Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Aurinkotuotteet lapsille

 • Vedenkestävä aurinkovoide
 • Herkälle iholle
 • Sopii myös lapsille
Sorrento Face and Body Sunscreen Lotion SPF50 150

Sorrento Face and Body Sunscreen Lotion SPF50 150

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SUN LINE Sorrento SPF 50 -aurinkovoide kasvoille ja vartalolle vettä hylkivällä UVA-UVB -spektrin suojalla. Kevyt, nestemäinen koostumus. KENELLE: Kaikille ihotyypeille ennen auringolle altistumista. Sopii myös lapsille. VAIKUTTAVAT AINEET: Antioksidanttinen ja kosteuttava vaikutus on peräisin Hydropuntilista, jota saadaan Sisilian Fico d´Indian lehdistä. Rypälesiemenöljy ja oliiviöljy suojaavat ja ravitsevat ihon hydrolipidikalvon rakennetta auringon vaikutukselta. KÄYTTÖ: Levitetään runsaasti kasvoille ja vartalolle ennen aurinkoon menoa ja aina uinnin jälkeen, jotta suojan taso ei heikkene. HUOMIOITHAN, että innovatiivisessa meri- ja ihoystävällisessä koostumuksessa ei ole ainesosia, jotka olisivat haitallisia iholle tai meren ekosysteemille. Sorrento-aurinkovoide tarjoaa sinulle maksimaalista suojaa mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla.
Lue lisää
 • Aurinkosuoja lapsille
 • Hypoallergeeninen ja hajusteeton
 • Vedenkestävä
Australian Gold SPF 50 Sensitive Kids 237ml

Australian Gold SPF 50 Sensitive Kids 237ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Australian Gold –tuotteiden lastenlinja on kehitetty erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Kaikki ainesosat on tarkoin valittu ja läpäisevät korkeat turvallisuus standardit, jotta sinä voit luottaa tuotevalintaasi. – Suojakerroin 50 – Hypoallergeeninen – Hajusteeton – Vedenkestävä – Aloe vera rauhoittaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti – Ei sisällä Oxybenzonea, PABA, väriaineita, alkoholia, gluteenia – Vegaaninen
Lue lisää
 • Fysikaalinen suojakerroin
 • lapsen herkälle iholle suunniteltu
 • 100 % luonnonmukainen
 • Vegaaninen
 • Kasvoille ja vartalolle
Phyts Fluide Protecteus Solaire Kids SPF50 100 ml

Phyts Fluide Protecteus Solaire Kids SPF50 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyt’s SPF50+ aurinkovoide lapsille sisältää korkean fysikaalisen suojakertoimen vaalealle herkälle lapsen iholle. Suojaa ihoa polttavilta UVA ja UVB säteiltä.  Fysikaalinen suojakerroin antaa auringonsäteitä poispäin heijastavan pinnan iholle. Aurinkovoidetta voi lisätä iholle uimarannalla ja suoja muodostuu heti levityksestä. Phyt’s aurinkovoiteet ovat lisäksi vegaanisia, biohajoavia** ilman lisättyjä hajusteita. Sisältää ravitsevia kasviöljyjä, jotka hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat lapsen ihoa. Nestemäinen ja näkymätön koostumus levityksen jälkeen.  Suositus 3 vuotiaasta ylöspäin.  Aurinkovoiteissa on helposti annosteltava pumppu. Sopii kasvoille ja vatalolle. Biosertifioitu orgaaninen 100 % luonnonmukainen aurinkosarja, joka suojelee merenelämää vaurioittamatta koralliriuttoja ja niiden elinympäristöä.
Lue lisää
 • Hypoallergeeninen
 • Vauvoille ja pienille lapsille
 • 100 % luonnonmukainen
Gamarde Bebe Sun Protection SPF 50 100 ml

Gamarde Bebe Sun Protection SPF 50 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen hypoallergeeninen aurinkovoide, joka suojaa vauvojen ja pienten lasten herkkää ihoa. Gamarde Bébé lasten aurinkosuojavoide SPF 50 erittäin korkealla suojakertoimella, sopii päivittäiseen ihonhoitoon kesäaikana. Ravitseva ja kosteuttava aurinkosuojavoide sisältää karitevoita, jojobaöljyä sekä arganöljyä. Arganöljyssä on 80 % omega 6-rasvahappoja, jotka hoitavat herkkää ihoa tehokkaasti. Luomukasviöljyjen sisältämät rasvahapot vahvistavat ihon pinnallista kerrosta ja suojaavat ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Kasviöljyjen iholle tärkeät vitamiinit A- ja E-vitamiini sekä F-vitamiini ylläpitävät ihon terveyttä ja suojaa. Dermatologisesti testattu. Biosertifioitu. 100 % luonnonmukainen.
Lue lisää