Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Tehokkaat UV-LED -kynsiuunit geelilakkojen kovettamiseen ja kuivattamiseen.

Kynsiuunit

 • Valo syttyy automaattisesti kun käsi laitetaan laitteeseen
 • 4 eri aikasäätöä
Kynsiuuni UV-LED 48W 2-puolinen näyttö

Kynsiuuni UV-LED 48W 2-puolinen näyttö

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokas UV-LED -kynsiuuni geelilakkojen kovettamiseen. Laitteen virtajohdon ollessa kytkettynä, valitaan ensin haluttu aika laitteen päällä olevista painikkeista, jolloin UV-LEDit syttyvät automaattisesti, kun käsi laitetaan uunin sisään. Valot sammuvat automaattisesti valitun ajan kuluttua, tai kun käsi otetaan pois uunista. Voidaan käyttää myös varpaankynsien geelilakan kuivaukseen nostamalla laite irti pohjalevystä ja asettelemalla laite jalan päälle. Pohjalevy on magneettikiinnitteinen, ja sen irrottaminen ja takaisinlaitto on erittäin nopeaa ja yksinkertaista. Valittavissa neljä aikaa, 10, 20, 30 ja 40 sekuntia. Paino 1,2 kg. Mitat: pituus 21cm, leveys 18 cm, korkeus 9,5 cm Takuu 12 kk ostopäivästä.
Lue lisää
 • Näppärä, pieni kynsiuuni
 • Helppo kuljettaa mukana
 • UV ja LED geeleille
Kynsiuuni UV-LED 24W

Kynsiuuni UV-LED 24W

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pieni digitaalinen kynsiuuni käsien tai jalkojen kynsille.  Valo aktivoituu liiketunnistimella. Sopii UV ja Led valokovetteisille geeleille.  Koko 20cm x 12cm x 8 cm. Paino 300g.  Ajastin 0-99sec, lähtee käyntiin kun lamppu syttyy. Ledejä 15kpl.
Lue lisää
 • Geelilakkaukseen
 • Kompakti
 • Automaattinen käynnistys
I.Am controlled LED Lamp

I.Am controlled LED Lamp

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä valkoinen, 48W lamppu kovettaa sekä UV- että LED- tuotteet. Pohja on irrotettava, jolloin sitä voidaan käyttää myös jalkojen geelilakkaukseen. Näytössä näkyy aika (10 s, 30 s, 60 s, 99 s) ja käynnistyy automaattisesti liikettä havaitessaan. Uusi 99 s toiminto on kivuton, ei enää huolta lämpöpiikeistä! – LED- ja UV-lampun yhdistelmä – Automaattinen ajastustoiminto – 33 kpl LED, ei kuollutta aluetta – Suuri teho: 48W – Kädet/jalkatunnistimet – valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti – Irrotettava pohja, ihanteellinen jaloille – Huippuluokan LCD-näyttö, näyttää selvästi kovettumisajan – Lämpötilasuoja, jos lämpötila on liian korkea, lamppu lakkaa toimimasta – Kompakti, kannettava: 21x20x12 cm
Lue lisää
 • Poistuva malli
 • Ei kuumene
 • Kuivausaika n. 20-60 sekunttia 
Ale
Kynsiuuni CCFL-valolla

Kynsiuuni CCFL-valolla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva malli! Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Kynsiuuni CCFL-valolla. Pienikokoinen ja siro, yhden käden uuni. Soveltuu erittäin hyvin myös varpaankynsien geelaukseen. CCFL-kylmäkatodivalotekniikan etuja on mm. että se ei kuumene, sillä on pitkä käyttöikä (n. 30-40 000 h) ja se on turvallinen – ei UV-säteilyä. Kuivausaika n. 20-60 s. Haluttaessa voi käyttää myös jatkuvana, ilman aikasäätöä. Varastoväri vaaleanpunainen/valkoinen saattaa vaihdella saatavuudesta riippuen.
Lue lisää
 • UV/LED-lampun yhdistelmä
 • Myös pedikyyreihin
 • 48 W
Uutuus
I.Am Soft Curing UV/LED Light

I.Am Soft Curing UV/LED Light

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä valkoinen, 48W lamppu sopii sekä UV- että LED-kovetteisille lakoille. Pohja on irrotettava, joten se on myös mahdollista käyttää jalkahoidoissa. Ajastettava (10 sek – 30 sek – 60 sek – 99 sek), ja käynnistyy automaattisesti, kun liikettä havaitaan. Uusi 99 sekunnin toiminto on kivuton tila – ei enää huolta sietämättömistä kuumapiikeistä asiakkaillesi! Ominaisuudet ja hyödyt: LED- ja UV-lampun yhdistelmä Automaattinen ajoitustoiminto 33 LED-polttimoa, ei kuolleita alueita Tehokas: 48 wattia Käsi/jalka-anturi – valot syttyvät ja sammuvat automaattisesti Irrotettava pohja, ihanteellinen myös jaloille Laadukas LCD-näyttö näyttää kovetusajan selkeästi Kompakti ja kannettava: 21 x 20 x 12 cm Käyttö: Kytke adapteri pistorasiaan. Paina ajastinpainiketta ja aseta käsi/jalka lamppuun. Valo sammuu automaattisesti asetetun ajan jälkeen tai kun käsi/jalka otetaan pois lampusta. Katkaise virta käytön jälkeen.
Lue lisää
 • Poistuva tuote 
NSI Portable 9 Watt - 220 V

NSI Portable 9 Watt – 220 V

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva tuote. Pieni UV-lamppu vain kirkkaille vähän pigmenttiä sisältäville uv-geeleille, sopii akryylitekijälle päällys/kiiltogeelin kovettamiseen.
Lue lisää