Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Cryo-hoidot ja koagulointi sopivat syylänpoistoon sekä kauneudenhoitoon, kuten couperosan ja muiden ihomuutosten hoitoon.

Syylänpoisto

 • Syylien poistoon
 • Hyvänlaatuisten ihomuutosten poistamiseen
 • Turvallinen ja tehokas
Take Away-koagulointilaite

Take Away-koagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, koaguloituminen on kemiallinen prosessi. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas, ei-invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Take Away -koagulaattorilla syylien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa. Take Away on edullisin tapa tehdä todella vaikuttavia erikoishoitoja. Neulojen desinfiointi autoklaavissa. Erinomainen jalkapohjasyylille. Pakkaus sisältää: 1 kpl paksu neula 828008 2 kpl ohut neula 828007 1kpl adapteri 828009 
Lue lisää
 • Syylänhoitoon
 • Kosmeettisiin hoitoihin
 • Monipuolinen menetelmä
CRYO Super Contact -jäädytyshoito

CRYO Super Contact -jäädytyshoito

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä. Cryo Super -jäädytyshoidolla tuhoat kätevästi syyläviruksen, mutta se soveltuu myös ontelosyylien ja aknearpien poistoon. Hoito on nopea ja kivuton, ei jälkioireita ja vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. 16 g patruuna sisältää nestemäistä typpeä, jota 10 sekunnin hoidon aikana kuluu vain 0,4 g. Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä menetelmä, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään erityisesti kaikenlaisten hyvälaatuisten pigmenttimuutosten, pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen, aknearpien hoitoon tai leuka-/kaulalinjan kiinteyttämiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-patruunaa kuljetetaan iholla ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa”, riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Hoitolatukun Cryo Super Contact on edullinen hankinta, mutta oiva lisä hoitovalikoimaan. Pakkauksessa 16 g patruuna, 2 eri hoitopäätä ja käyttöohje. Lisäpatruuna koodilla 502101 Tyhjä patruuna voidaan hävittää metallin keräykseen. 
Lue lisää
 • Lisäpatruunat CRYOIDEAL-laitteeseen
CRYOIDEAL N2O patruuna 16g 5 kpl

CRYOIDEAL N2O patruuna 16g 5 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Lisäpatruunat CRYOIDEAL-laitteeseen (1090002). Tyhjä patruuna voidaan hävittää metallin keräykseen. 
Lue lisää
 • Pieni ja kevyt
 • Kätevä käyttää
 • Helppo yhdistää mihin tahansa hoitoon
 •  
CRYOIDEAL sis.10kpl N2O, 16g patruunaa

CRYOIDEAL sis.10kpl N2O, 16g patruunaa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla. https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200 Jäädytyshoito on monipuolinen hoitomenetelmä.CryoIdeal -jäädytyshoidolla tuhoat kätevästi syyläviruksen, mutta se soveltuu myös ontelosyylien poistoon. Hoito on nopea ja kivuton, ei jälkioireita ja vaikutukset ovat pitkäkestoiset. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä menetelmä, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään erityisesti kaikenlaisten hyvälaatuisten pigmenttimuutosten tai pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-patruunaa kuljetetaan ihoa vasten ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa”, riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Pakkauksessa 10 kpl 16 g patruunaa. Lisäpatruunat koodilla 1090003 5kpl pakkaus. Tyhjä patruuna voidaan hävittää metallin keräykseen. 
Lue lisää
 • Heti näkyviä tuloksia
Elektrokoagulointilaite

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei-invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämähäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten, sekä punoituksen hoidossa. Rahoita laitehankinta Hoitolatukun rahoituksella! Tarjoamme joustavaa ratkaisua yrityksenne hankinnoille. Voit vähentää vuokrakulut verotuksessa ja saat huippuluokan laitteet ja kalusteet edullisella kuukausimaksulla.https://www.hoitolatukku.fi/rahoitussopimus/ Soita ja kysy lisää: p. 02 212 2200
Lue lisää