Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.
Pelasta meidät

“Pelasta meidät” -kategoriassa jokainen ostos on askel kohti kestävämpää kauneutta. Tässä kategoriassamme tuomme sinulle tuotteita, jotka ansaitsevat toisen mahdollisuuden. Tuotteiden parasta ennen -päiväys lähestyy, joten jokainen niistä on täällä odottamassa pelastajaansa.

Kun valitset “Pelasta meidät” -kategorian tuotteita, et ainoastaan tee taloudellisesti fiksuja valintoja, vaan myös tuet kestävää kulutusta. Jokainen tuote, joka löytää tiensä asiakkaamme koteihin sen sijaan, että päätyisi hävikkiin, on voitto ympäristölle. Tämä on tilaisuutesi tehdä hyvää sekä itsellesi että planeetallemme.

Tee edullisia löytöjä, säästä luontoa ja nauti laadukkaista tuotteista, jotka ansaitsevat tulla käytetyiksi. Yhdessä torjumme tuotehävikkiä.

Pelasta meidät

  • Kulmakarvojen laminointiin
  • Yksittäispakattuja pusseja
Ale
HD Brows BrowSculpt Duo laminointi 10 kpl EXP 7/24

HD Brows BrowSculpt Duo laminointi 10 kpl EXP 7/24

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää 10 x Relax Cream ja 10 x Reform Cream -yksittäispakattua voidepussia kulmien laminointiin. Hellävarainen koostumus optimoi suorituskyvyn ja minimoi vauriot. Tuotteet sisältävät pantenolia ja keratiinia, jotka korjaavat, kosteuttavat ja ravitsevat karvaa. 1. Levitä Relax Cream -voidetta hajottaaksesi disulfidisidokset kulmakarvoissa. Peitä Fixing Film laminointikalvolla. Kalvo auttaa karvoja asettumaan paikoilleen. Anna vaiheen 1 vaikuttaa enintään 6 minuuttia ja poista kaikki tuote huolellisesti. Vaikutusaika vaihtelee asiakkaasi karvatyypin mukaan. 2. Levitä Reform Cream -voidetta palauttaaksesi karvat haluttuun asentoon. Harjaa läpi kaksipäisellä kampaharjalla varmistaaksesi, että tuote leviää juureen saakka. Poista vaiheen 2 Reform Cream 7 minuutin kuluttua. Tämän jälkeen voit siirtyä sävytykseen, karvojen poistoon ja viimeistelyyn.
Lue lisää
  • EXP 5/24
Ale
Dollys Lash, hoitoaine, 15 kpl/ pkt EXP 10/24

Dollys Lash, hoitoaine, 15 kpl/ pkt EXP 10/24

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM: EXP 5/24 Dollys Lash kestotaivutus-hoitoaine, yksittäispakattu 15 kpl.
Lue lisää