Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Yhdistelmälaitteet

2 in1 kasvohoitolaite

2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
2 in 1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet. Mitat: 49 x 45 x 19,5 cm.
Lue Lisää
4 in 1 kasvohoitolaite

4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
4 in 1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää
  • Monipuolinen kasvohoitolaite
Scandinavian Skin FacialFusion

Scandinavian Skin FacialFusion

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoituksella 177 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. Suomalainen tuote! Hoitolatukun oma, Scandinavian Skin FacialFusion mullistaa käsityksesi ihonhoitolaitteista muunneltavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Edistynein ihonhoitolaite, joka puhdistaa ja kuorii ihon, tyhjentää suurentuneet huokoset ja imeyttää tehoaineet sinne missä niitä tarvitaan. Facial Fusion sisältää neljä toiminnallista osaa: Lymfahieronta, nestetimanttikuorinta, radio frekvenssi ja elektroporaatio. Lymfahieronnalla aktivoidaan lymfajärjestelmää ja aineenvaihduntaa. Hellävaraisella alipaineella aktivoidaan kasvojen kapilaariverkosto ja valmistetaan lymfajärjestelmä kuljettamaan hoidosta vapautuvat haitalliset partikkelit pois. Kollageenituotanto aktivoituu ja iho on valmiina ottamaan vastaan hoitotuotteet ja niiden vaikuttavat aineet. Nestetimanttikuorinta  puhdistaa ja tasoittaa ihoa hellävaraisesti. Hoitopäässä kiertää neste, joka pesee ihoa samalla kun alipaineen avulla nostettu iho kuoriutuu timanttihiontapäätä vasten. Timanttikuorinta hoitopää on suunniteltu niin, että iho ei vaurioidu hoidon aikana. Vaihdettavat monipuoliset hoitopäät sekä nestevirtauksen säätö takaavat hellävaraisen mutta tehokkaan ihonpuhdistuksen. RF-radio frekvenssi kiinteyttää ihoa ja kudosta kiihdyttämällä kollageeni-säikeiden uusiutumista. RF avaa ihohuokoiset ja valmistaa ihon ottamaan vastaan tehotuotteet. RF on turvallinen ja kivuton tapa kiinteyttää ihoa ja poistaa juonteita sekä ikääntymisen merkkejä. Elektroporaatio imeyttää hoitotuotteet tehokkaasti ihoon maksimoiden hoidon tulokset. Elektroporaatio on turvallinen ja kivuton imeyttää hoitavia aineita ihoon ja saada hyötyosuus parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön. Kaikkia moduuleja voidaan käyttää myös erikseen! Hinta sisältää lukittavilla pyörillä varustetun telineen! (Ei sisällä valaisinta).
Lue Lisää