Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Yhdistelmälaitteet

F-332 4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-332 4in1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää

F-334 2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-334 2in1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää

Octoline-kasvohoitoyhdistelmä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Octoline-kasvohoitoyhdistelmä on laite jossa on kaikki kosmetologin tehokkaat perushoidot: ultraääni, kasvojen painepesuri ja iontoforeesi. Uskomattoman hyvät hoitotulokset: – ihon nuorentaminen ja uudistaminen – steriili ihonpuhdistus, kuolleen orvaskeden kuorinta – uskomattoman tehokas ihon nesteytys ja happihoito – kollageenikuitujen elvyttäminen – silmäpussien pienentäminen – parantaa kasvojen alueen verenkiertoa – parantaa ihon rakennetta ja kosteustasapainoa
Lue Lisää
  • Monipuolinen kasvohoitolaite
Ale

Scandinavian Skin FacialFusion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 177 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Suomalainen tuote! Hoitolatukun oma, uusi Scandinavian Skin FacialFusion mullistaa käsityksesi ihonhoitolaitteista muunneltavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Edistynein ihonhoitolaite, joka puhdistaa ja kuorii ihon, tyhjentää suurentuneet huokoset ja imeyttää tehoaineet sinne missä niitä tarvitaan. Facial Fusion sisältää neljä toiminnallista osaa: Lympha, Derma, RF ja ELPO. Lympha Fusion- moduulilla aktivoidaan lymfajärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Hellävaraisella säädettävällä alipaineella aktivoidaan kasvojen kapilaariverkosto ja valmistetaan lymfajärjestelmä kuljettamaan hoidosta vapautuvat haitalliset partikkelit pois. Kollageenituotanto aktivoituu ja iho on valmiina ottamaan vastaan korkeatasoiset FacialFusion- hoitotuotteet ja niiden vaikuttavat aineet. Derma Fusion- puhdistaa ja tasoittaa ihon helläväaraisesti nestetimanttihionnalla. Hoitopäässä kiertää neste, joka pesee ihoa samalla kun alipaineen avulla nostettu iho kuoriutuu timanttihiontapäätä vasten. Derma Fusion hoitopää on suunniteltu niin, että iho ei vaurioidu hoidon aikana. Vaihdettavat monipuoliset hoitopäät sekä nestevirtauksen ja imu säätö takaavat hellävaraisen mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen. RF Fusion- radiofrekvenssi kiinteyttää ihoa ja kudostakiihdyttämällä kollageeni-säikeiden uusiutumista. RF Fusion avaa ihohuokoiset ja valmistaa ihon ottamaan vastaan viimeisen hoitovaihdeen tehotuotteet. RF Fusion on turvallinen ja kivuton tapa kiinteyttää ihoa ja poistaa juonteita sekä ikääntymisen merkkejä. ELPO Fusion- elektroporaatio imeyttää laadukkaat Facial Fusion- hoitotuotteet tehokkaasti ihoon maksimoiden hoidon tulokset. Elektroporaatio on turvallinen ja kivuton imeyttää hoitavia aineita ihoon ja saada hyötyosuus parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Kaikkia moduuleja voidaan käyttää myös erikseen! Hinta sisältää kärryn!
Lue Lisää
  • Laadukas monitoimilaite
  • Peruskasvohoitoihin

Unique 4 in 1 kasvohoitoyhdistelmä

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kustannustehokas yhdistelmälaite, jossa 4 eri toimintoa. – ultraäänikuorinta – ultraääni-imeytys – timanttikuorinta – kuuma/kylmähoitolaite Ultraäänikuorinta on hellävarainen tapa puhdistaa ihoa. Ultraääni-imeytyksellä taas saadaan tehoaineita imeytettyä syvemmälle ihon kerroksiin. Timanttikuorinta on voimakkaampi kuorinta, jonka tavoitteena on poistaa kaikki kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Timanttikuorintaa tulee käyttää harkiten ja muistaa, että sen jälkeen iho on altis esim. Palamiselle. Kuumavasaraa käytetään ihon lämmittämiseen, esim. ennen ihonpuhdistusta. Lämmön vaikutuksesta laajentuneiden ihohuokosten kautta myös tehoaineet imeytyvät paremmin. Kylmävasara puolestaan sulkee ihohuokoset ja sitä käytetäänkin monesti kuorintojen ja ihonpuhdistuksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Toimii hyvin myös esim. kangasnaamion päältä käytettynä.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Yhdistelmälaite 8 in 1 elektrodisarja

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tässä yhdistelmälaitteessa on kaikki tarpeellinen käden ulottuvilla näyttävässä lasihyllyin varustetussa vaunussa : Ultraääni, ultraäänikuorinta, iontoforeesi, harjakone, imulaite, höyry, suurennuslamppu.
Lue Lisää