Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Yhdistelmälaitteet

2 in1 kasvohoitolaite

2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
2 in 1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
4 in 1 kasvohoitolaite

4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
4 in 1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää
  • Monipuolinen kasvohoitolaite
Ale
Scandinavian Skin FacialFusion

Scandinavian Skin FacialFusion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoituksella 177 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Suomalainen tuote! Hoitolatukun oma, uusi Scandinavian Skin FacialFusion mullistaa käsityksesi ihonhoitolaitteista muunneltavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Edistynein ihonhoitolaite, joka puhdistaa ja kuorii ihon, tyhjentää suurentuneet huokoset ja imeyttää tehoaineet sinne missä niitä tarvitaan. Facial Fusion sisältää neljä toiminnallista osaa: Lympha, Derma, RF ja ELPO. Lympha Fusion- moduulilla aktivoidaan lymfajärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Hellävaraisella säädettävällä alipaineella aktivoidaan kasvojen kapilaariverkosto ja valmistetaan lymfajärjestelmä kuljettamaan hoidosta vapautuvat haitalliset partikkelit pois. Kollageenituotanto aktivoituu ja iho on valmiina ottamaan vastaan korkeatasoiset FacialFusion- hoitotuotteet ja niiden vaikuttavat aineet. Derma Fusion- puhdistaa ja tasoittaa ihon helläväaraisesti nestetimanttihionnalla. Hoitopäässä kiertää neste, joka pesee ihoa samalla kun alipaineen avulla nostettu iho kuoriutuu timanttihiontapäätä vasten. Derma Fusion hoitopää on suunniteltu niin, että iho ei vaurioidu hoidon aikana. Vaihdettavat monipuoliset hoitopäät sekä nestevirtauksen ja imu säätö takaavat hellävaraisen mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen. RF Fusion- radiofrekvenssi kiinteyttää ihoa ja kudostakiihdyttämällä kollageeni-säikeiden uusiutumista. RF Fusion avaa ihohuokoiset ja valmistaa ihon ottamaan vastaan viimeisen hoitovaihdeen tehotuotteet. RF Fusion on turvallinen ja kivuton tapa kiinteyttää ihoa ja poistaa juonteita sekä ikääntymisen merkkejä. ELPO Fusion- elektroporaatio imeyttää laadukkaat Facial Fusion- hoitotuotteet tehokkaasti ihoon maksimoiden hoidon tulokset. Elektroporaatio on turvallinen ja kivuton imeyttää hoitavia aineita ihoon ja saada hyötyosuus parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Kaikkia moduuleja voidaan käyttää myös erikseen! Hinta sisältää kärryn!
Lue Lisää