja alkoholia. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Poistaa vanhaa itseruskettavaa
 • Kuorii ihoa
 • Valmistelee ihon uudelle itseruskettavalle
He-Shi Tan Remover & Primer 150ml

He-Shi Tan Remover & Primer 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Itseruskettavan poistovaahto, joka sisältää passion-, ananas- ja greippihedelmähappoja ja -entsyymejä. Samalla kuorii ihoa valmiiksi seuraavaa rusketusta varten. Lisää tehoa kuorintaan pesusienellä. Anna aineen vaikuttaa 10 min vaikeimpiin tahroihin. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Supertumma rusketusvaahto
 • Kosteuttava
 • Rusketus vain tunnissa
MineTan Coconutwater Tanning Mousse 200ml

MineTan Coconutwater Tanning Mousse 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kookosvesirusketusvaahto 200ml Täyteläinen, supertumma kosteuttava lopputulos iholle. Sopii kaikille ihon sävyille. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Maailman ensimmäinen kookosvesipohjainen rusketus on ainutlaatuinen rusketushoito, joka on täynnä antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kosteuden ja elvyttävät samalla ihoa. Painoton koostumus imeytyy nopeasti ja lukitsee kosteuden ihoon, kun taas luonnollisen kookoksen välttämättömät rasvahapot rauhoittavat kuivia alueita ja parantavat ihon rakennetta ja sävyä. 1 tunnin rusketus toimii luonnollisena kosteusvoiteena ja antaa iholle nopean, täyteläisen supertummanruskean lopputuloksen halutessasi. Sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat intensiivisesti kosteuttavan, täyteläisen, supertummanruskean lopputuloksen.
Lue lisää
 • Nopeasti vaikuttava itseruskettava
 • Päivetys jopa tunnissa!
He-Shi Rapid 1 Hour Liquid Tan 150ml

He-Shi Rapid 1 Hour Liquid Tan 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täydellinen rusketus vain 60 minuutissa. Imeytymisaika 1 h medium, 2-3 h tumma ja 3-4 h erittäin tumma. Anna värin kehittyä haluamaasi tummuuteen, ennen suihkua. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle He-Shi Tanning Mitt -kintaalla tasaisesti, pyörivin liikkein. Saat välittömästi kuivuvan rusketuksen ja voit pukeutua heti. Kosteuta päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Nestemäinen itseruskettava
 • Kuivuu nopeasti
 • Hajusteeton
He-Shi Express Liquid Tan 150ml

He-Shi Express Liquid Tan 150ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Itseruskettava neste, jonka kullanruskea väri kestää ihollasi 7-10 päivää. Tuote kuivuu nopeasti, eikä aiheuta raitoja tai laikkuja ja sopii levitettäväksi koko vartalolle. Kuori iho ennen käyttöä ja levitä puhtaalle, kuivalle iholle. Levitä tasaisesti kasvoille ja vartalolle pyyhkivin liikkein ja anna imeytyä pari minuuttia. Pukeudu vasta, kun neste on täysin imeytynyt. Vältä kontaktia veden ja hien kanssa 6–8 h, rusketusvoiteen vaikuttaessa. Kosteuta iho päivittäin pidentääksesi ja elävöittääksesi rusketustasi. Ei sisällä hajusteita, parabeeneja eikä alkoholia. Varoitus: Tämä tuote ei sisällä aurinkosuojakerrointa, eikä suojaa ihoasi palamiselta. Ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville. Vältä joutumista silmiin. Säilytä auringonvalolta suojattuna.
Lue lisää
 • Suihkurusketukseen
 • Tumma rusketus vain tunnissa
 • Kosteuttava
MineTan Coconut Water Pro Spray Mist 946ml

MineTan Coconut Water Pro Spray Mist 946ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Coconut Water Pro Spray Mist -suihkurusketusaine. Täyteläinen, supertumma kosteuttava lopputulos iholle. Sopii kaikille ihon sävyille. 1 Hour Express Tan Formula. Ei oranssin sävyjä. Ei valerusketuksen hajua. Maailman ensimmäinen kookosvesipohjainen rusketus on ainutlaatuinen rusketushoito, joka on täynnä antioksidantteja, jotka palauttavat ihon kosteuden ja elvyttävät samalla ihoa. Painoton koostumus imeytyy nopeasti ja lukitsee kosteuden ihoon, kun taas luonnollisen kookoksen välttämättömät rasvahapot rauhoittavat kuivia alueita ja parantavat ihon rakennetta ja sävyä. 1 tunnin rusketus toimii luonnollisena kosteusvoiteena ja antaa iholle nopean, täyteläisen supertummanruskean lopputuloksen halutessasi. Coconut Water Pro Spray Mist sopii parhaiten kaikille ihotyypeille, jotka haluavat intensiivisesti kosteuttavan, täyteläisen, supertummanruskean lopputuloksen. Käytä MineTan Tan.Lite -rusketuslaitteen kanssa (70110816).
Lue lisää
 • Suihkurusketussetti kotiin ja hoitolaan
 • Pieni ja näppärä
MineTan Bronze Babe Spray Tan Kit

MineTan Bronze Babe Spray Tan Kit

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Bronze Babe Spray Tan Kit: salonkiin tai asiakasmyyntiin. Rakastatko suihkurusketusta? Nyt voit tehdä kaiken itse MineTan Bronze Babe Personal Spray Tan Kitin avulla! Suihkuta itseäsi, ystäviäsi ja perhettäsi mukavasti kotonasi tällä kätevällä pienellä laitteella – Bronze Babe Spray Tan -laitteella. Olitpa uusi ruiskurusketuksen parissa tai jo ammattilainen, Bronze Babe on niin helppokäyttöinen, että rusketut kuin ammattilainen hetkessä! MineTan tekee helpoksi olla ruskettunut… koko ajan! Sarja sisältää: Bronze Babe Spray Tan -kone Kookosvesi Spraytan Mist Rusketuskinnas Voit myydä paketin asiakkaille tai tarjota kevyttä vaihtoehtoa. Ei sotkua: Bronze Babe -pistoolista on vähän tai ei ollenkaan ylisumua, joten voit ruiskuttaa rusketusta lähes missä tahansa ilman sotkua! Salonkikäytössä suosittelemme telttaa. Kevyempi kuin useimmat hiustenkuivaajat, voit ottaa Bronze Baben mukaasi minne ikinä menetkin! Käytä seuraavien MineTan -suihkurusketusaineiden kanssa: 70110210, 70110401, 70118002
Lue lisää
 • Kevyt liikkuville ruskettajille
 • Tehokas suihkurusketuslaite
MineTan Tan.Lite -rusketuslaite

MineTan Tan.Lite -rusketuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tan.Lite -suihkurusketuslaite. Ihanteellinen kaikille rusketuksen ammattilaisille: kevyt liikkuville ruskettajille, tehokas suurien volyymien salonkeihin. Tehokas sumutus ja säädettävä nopeussäätö virheettömiin, kosketuskuiviin ja juovattomiin tuloksiin ennennäkemättömällä tavalla. Vähentynyt ylisumutus: säästä jopa 40 % ruiskurusketusliuosta koko vartaloa kohden. Vähemmän yliruiskutusta = enemmän voittoa. Parannettu ohjaus: tarkkuus ruostumattomasta teräksestä valmistettu yhden kosketuksen säädin säädettävällä virtausvalitsimella. Ammattimainen ilmavirta Micro-Whirlwind-tekniikalla. Kompakti laite kaikille rusketuksen ammattilaisille. Yhden kosketuksen säädinsarja takaa täydellisen rusketuksen. Seinälle kiinnitettävä, kevyt muotoilu ammattikäyttöön. Älykäs Air-Smart-kytkin täydelliseen ilmavirtaan. Quick Connect applikaattoripistooli ja -letku turvalliseen ja helppoon liittämiseen. Pyöristetty suodatusjärjestelmä helpottaa puhdistusta ja suora ilmanotto takaa hiljaisen äänen. Applikaattori tarjoaa hienon, tasaisemman lopputuloksen iholle ainutlaatuisella mikroneulalla, jonka avulla liuos imeytyy syvälle ihoon. Käytä seuraavien MineTan -suihkurusketusaineiden kanssa: 70110210, 70110401, 70118002
Lue lisää
 • Poistuva tuote!
Ale
Natural Sun -rusketuslaite

Natural Sun -rusketuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva tuote. Natural Sun -rusketuslaite + 1 l rusketusaine kaupanpäälle! Huipputehokas ja nopea. Laitteen nopeutta voi säätää: kuusi nopeutta. Sisältää: Rusketuslaitteen 2 käsikappaletta 2 varasäiliöpurkkia värille 1L rusketuainetta
Lue lisää