Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kynsiuunit

  • Valo syttyy automaattisesti kun käsi laitetaan laitteeseen
  • 4 eri aikasäätöä
Kynsiuuni UV-LED 48W 2-puolinen näyttö

Kynsiuuni UV-LED 48W 2-puolinen näyttö

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokas UV-LED -kynsiuuni geelilakkojen kovettamiseen. Laitteen virtajohdon ollessa kytkettynä, valitaan ensin haluttu aika laitteen päällä olevista painikkeista, jolloin UV-LEDit syttyvät automaattisesti, kun käsi laitetaan uunin sisään. Valot sammuvat automaattisesti valitun ajan kuluttua, tai kun käsi otetaan pois uunista. Voidaan käyttää myös varpaankynsien geelilakan kuivaukseen nostamalla laite irti pohjalevystä ja asettelemalla laite jalan päälle. Pohjalevy on magneettikiinnitteinen, ja sen irrottaminen ja takaisinlaitto on erittäin nopeaa ja yksinkertaista. Valittavissa neljä aikaa, 10, 20, 30 ja 40 sekuntia. Paino 1,2 kg. Mitat: pituus 21cm, leveys 18 cm, korkeus 9,5 cm Takuu 12 kk ostopäivästä.
Lue Lisää
  • Näppärä, pieni kynsiuuni
  • Helppo kuljettaa mukana
  • UV ja LED geeleille
Kynsiuuni UV-LED 24W

Kynsiuuni UV-LED 24W

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pieni digitaalinen kynsiuuni käsien tai jalkojen kynsille.  Valo aktivoituu liiketunnistimella. Lataus myös USB kaapelilla. Sopii UV ja Led valokovetteisille geeleille.  Koko 20cm x 12cm x 8 cm. Paino 300g.  Ajastin 0-99sec, lähtee käyntiin kun lamppu syttyy. Ledejä 15kpl.
Lue Lisää
  • Geelilakkaukseen
  • Kompakti
  • Automaattinen käynnistys
Uutuus
I.Am controlled LED Lamp

I.Am controlled LED Lamp

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä valkoinen, 48W lamppu kovettaa sekä UV- että LED- tuotteet. Pohja on irrotettava, jolloin sitä voidaan käyttää myös jalkojen geelilakkaukseen. Näytössä näkyy aika (10 s, 30 s, 60 s, 99 s) ja käynnistyy automaattisesti liikettä havaitessaan. Uusi 99 s toiminto on kivuton, ei enää huolta lämpöpiikeistä! – LED- ja UV-lampun yhdistelmä – Automaattinen ajastustoiminto – 33 kpl LED, ei kuollutta aluetta – Suuri teho: 48W – Kädet/jalkatunnistimet – valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti – Irrotettava pohja, ihanteellinen jaloille – Huippuluokan LCD-näyttö, näyttää selvästi kovettumisajan – Lämpötilasuoja, jos lämpötila on liian korkea, lamppu lakkaa toimimasta – Kompakti, kannettava: 21x20x12 cm
Lue Lisää