Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Vartalohoitotuotteet

 • Ravitsee
 • Vahvistaa
 • Kosteuttaa
 • Kuivalle ja karhealle iholle
Must-Have Silky Hands käsivoide 75 ml

Must-Have Silky Hands käsivoide 75 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Silky Hands -suojaava, hoitava käsivoide. Suojaa käsien ihoa kuivumiselta, karheudelta ja ihon valovanhenemiselta. Vahvistaa myös kynsiä. Voiteen tuoksu on kevyt ja koostumus täyteläinen. Voide on tahraamaton. KENELLE: Kuivalle- ja karhealle iholle. Erinomainen toimistotyöntekijöille. KÄYTTÖ: Päivittäin ihoa suojaavana voiteena tai ravitsevana yövoiteena. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hoitaa
 • Pehmentää
 • Kosteuttaa
 • Raikastaa
 • Kaikille ihotyypeille
Must-Have Silky Feet jalkavoide 75 ml

Must-Have Silky Feet jalkavoide 75 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Silky Feet -jalkavoide. Tehokas hoitovoide jalkojen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa, vähentää kovettumia ja ihon karheutta. Antaa vuorokauden ajan kestävän kosteutuksen ja raikkauden. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle käytettäväksi aina pesun jälkeen. VAIKUTTAVAT AINEET: Merellinen kollageeni 3 %, korjaa kuivia ja hilseileviä ihoalueita ja vahvistaa ihokudosta, Silkkiproteiini 5 % ,pehmittää ihoa, mentoli 2 % raikastaa jalat deodorantin tapaan. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Pehmentävä ja ravitseva vaikutus
 • Lisää ihon kimmoisuutta
Must-Have Olio di Mandorle, Manteliöljy 250 ml

Must-Have Olio di Mandorle, Manteliöljy 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Manteliöljy pehmittää, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Lisää ihon kimmoisuutta sisältämiensä tyydyttymättömien ja monityydyttymättömien rasvahappojen ansiosta, jotka vahvistavat epidermiksen solukalvoja. KENELLE: Kaikille ihotyypeille. Myös kuivan, herkän, atooppisen ihon syväkosteuttamiseen. Erinomainen koostumus tuo välittömästi mukavamman tunteen kuivalle ja jopa hilseilevälle, herkälle iholle. Auttaa vahvistamaan epidermaalisia solukalvoja. Ehkäisee ihon kuivumista ja hilseilyä. VAIKUTTAVAT AINEET: Rikastettu puhtaalla 2 % E-vitamiinilla, joka auttaa ihoa suojautumaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja hidastaen ihon ikääntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Sopii kaikille ihotyypeille kosteuden lisäämiseksi iholle. Voimakkaan kimmoisuutta lisäävän ja tasoittavan vaikutuksensa ansiosta tämä makea manteliöljy sopii täydellisesti käytettäväksi virkistävänä ja kosteuttavana naamiona kasvoille, vartalolle ja hiuksille. JÄLLEENMYYNTI: Sopii myös kokovartaloöljynä päivittäiseen käyttöön. Kevyt koostumus, imeytyy hyvin eikä jätä rasvaista tunnetta. Soveltuu kylpyyn ja kaikenlaiseen kasvo- ja vartalohoitoon. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suosittu hierontaöljy koko vartalolle
 • Kosteuttaa ja hoitaa ihoa
 • Kevyt
Well-Being Bamboo Massage Oil 1000 ml

Well-Being Bamboo Massage Oil 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Bamboo Massage Oil. VAIKUTTAVAT AINEET: 8 % bio bambu-uutte joka sisältää runsaasti piitä (stimuloi tehokkaasti kollageenisynteesiä ja saadaan sokeriruo’on ytimestä). Ruusunmarjaöljyä, joka edistää solukalvojen uudistumista sekä transretnoiinihappoa mikä taistelee tehokkaasti ihon ikääntymistä vastaan. KENELLE: Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, syväkosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vartalohoidoissa koko vartalohierontaan. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hierontaan
 • Naamioksi
 • Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle
Well-Being Lulur Yogurt 1000 ml

Well-Being Lulur Yogurt 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Lulur Yogurt. Tämä sataprosenttinen hoitava luonnonjugurtti perustuu maitoherasta ja kylmäkuivatusta, kuoritusta maidosta saatuihin hyödyllisiin bakteereihin. KENELLE: Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle, hilseilevälle iholle, ärtyneelle iholle, herkälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Kalsium, a-vitamiini, b-vitamiini, rasvahapot ja proteiinit antavat iholle energiaa, elinvoimaa, kosteutta, ravintoa ja raikkautta, vahvistaen ja tasapainottaen ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Loistava hierontavoide vartalolle ja kasvoille. Voidaan käyttää myös naamiona kosteuttamaan ja rauhoittamaan. Hoitojugurtti rauhoittaa myös erittäin kuivan, hilseilevän ja ärtyneen ihon. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vahvistaa ja kiinteyttää ihoa
 • Kaikille ihotyypeille
Must-Have Universal hierontaöljy 1000 ml

Must-Have Universal hierontaöljy 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Universal Olio Da Massaggio -hierontaöljy. Kevyt, pehmeä koostumus, sopii käytettäväksi useiden hierontatekniikoiden yhteydessä. KENELLE: Erilaisiin hierontoihin sekä lihasten lämmittämiseen ennen urheilusuorituksia. Ihoa vahvistava ja kiinteyttävä öljy. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Sitruunan eteerinen öljy vilkastuttaa verenkiertoa. 3 % Appelsiinin eteerinen öljy hemmottelee tuoksullaan aisteja. 5 % Vehnänalkioöljy pehmittää ja kosteuttaa. 0,5 % E-vitamiinia toimii vahvana antioksidanttina. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ylellinen hierontaöljy hoitolakäyttöön. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Selluliittikertymille
 • Turvotukselle
Beauty Shape Snelling, Ammattikäyttöön 250 ml

Beauty Shape Snelling, Ammattikäyttöön 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s BEAUTY SHAPING Snellig, tämä on tehokas ammattikäyttöön oleva hoitovoide turvotuksesta, paikallisista rasvakertymistä ja jopa kaikkein sitkeimmästä selluliitista kärsiville kehon alueille. Voiteen hyvät hoitotulokset takaa sen tehokas koostumus. KENELLE: Selluliitin ja paikallisten rasvakertymien sekä turvotuksen hoitoon. VAIKUTTAVAT AINEET: Eteerinen laventeliöljy 2,5 % ja salviaöljy 3 % kiinteyttävät kudoksia ja edistävät nesteenpoistoa, kofeiini farmaseuttinen taso 0,4 % parantaa paikallisten rasvakertymien ja selluliitti-ihon rasva-aineenvaihduntaa ja edistää nesteen- ja kuonanpoistoa dermiksessä. Sitruuna 3 % vahvistaa kofeiinin rasvoja pilkkovaa vaikutusta. Manteliöljy 10 % ravitsee ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Se myös vahvistaa epidermiksen solukalvoja. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kasvojen ja vartalon hierontaan
Well-Being Bamboo Sticks -hierontakepit 7 kpl

Well-Being Bamboo Sticks -hierontakepit 7 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s-bambukepit. KENELLE: Tarkoitettu kasvojen ja vartalon hierontaan. VAIKUTUS: Kun kepillä hierotaan vartaloa, siitä vapautuu ihoon bambun biouutteita, jossa on erittäin paljon aminohappoja, vitamiineja ja piitä sisältäviä mineraalisuoloja. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Pakkauksessa neljä erikokoista bambukeppiä, pienet kasvoille, pidemmät vartalolle. Säilytä kepit aina öljytynä tasalämpöisessä paikassa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Ravitseva
 • Kiinteyttävä
 • Aromaterapeuttinen
 • Kuivalle ja erittäin kuivalle iholle
Well-Being Ritual Candle -hierontakynttilä 100 g

Well-Being Ritual Candle -hierontakynttilä 100 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Ritual Candle -hierontakynttilä. Tämä hoitobalsami on kehitetty erityisesti ravitseviin ja ihon kimmoisuutta lisääviin vartalohoitoihin. Appelsiinin, laventelin ja mirhan tuoksuilla on rauhoittava aromaterapeuttinen vaikutus. KENELLE: Kuivalle iholle, erittäin kuivalle iholle, kimmoisuutta menettäneelle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 70 % karitevoi lisää ihon kosteustasapainoa, vähentää ihon väsyneisyyden merkkejä ja palauttaa kimmoisuutta, 10 % manteliöljy sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, joten se ravitsee ihoa syvältä ja palauttaa sen kimmoisuuden, 10 % kookosöljy pehmittää ja antaa iholle sen kaipaamat antioksidantit. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Estää ihon kuivumista
 • Kiinteyttää
 • Lisää ihon kimmoisuutta
Well-Being Argan Creamoil -vartalovoide 250 ml

Well-Being Argan Creamoil -vartalovoide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Argan Creamoil on ravitseva hoitovoide kasvoille ja vartalolle. Kosteuttaa, ravitsee ja pehmittää kuivaa ihoa. KENELLE: Sopii kuivalle iholle pitäen ihon joustavana ja vastustuskykyisenä. Erinomainen kuorinnan jälkeen tehostamaan uusien ihosolujen syntyä. VAIKUTTAVAT AINEET: Argan- ja manteliöljy, aloe vera, riisiöljy, E-vitamiini. HOITOLASSA: Vartalohoidon loppuvoiteena kokovartalokuorinnan jälkeen. JÄLLEENMYYNTI: Säännöllisesti käytettyä pitää ihon sileänä, silkkisenä ja kosteutettuna. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Syväravitseva voide
 • Suojaa käsien ihoa kuivumiselta
 • Vahvistaa kynsiä
Must-Have Silky Hands käsivoide 250 ml

Must-Have Silky Hands käsivoide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Silky Hands – käsivoide. Syväravitseva voide on ihanteellinen käsien kosteuttaja. Suojaa käsien ihoa kuivumiselta ja karheudelta ja vahvistaa myös kynsiä. Voiteen tuoksu on kevyt ja koostumus runsas mutta silti ihoa rasvoittamaton. Päivittäinen käyttö tekee käsistä silkkiset ja suojaa ihoa myös pigmenttiläiskiltä ja muilta ikääntymisilmiöiltä. KENELLE: Kuivalle iholle, karhealle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 5 % hunaja ja 3 % gelee on erityisen suojaavia, uudistavia ja korjaavia ominaisuuksia. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Spa-käsihoitoihin, kasvohoidon yhteydessä tehtävään käsihierontaan (pidemmässä hieronnassa lisää hieman manteliöljyä tarvittaessa). Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Korjaa ihoalueiden ongelmia
 • Ruokavalio- ja elämäntapamuutoksen tueksi
Beauty Shape Reducing selluliittivoide 250 ml

Beauty Shape Reducing selluliittivoide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Reducing lämpövaikutteinen kiinteyttävä, liposomeja sisältävä selluliittivoide. Vartalon alueille, joissa on selluliittia ja paikallista rasvakertymää, kuten reidet, takamus, vatsa ja lantion alueet. KENELLE: Henkilöille jotka haluavat muutosta reisien, pakaroiden, vatsan ja lantion alueen iho-ongelmiin. Ruokavalio- ja elämäntapamuutoksissa tukemaan vartalon kiinteytystä. VAIKUTTAVAT AINEET: Koivun, muratin, hevoskastanjan ja kasvikollageenin yhdistelmän, jotka muodostavat lipolyyttisen vaikutuksen ja voimakkaan pintaverenkierron kiihtymisen ja ihon lämpenemisen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitetään pyörivin, napakoin liikkein kiinteyttävissä vartalohoidoissa hoidon osana tai loppuvoiteena. JÄLLEENMYYNTI: Aamuin illoin säännöllisesti kiinteytystä kaipaavalle ihoa alueelle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vahvistaa
 • Syväkosteuttava
 • Erittäin kuivalle ja ohuelle iholle
Well-Being Bamboo Creamoil 250 ml

Well-Being Bamboo Creamoil 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Bamboo Creamoil on palauttava vartalovoide, joka hyödyntää kaikkia bio bambu-uutteen arvokkaita ominaisuuksia yhdistettynä makeaan manteliöljyyn ja merikollageeniin. KENELLE: Syväkosteuttaa ohutta, kuivaa ihoa. Imeytyy helposti. VAIKUTTAVAT AINEET: Bio bambu-uute (sisältää paljon silicaa = piin ja hapen yhdiste, joka hoitaa kuivuutta ihossa), manteliöljy, liukeneva kollageeni, hyaluronaattinatrium (kosteuttava). KÄYTTÖ HOITOLASSA: Imeytyy helposti, kosteuttaa, vahvistaa ihon luonnollisia suojatoimintoja. Erikoishoitoihin vartalolle. JÄLLEENMYYNTI: Kuivalle, ohenevalle iholle. Säännöllisesti käytettynä palauttaa täysin rasva- ja vesitasapainon. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Eteerinen öljy
 • Rentouttava
 • Rauhoittava
 • Vesiliukoinen
Aroma Elixir Lavender (laventeli) 50 ml

Aroma Elixir Lavender (laventeli) 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY ELIXIR LAVENDER. Rentouttava, rauhoittava eteerinen öljy ammattikäyttöön, vesiliukoinen. VAIKUTTAVAT AINEET: 4 % Laventelin eteeristä öljyä sisältävä hoitoöljy on vaikutukseltaan tasapainottava, rauhoittava ja puhdistava. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa muutama tippa voiteen tai naamion joukkoon rauhoittamaan ihoa, vartalohoidoissa rentouttamaan. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa
 • Vähentää kovettumia
 • Sopii kaikille ihotyypeille
Must-Have Silky Feet jalkavoide 250 ml

Must-Have Silky Feet jalkavoide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
MUST-HAVE BODY Silky Feet – jalkavoide. Tehokas hoitovoide jalkojen hyvinvoinnin vahvistamiseen. Hoitaa kuivaa ja halkeilevaa ihoa, vähentää kovettumia ja karheutta. Antaa vuorokauden ajan kestävän kosteutuksen ja raikkauden. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % merellinen kollageeni korjaa kuivia ja hilseileviä ihoalueita ja vahvistaa ihokudosta. 5 % silkkiproteiini pehmittävää ihoa, 2 % mentoli raikastaa jalat deodorantin tapaan. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Spa jalkahoidoissa. Tilattavissa myös myyntikoossa 75ml koodilla:54816034 Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Pehmittää ja ravitsee ihoa
 • Lisää ihon kimmoisuutta
 • Kaikille ihotyypeille
Must-Have Manteliöljy, Ammattikäyttöön 1000 ml

Must-Have Manteliöljy, Ammattikäyttöön 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Olio Di Mandorle – manteliöljy. Manteliöljyllä on pehmittävä, ravitseva ja ihon kimmoisuutta parantava vaikutus. Manteli sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja, jotka vahvistavat epidermiksen solukalvoja. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 % e-vitamiini suojaa ihoa vapailta happiradikaaleilta. B-vitamiini, proteiinit, sokerit ja mineraalisuolat ennaltaehkäisevät ja ihon veltostumista ja venymäarpien syntymistä. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti erittäin kuivalle tai karhealle iholle. Sopii käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana, sekä vauvan ihon hoitoon kylvyn tai suihkun jälkeen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kosteuttamaan kuivaa ihoa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaa ihoa venymäarvilta
 • Ihanteellinen kotihoitotuote!
Well-Being Yantra Sublime Body Oil 250 ml

Well-Being Yantra Sublime Body Oil 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Yantra Sublime Body Oil on kevyt, rasvaton kuivaöljy ihon venymä- ja raskausarville. KENELLE: Parantamaan ihon kimmoisuutta ja joustavuutta. Kosteuttaa, ehkäisee arpien muodostumista ja tasoittaa ihoa. VAIKUTTAVAT AINEET: 18 % rypäleensiemenöljy, linolihappo, Omega 6 -perheeseen kuuluvia välttämättömiä rasvahappoa, tamanuöljy, avokado öljy. KÄYTTÖ: Hoitolassa vartalohoidoissa ihon venymäjälkien hoitoon. JÄLLEENMYYNTI: Iholle jossa on venymä- ja raskausarpia. Yantra-hoidon jälkeen kotihoitotuotteeksi jatkamaan hoitolahoidon vaikutusta. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vahvistaa
 • Suojaa
 • Kosteuttaa
 • Epätasaiselle ja kuivalle iholle
Well-Being Pepper Scrub vartalokuorinta 500 g

Well-Being Pepper Scrub vartalokuorinta 500 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Pepper Scrub -vartalokuorinta. Kuolleenmeren suolakiteet kuorivat kuolleen ihosolukon kuivattamatta ihoa. Kuorinta valmistaa ihon vastaanottamaan seuraavien hoitokäsittelyjen hyödyt täysipainoisesti. Vilkastuttaa ihokudoksen uusiutumista kuorivan ja kosteuttavan yhteysvaikutuksensa ansiosta. KENELLE: Epätasaiselle iholle, kuivalle iholle, vahvistusta kaipaavalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 10 % Monoi tiare suojaa ihoa kuivumiselta sekä vapaiden radikaalien vaikutuksilta, kosteuttaa ihon ja lisää sen kauneutta ja hehkua. 5 % Appelsiinin, 5 % laventelin ja 3 % mirhan eteeriset öljyt lisäävät hyvän olon tunnetta sekä hemmottelevat ja rentouttavat kehoa ja mieltä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ennen Pepper Treatment hoitoa tai muissa hoitolassa suoritettavissa kokovartalokuorinnoissa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hellävarainen
 • Pehmittävä
 • Kaikille ihotyypeille
Well-Being Lulur Mousse -vartalokuorinta 1000 ml

Well-Being Lulur Mousse -vartalokuorinta 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL -BEING Lulur Mousse -vartalokuorinta. Pehmeä kuorinta-aine vartalon hellävaraiseen, tehokkaaseen kuorintaan. KENELLE: Kaikille ihotyypeille VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Proteolyyttiset entsyymit kuorivat pois kuolleen ihosolukon, pehmittävät ihon pintaa kuivattamatta sitä, kosteuttavat ihoa ja palauttavat sen heleyden. 2 % inkivääri, 1,5 % kurkumaja 2 % trooppiset hedelmät ovat vaikutuksiltaan antioksidanttisia, suojaavat ihoa ikääntymiseltä ja ulkoisilta haittatekijöiltä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vartalohoidoissa, Lulur vartalohoidossa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerards tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Selluliittikertymille
 • Turvotukselle
Beauty Shape Gel Marine, Ammattikäyttöön 250 ml

Beauty Shape Gel Marine, Ammattikäyttöön 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s BEAUTY SHAPING Gel Marine ammattikäyttöön, tämä nopeasti imeytyvä viilentävä geeli pehmittää ja tasoittaa tehokkaasti ihoalueita, joissa on selluliittia ja turvotusta. KENELLE: Iholle jossa on näkyvää selluliittia, paikallista rasvakertymää ja kiinteyden puutetta. Lämpimään vuodenaikaan henkilöille, jotka kärsivät huonosta verenkierrosta ja jalkojen turvotuksesta. VAIKUTTAVAT AINEET: Muratti-, spirulina-, lämpöhivenaine- ja risiiniöljyuutteita, jotka korjaavat intensiivisesti kudoksia, parantavat elastisuutta ja mikroverenkiertoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vartalohoidoissa tehostamaan aineenvaihduntaa. Jalkahoidoissa väsyneille ja turvotuksesta kärsiville jaloille. JÄLLEENMYYNTI: Henkilöille, jotka kärsivät huonosta verenkierrosta ja jalkojen turvotuksesta. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hoitoneste
 • Selluliittikertymille
 • Nestekertymille
 • Kuona-ainekertymille
Beauty Shape Drenamarine Sinergia di Acqua 1000 ml

Beauty Shape Drenamarine Sinergia di Acqua 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s BEAUTY SHAPING Drenamarine Sinergia Di Acqua -hoitoneste. Hoitotuote on kehitetty ennalta ehkäisemään ja hoitamaan huonon nestekierron ja rasva-aineenvaihdunnan aiheuttamaa selluliittia. Sen teho perustuu lämpövaikutteisiin hivenaineisiin, jotka tunnetaan elimistön fysiologisia prosesseja virkistävinä “luonnon katalysaattoreina”. KENELLE: Asiakkaalle jolla on selluliittia, turvotusta sekä paikallista kuona- ja nestekertymää. VAIKUTTAVAT AINEET: Tiikeriruoho 3 % flavoidipitoinen, paljon phytosterols, tritepenes ja tanniineja sisältävä vaikuttava aine. Parantaa verenkiertoa ja nestekiertoa, spirulina-levä 3 %, paljon vitamiineja (B12, A, D, E, K) sekä mineraaleja, suoloja ja proteiineja sisältävä vaikuttava aine, joka lisää kuonan poistoa, puhdistaa kudoksia, stimuloi rasvojen pilkkoutumista ja ennaltaehkäisee rasvakertymien syntymistä. Ei sisällä Jodia! KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vartalohoidoissa selluliitin, turvotuksen sekä paikallisten kuona- ja nestekertymien hoidon tehostamiseen. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hoitoneste
 • Selluliittikertymille
 • Nestekertymille
 • Kuona-ainekertymille
Beauty Shape Pepper Aqua del Mar Morto 1000 ml

Beauty Shape Pepper Aqua del Mar Morto 1000 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s BEAUTY SHAPING Pepper Aqua Del Mar Morto -hoitoneste. Ammattikäyttöön oleva hoitoneste sisältää merisuoloja ja mineraaleja, joilla on tehokas kuona-aineita poistava vaikutus. Kuolleen meren suolat ja mineraalit luokitellaan 10 kertaa korkeammaksi verrattuna toisiin merivesiin, siksi tätä hoitoainetta kutsutaan kaikkien merivesien “äidiksi”. Se kulkeutuu osmoosin avulla syvimpiinkin ihokerroksiin tehostaen näin kuonanpoistoa ja nestekiertoa. Lisäksi se mineralisoi ja kosteuttaa ihoa. KENELLE: Selluliitin sekä paikallisten kuona- ja nestekertymien hoitoon. VAIKUTTAVAT AINEET: Merisuolat ja mineraalit (poistavat kuona-aineita) natrium ja kalium (poistavat kuona-aineita) kalium (vahvistaa ihokudosta, sinkki (säätelee solujen uusiutumista). KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ihon puhdistustuote ennen vartalohoitoja esim. Pepper Treatment-hoito joka on kiinteyttävä, uudelleen muotoileva ja selluliittia vähentävä hoito. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Turvotuksen hoitoon
 • Aineenvaihdunnan tehostamiseen
Beauty Shape Krioplast -tehohoito 500 g

Beauty Shape Krioplast -tehohoito 500 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s BEAUTY SHAPING Krioplast -tehohoito. Tämä tehohoito vaikuttaa vatsan seudun turvotukseen, tukevuuteen ja aineenvaihdunnan tehostamiseen. KENELLE: Turvonneen, veltostuneen vatsan alueen hoikentamiseen, kiinteyttämiseen ja ihon kimmoisuuden palauttamiseen. Aineenvaihdunnan tehostamiseen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Näkyvämmät tulokset saavutetaan useammalla hoitokerralla: 3 hoitoa viikossa 3 viikon ajan tai 2 kertaa viikossa 5 viikon ajan. VAIKUTTAVAT AINEET: 5 % Aasian sademetsäalueen vihreä tee sisältää paljon polyfenoleja ja teofylliinejä, joilla on lipolyyttinen vaikutus koko perusaineenvaihduntaan, 3 % laminaria-vihreä tee sisältää hyvin paljon mineraaleja ja jodia. 2 % rosmariinin eteerinen öljy vilkastuttaa ihokudoksen verenkiertoa ja kuonanpoistoa. Krioplast hoidon tekemiseen tarvitset lisäksi seuraavat tuotteet: Thermal gommage 54816319/54816320, Elixir D-EV1 54816327, Eau Thermale 54816276, Elixir R-EV2 54816329, Elixir R-HE2 54816328, Reducing 54816295, Gel Marine 54816293, Raxodo 54816297, Drenamarine 54816299. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Ravitseva
 • Kiinteyttävä
 • Suklaavoide
Well-Being Chocolat Cream -vartalomousse 250 ml

Well-Being Chocolat Cream -vartalomousse 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Chocolat Cream – täyteläinen suklaan tuoksuinen vartalovoide. KENELLE: Kaikille ihotyypeille, myös erittäin kuivalle iholle. Sisältää ravitsevia ja ihon kimmoisuutta lisääviä ainesosia, vahvistamaan ja ennaltaehkäisemään ihon kuivumista. VAIKUTTAVAT AINEET: 5 % kaakaovoi sisältää paljon e-vitamiinia joka ravitsee ihoa syvältä ja suojaa sitä vapaiden happiradikaalien vaurioittavalta vaikutukselta, 10 % manteliöljy sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttämättömiä rasvahappoja sekä b- ja e-vitamiinia, lisäten ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. KÄYTTÖ: Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle käytettäväksi aina pesun jälkeen. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vartaloemulsio
 • Ravitsee
 • Vahvistaa
 • Kosteuttaa
Beauty Shape Pepper Emulsion, ammattikäyttö 500ml

Beauty Shape Pepper Emulsion, ammattikäyttö 500ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Pepper Emulsion -vartaloemulsio. Pehmeä vartaloemulsio sulaa iholle, ravitsee sitä ja tekee siitä uskomattoman pehmeän. Emulsion neurokosmeettisesti vaikuttavat ainesosat hemmottelevat aisteja ja antavat ihmeellisen hyvän olon tunteen. KENELLE: Kuivalle iholle, kimmoisuuttaan ja kiinteyttään menettäneelle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % appelsiinin eteerinen öljy on rentouttava ja harmonisoiva, 3 % laventelin eteerinen öljy tasapainottaa ja poistaa stressiä, manteliöljy sisältää paljon tyydyttymättömiä ja monityydyttymättömiä rasvahappoja sekä B- ja E-vitamiinia, joten se lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Pepper Treatment hoidossa tai muissa hoitolassa suoritettavissa kokovartalokuorinnoissa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hellävarainen
 • Ihanteellinen kotihoitotuote!
Well-Being Yantra -vartalokuorinta 200 ml

Well-Being Yantra -vartalokuorinta 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Well-Being Yantra -vartalokuorinta. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille. VAIKUTTAVAT AINEET: Vaniljamikrorakeet ja Bora-Bora -hiekka poistavat kuolleet solut tehokkaasti, mutta kuitenkin hellästi ihon pinnalta. Ihon väri paranee ja uusien ihosolujen muodostus aktivoituu. Runsas sekoitus rauhoittavia fytojohdannaisia, kuten 3 % unikko-, 4 % takiainen-, 3,5 % artisokka- ja 3 % sitruunauute toimivat aromaterapeuttisesti rentouttaen ja edistää välitöntä hyvän olon tunnetta koko keholla. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Suositellaan käytettäväksi yhdessä Yantra Sublime Body Oil -kuivaöljyn kanssa koko vartalon kuorinnoissa. JÄLLEENMYYNTI: Ihanteellinen kotihoitotuote koko vartalon kuorintaan! Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vahvistaa
 • Kosteuttaa
Must-Have Monoi Butter hierontavoi 50 ml

Must-Have Monoi Butter hierontavoi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE BODY Monoi Butter -hierontavoi. Ihon hyvinvoinnin vahvistamiseen. Sen teho perustuu karitevoihin, joka on hyvä apu erityisesti kuivan ja kosteusköyhän ihon ravitsemiseen ja korjaamiseen VAIKUTTAVAT AINEET: Karitevoi, pehmittää, suojaa ja vahvistaa ihoa. Kanelihappo suojaa ihoa UV-säteiltä, E-vitamiini on antioksidantti, joka kosteuttaa liialliselle auringolle altistuneen ihon hidastaen valovanhenemista. Manoi triarde (=tahitilainen tuoksuöljy joka valmistetaan liottamalla tiare-kukkien terälehtiä kookosöljyssä) jättää iholle ja keholle ihanan tuoksun. KENELLE: Herkälle, kuivalle ja kuivuneelle iholle joka tarvitsee lisäravintoa ja kosteutusta. Sopii myös raskaana oleville. Ihanteellinen auringon kuivattamalle iholle. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kuivan ihon vartalohieronnoissa. Kuiville kyynärpäille, vaurioituneen ihon korjaamiseen. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Vahvistaa ja kiinteyttää
 • Muokkaa vartalon linjoja
 • Poistuva tuote
Ale
Beauty Shape Sculpting muokkaava voide 250 ml

Beauty Shape Sculpting muokkaava voide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva tuote. Vahvistaa ja kiinteyttää veltostunutta ihokudosta. Muokkaa vartalon linjoja. Ennaltaehkäisee venymäarpien syntymistä. HUOM! Tuote sisältää butylphenyl methylpropional = Lilial, jonka myynti on kielletty 1.3.2022 jälkeen, otathan tämän huomioon ostaessasi tuotetta.
Lue lisää
 • Pehmittää
 • Lämmittää
 • Uudistaa
 • Kaikille ihotyypeille
Well-Being Tibet Blend of Salts 5 kg

Well-Being Tibet Blend of Salts 5 kg

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Tibet Blend of Salts. Ainutlaatuisten, luonnollisesti vaikuttavien aineiden yhdistelmä Tibet-suolaa ja hivenaineita käytetään yhdessä Tibet Pure Line-nyyttiliinan kanssa Nyytti-hoito tekee ihosta samettisen pehmeän. Hoito tuottaa asiakkaalle lämmön keveyden ja syvän reuntoutumisen tunteen. KENELLE: Kaikille ihotyypeille. VAIKUTTAVAT AINEET: Kuolleenmeren suola: sisältää paljon hivenaineita, se virkistää ihokudoksen verenkiertoa, lisää kuona-aineiden poistumista ja puhdistaa ihoa, Himalajankivet tuottavat lämpöä ja energiaa, joka vahvistaa ja pehmittää ihoa ja lihaksia, Kalsium tasapainottaa aineenvaihdunta prosesseja, Magnesium lisää ihon kimmoisuutta ja vilkastuttaa solujen uusiutumista. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Tiibettiläisessä yrttinyytti hieronnassa tarvitset Tibet Blend of Salts + Tibet Pure Linen-nyyttiliina 10 kpl 54816357 tai Tibet Bundles 1 kpl liina 5486402. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää