Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Syylänpoisto

  • Heti näkyviä tuloksia
Elektrokoagulointilaite

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.
Lue Lisää
Iloiset Varpaat- CRYO jäädytyshoito, lisäpatruuna

Iloiset Varpaat- CRYO jäädytyshoito, lisäpatruuna

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Iloiset Varpaat- CRYO jäädytyshoito, lisäpatruuna 16g- Cryo-jäädytyshoitomenetelmään.
Lue Lisää
Iloiset Varpaat- CRYO Super

Iloiset Varpaat- CRYO Super

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Cryo Super-jäädytyshoito on suunniteltu ensisijaisesti syyläviruksen tuhoamiseen mutta soveltuu myös ontelosyylien ja aknearpien poistoon. Yhden hoidon kesto on vain 3-10 sekuntia ja tulos on usein hyvä jo yhden hoitokerran jälkeen. 16 g patruuna sisältää -89°C nestemäistä typpeä, jota 10 sekunnin hoidon aikana kuluu 0,4 g. Halkaisijaltaan 1 mm lasikärki takaa tarkan kohdistamisen ja juuri oikean annostelun. Blisterpakkauksessa 16 g patruuna, suutin annostelijalla, käyttöohje.
Lue Lisää
  • Syylien poistoon
Take Away-koagulointilaite II

Take Away-koagulointilaite II

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista, kaoguloituminen on kemiallinen prosessi. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta, esimerkiksi kananmunan kovettuminen keitettäessä on koagulaatiota. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaa, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä tai sähköllä. Elektrokoagulointi on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa hoitaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Take Away koagulaattorilla syylien ja hyvänlaatuisten ihomuutosten poistaminen on helppoa ja tuottoisaa. Take Away on edullisin tapa tehdä todella vaikuttavia erikoishoitoja. Neulojen desinfiointi autoklaavissa. Erinomainen jalkapohjasyylille.
Lue Lisää