Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvohoitotuotteet

 • Kosteuttava ja rauhoittava naamio
 • Sisältää passionhedelmänöljyä
Gerard's Sleepy Mood Gel Face Mask 15 ml

Gerard’s Sleepy Mood Gel Face Mask 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Sleepy Mood Gel Mask, kosteuttava ja rauhoittava yönaamio. VAIKUTTAVAT AINEET: Passionhedelmäöljy, sheavoi, rohtosammakonputki. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä loppunaamioksi kasvohoidossa ja jätä pieni määrä vaikuttamaan yön yli korvaamaan loppu-/yövoidetta. KULUTTAJA KÄYTTÖ: Levitä puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa koko yön. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Liftaava ja ihoa kirkastava naamio
 • Sisältää hyaluronihappoa
Gerard's Party Mood Gel Face Mask 15 ml

Gerard’s Party Mood Gel Face Mask 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Party Mood Gel Face Mask, liftaava ja kirkastava naamio. VAIKUTTAVAT AINEET: Hyaluronihappoa, kaakaonsiemeniä, seesamiöljyä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitetään puhdistetuille kasvoille ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele huolellisesti pois haalealla vedellä. SOPII MYÖS KULUTTAJAMYYNTIIN! Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
 • Sopii herkästi reagoivalle iholle
Calmsense Crema Viso Dermoprotezione -voide 50 ml

Calmsense Crema Viso Dermoprotezione -voide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Crema Viso Dermoprotezione -kasvovoide. Suojaava, kosteuttava voide herkälle iholle. Pehmeä ja hemmotteleva voide suojaa ja kosteuttaa herkkiä, reaktiivisia ja punoitusherkkiä ihotyyppejä sekä lasten herkkää ihoa. Ainutlaatuinen Physiocalm-kompleksi, jossa on erittäin hellävaraisia ​​luonnollisia aktiivisia ainesosia, edistää välitöntä rauhoittavaa vaikutusta, palauttaa ihon suojakerroksen jättäen ihon näkyvästi tasaisemmaksi ja säteileväksi. Tuloksena on syvästi kosteutettu ja suojattu iho pidempään. Ihanteellinen myös ankarissa sääolosuhteissa olevalle iholle. KENELLE: Herkälle, reaktiiviselle ja punoitusherkälle ihotyypille sekä lasten herkälle iholle. Hyvä pakkasvoide. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curculigo Orchioides – uutetta, trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Biocorrector – yhdistelmä punaista mikrolevää joka suojaa oksidatiivista stressiä vastaan, tehostaen oikeaa soluhengitystä. 2 % Uviox® – innovatiivinen kasviuute, joka on uutettu punaisten rypäleiden kuoresta, jotka ovat tunnettuja niiden antioksidanttisista ja suojaavista ominaisuuksista. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidon loppuvoiteeksi ja aina kun tarvitaan nopeaa rauhoitusta iholle. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816400. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Sopii erityisesti herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle, sekä iholle joka on altistunut äärimmäisille sääolosuhteille. Palauttaa ihon luonnollisen suojan, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa välittömästi, tuloksena huomattavasti rauhallisempi, tasaisempi ja kirkkaampi iho. Levitä päivittäin kasvoille ja punoitusalttiille alueille, vältä silmänympärysihoa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittaa ja virkistää kasvojen ihoa
 • Sisältää eteerisiä öljyjä
Gerard's Sweetie Mood Face Mask 20 ml

Gerard’s Sweetie Mood Face Mask 20 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rauhoittava kangasnaamio, jossa on eteeristä laventeliöljyä, kamomilla- ja orapihlajauutetta. Naamiolla  on stressiä lievittävä, rauhoittava ja virkistävä vaikutus.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Herkälle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle
Must-Have Exfolight -kuorinta 50 ml

Must-Have Exfolight -kuorinta 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Exfolight, entsymaattinen kuorinta tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia jättäen ihon välittömästi kirkkaaksi, raikkaiksi ja happipitoiseksi. KENELLE: Herkälle-, kuivalle-, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Proteolyyttisiä entsyymejä, aloe veraa, koivua ja hamamelista. Yhdessä pehmentävät, puhdistavat ja vahvistavat ihokudosta ja sen luontaista suojaa. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitä runsas määrä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816280. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 • Ikääntyneelle ja elottomalle iholle
Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 50 ml

Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Siero Viso- seerumi. Ennaltaehkäisee ihon pintakuivuutta ja kuivuudesta johtuvien hienojen pintajuonteiden muodostumista sekä kimmoisuuden vähenemistä. Auttaa stimuloimaan ihon luontaista suojamekanismia ja neutraloi vapaiden radikaalien rappeuttavaa vaikutusta. Muotoilee kasvojen piirteitä ja antaa pitkäkestoisen kosteuden. Seerumi toimii yhdessä ihon luontaisten, vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittavaikutuksilta suojaavien puolustusmekanismien kanssa. KENELLE: Ikääntyneelle, elottomalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: DermoPlanktonin ja Hyaluronihapon (5 %) ansiosta seerumi stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Biocorrector – havaijilainen mikrolevän uute, edistää solujen hengitystä ja suojaa vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Ihonväri muuttuu yhtenäisemmäksi ja iho heleytyy. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa hierontavoiteen alle tai kasvohoidon loppuvoiteen alle. Tilattavissa myös myyntikoossa 30ml koodilla: 54816012. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Tasapainottava
 • Syväkosteuttaa ihoa
 • Sopii herkästi reagoivalle ja punoittavalle iholle
Calmsense Crema Viso Lenitiva -kasvovoide 50 ml

Calmsense Crema Viso Lenitiva -kasvovoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Crema Viso Lenitiva -kasvovoide herkästi reagoivalle, punoittavalle, couperoottiselle iholle. Poikkeuksellisen kevytrakenteinen kosteuttava voide, joka tarjoaa välittömän hyvinvoinnin tunteen herkälle, reaktiiviselle ja punoitusherkälle ihotyypille. Tehokkaasti ihoa rauhoittava vaikutus. Päivittäinen käyttö auttaa palauttamaan ihon luonnollisen vastustuskyvyn, syväkosteuttaa tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman. Ihanteellinen myös kovalle säälle altistuneelle iholle. KENELLE: Herkälle, reaktiiviselle ja punoitusherkälle ihotyypille. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curuculigo Orchioides -uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 3 % Phytocomplex – sisältää hammelista, ruscusta ja hevoskastanjaa. 3 % Sepicalm™ S, erityinen yhdistelmä aminohappoja ja mineraaleja joilla on tehokas ja monipuolinen anti-stress -vaikutus herkälle iholle. 2 % Biocorrector, yhdistelmä punaista mikrolevää, joka suojaa oksidatiivista stressiä vastaan, tehostaen oikeaa soluhengitystä. Koostumusta on rikastettu 2 % Uviox® -yhdistelmällä – innovatiivinen kasviuute joka on uutettu punaisten rypäleiden kuoresta, tunnettuja niiden antioksidanttisista ja suojaavista ominaisuuksista. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa loppuvoiteena. KULUTTAJA KÄYTTÖ: Levitä päivittäin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle; vältä silmänympärysihoa yhdessä Calmsense Siero Viso Sollevo Profond -seerumin kanssa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Korjaava
 • Kosteuttava
 • Uudistava
 • Normaalille ja kuivalle iholle
Aquasense Crema Riparatrice -kasvovoide 50 ml

Aquasense Crema Riparatrice -kasvovoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Crema Riparatrice -kasvovoide kosteuttaa, kirkastaa ja korjaa kuivaa ihoa. Sopii myös kasvojen hierontaan ja ravitsevana kosteuttavana naamiona. Sopii myös silmänympärysiholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Sodium Hyaluronatea (5 %) – joka on hyaluronihapon tehokkaasti imeytyvä muoto. Sillä on kyky imeä vettä tuhatkertaisesti omaan painoonsa verrattuna, joten se säilyttää ihon kosteutta, kiinteyttä ja kimmoisuutta erityisen tehokkaasti. Ruusunmarja- ja makadamia-öljyt yhdessä aktivoivat solujen uudistumisprosessia. Codiuf (3 %) – innovatiivinen vihreiden merilevien yhdiste, parantaa soluhengitystä. Iho raikastuu ja heleytyy. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Hoitovoiteeksi kuivalle iholle päivä -ja yö käyttöön. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin. Voi käyttää myös koko kasvoille kosteuttavana yönaamiona erityisen kuivalla iholla. Sopii myös silmien ja huulten ympärille Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Alkoholiton
 • Rauhoittava
 • Sopii herkälle ja kosteusköyhälle iholle
Aquasense Tonico kasvovesi 500 ml

Aquasense Tonico kasvovesi 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Tonico, alkoholiton kasvovesi. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Aloe vera (3 %) – runsaasti mukopolysakkarideja, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä luonnon aktiiviaine, kosteuttaa ihon todella hyvin ja edesauttaa kosteuden säilymistä myös syvissä ihokerroksissa. Ihosta tulee sen ansiosta raikas, kostea ja kiinteä. Merilevä (2,5 %) – on turvotusta poistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se rauhoittaa herkkien ihoalueiden kuivuutta ja punoitusta. Iho kirkastuu ja sen väri tasoittuu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa puhdistamaan puhdistusmaidon ja meikin jäämät ennen ihon kuorintaa tai muita toimenpiteitä. Sopii kaikille ihotyypeille, jopa kaikkein herkimmille, myös silmäkompresseihin. Tilattavissa myös myyntikoossa 200 ml koodilla: 54816003. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Normaalista kuivalle iholle aamuin illoin, ennen hoitotuotteita. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kirkastava
 • Pigmenttiä tasoittava
 • SPF 50
Ale
Gerard's Re-White Anti-Age Face Cream SPF50 50 ml

Gerard’s Re-White Anti-Age Face Cream SPF50 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s RE-WHITE Face Cream SPF50 -kasvovoide. Vähentää pigmenttiläiskien kokoa sekä voimakkuutta, tasoittaa ja kirkastaa ihoa, anti-age -efekti. SPF50 -suojakerroin ehkäisee uusia pigmenttimuodostumia ja estää jo olemassa olevia tummumasta, sekä suojaa UVA-UVB -säteiden aiheuttaman valovanhenemisen vaurioilta. KENELLE: Iholle, jossa on auringon tai iän aiheuttamia ihomuutoksia. VAIKUTTAVAT AINEET: Vaikuttavat aineet: Neurolight™ 1,5 % – taistelee sisäisiä tekijöitä vastaan (kuten stressi), jotka lisäävät melaniinin tuotantoa. Stabiloitu C-vitamiini 0,5 % – parantaa hapensaantia ja kirkastaa, taistelee UVA-UVB -säteiden aiheuttamaa hyperpigmentaatiota vastaan. Oxyresveratrol 1 % – kontrolloi ihon pigmenttiä, luoden suuren antioksidanttisen vaikutuksen. Codiufill 2,5 % – kosteuttaa ihoa, vahvistaa ihon suojaa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoitojen jälkeen suojavoiteena. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Päivävoiteena aikuiselle iholle ympäri vuoden. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Alkoholiton
 • Raikastava
 • Kiinteyttävä
Aquasense Tonico kasvovesi 200 ml

Aquasense Tonico kasvovesi 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Tonico, alkoholiton kasvovesi. Poistaa iholta meikin rippeet sekä raikastaa ja kiinteyttää ihoa. Se sopii jopa kaikkein herkimmille ja kosteusköyhille ihoille. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n ja edesauttaa hoitovoiteiden aktiiviaineiden imeytymistä ihoon. Alkoholittomuutensa ansiosta sopii myös kaikkein herkimmille ihoille. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Aloe vera (3 %) – runsaasti mukopolysakkarideja, vitamiineja ja mineraaleja sisältävä luonnon aktiiviaine, kosteuttaa ihon todella hyvin ja edesauttaa kosteuden säilymistä myös syvissä ihokerroksissa. Ihosta tulee sen ansiosta raikas, kostea ja kiinteä. Merilevällä (2,5 %) on turvotusta poistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Se rauhoittaa herkkien ihoalueiden kuivuutta ja punoitusta. Iho kirkastuu ja sen väri tasoittuu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa puhdistamaan puhdistusmaidon ja meikin jäämiä ennen ihon kuorintaa tai muita toimenpiteitä. Sopii kaikille iho tyypeille, jopa kaikkein herkimmille, myös silmäkompresseihin. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816262. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Normaalista kuivalle iholle aamuin illoin ennen hoitotuotteita. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Viilentävä
Gerard's Calmsense Tonico Spray Kasvovesi 200 ml

Gerard’s Calmsense Tonico Spray Kasvovesi 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Tonico Spray -kasvovesi. Kasvovesisuihke viilentää, parantaa ja pehmittää ihon rakennetta ja kosteustasapainoa. Kevyt koostumus tekee tuotteen levittämisestä helppoa ja iho saa hellävaraista mutta tehokasta hoitoa. KENELLE: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle, reaktiiviselle tai helposti ärtyvälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Sisältää sekoituksen luonnollisia ainesosia, kuten kamomilla- ja kehäkukkauutteita, jotka yhdessä rauhoittavat ihoa. Kasvovesi sisältää myös mentolia, joka viilentää ja virkistää ihoa. 3 % Curculigo Orchioides -uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchuhuasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla rauhoittava vaikutus ja joka tehokkaasti vähentää punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % Codiufill Complex – joka on peräisin vihreästä levästä joka auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Koostumusta on rikastettu 10 % lootuksen kukkavedellä, joka takaa välittömän miellyttävän tunteen ja raikkauden parantamalla raaka-aineiden rauhoittavaa vaikutusta. HOITOLA KÄYTTÖ: Kasvohoidoissa rauhoittamaan ja viilentämänä herkkää, reagoivaa ja punaisuuteen taipuvaa ihoa. Sen superkosteuttava “maitovaikutteinen” koostumus perustuu Physiocalmiin. Eksklusiivinen kokonaisuus hyvin siedettyjä luonnollisia aktiivi ainesosia, jotka auttavat palauttamaan ihon optimaalisen kosteustasapainon. Levitä kasvovesi vanulappuun ja taputtele kasvoille, kaulalle ja dekolteelle tai suojaa asiakkaan silmät ja suihkuta hienona spray sumuna asiakkaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816513. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Suihkuta Calmsense Calming & Cooling Tonic Spray kasvoille ja kaulalle ja anna sen imeytyä ihoon. Kosteuttava suihke palauttaa ihon suojan ja antaa välittömän mukavuuden tunteen. Parhaan tuloksen saat käyttämällä Calmsense Micellar Soothing & Rebalancing Cleansing Milk -puhdistusmaitoa ennen kasvovesisuihketta. Täydennä kauneusrituaali Gerard’s- Calmsense -seerumilla ja ihotyypille sopivalla voiteella. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Kosteuttava
 • Hoitava
 • Ikääntyneelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle
Soysoy Jaluractive Crema -hoitovoide 250 ml

Soysoy Jaluractive Crema -hoitovoide 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Crema Riempitiva kasvovoide. SPF 8. Pieni ja korkea molekulaarinen hyaluronihappo tunkeutuu ihon syvimpiin kerroksiin ja stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. KENELLE: Pintakuivalle, samealle, kosteutta kaipaavalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Risiiniöljy, soijaöljy ja allantoiini – tasapainottavat ihon luontaista kosteustasoa, vahvistavat ihoa ja kohentavat kasvojen linjoja sekä soluhengitystä. Ihonväri heleytyy ja kasvojen yleisilme kohentuu. Korkeamolekulaarinen hyaluronihappo (5 %) (pharmaceutical level) – sitoo tuhatkertaisesti vettä omaan painoonsa nähden, täyttää ja kiinteyttää ihoa samalla kohentaen kasvojen linjoja. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Aikuiselle iholle kasvohoidon loppuvoiteena yhdessä SoySoy seerumin kanssa. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla: 54816011. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava kasvonaamio
 • Suojaava
 • Normaalille ja kuivalle iholle
Aquasense Maschera Viso -naamio 250 ml

Aquasense Maschera Viso -naamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Maschera Viso, superkosteuttava, ihon pintavaurioita korjaava hoitonaamio. Hoitaa kuivimpiakin ihotyyppejä, auttaa ihoa säilyttämään luontaisen suojansa ja tekee ihosta samettisen pehmeän. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Coriufill – on vihreiden merilevien, polysakkaridien ja omenahapon seos, joka toimii luonnollisena kosteustekijänä sekä ihon ikääntymistä hidastavana uuteyhdistelmänä. Puuvillaöljy, sheavoi ja kehäkukka – pehmittävät kuivaa ihoa ja tekevät ihosta joustavan ja kestävän. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä kasvoille ja kaulalle reilu kerros naamiota. Anna vaikuttaa noin 5 min jonka jälkeen levitä vielä naamion päälle kostea Eau Thermalilla kosteutettu sideharso, joka pitää naamion kosteana ja auttaa naamion poistamisessa. Anna vaikuttaa yhteensä noin 15 min. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Liftaava vaikutus
 • Harsonaamio
 • Häivyttää pieniä juonteita
Gerard's Eye Define Silmänympäryshoito 10 ml

Gerard’s Eye Define Silmänympäryshoito 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s EYE-DEFINE -silmänympärysnaamio, kosteuttava, virkistävä ja liftaava vaikutus. KENELLE: Silmänympärysiholle joka kaipaa kosteutusta, virkistystä ja kiinteytystä voimakkaalla liftaavalla vaikutuksella. VAIKUTTAVAT AINEET: Merellinen elastiini (3 %) ja sesaflash (3 %) syväkosteuttaa ja kiinteyttää, välitön ja pitkäkestoinen liftaava vaikutus. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Harsonaamio, vaikutusaika 10-15 min yhdistettynä kasvohoitoon tai erillisenä hoitona, hoitoon tarvitset: – Bi-phase meikinpoisto koodilla: 54816498 – Must-Have Exfoliant kuorinta, 1-2 min koodilla: 54816280 – Kuorinnan poisto vedellä ja viimeistely Aquasense Tonico kasvovedellä koodilla: 54816260 – Silmänympärysihon hieronta n. 10 min Must-Have Viso Duo System koodilla: 54816282 – Eye define naamio 10-15 min, koodilla: 548551 – Genactive Contorno Occhi – silmänympärysvoide koodilla: 54816359 Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava geelinaamio
 • Rauhoittaa herkästi reagoivaa ihoa
 • Couperoottiselle iholle
Calmsense Viso Dermorigenera -naamio 250ml

Calmsense Viso Dermorigenera -naamio 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Viso Dermorigenerante -geelinaamio, ammattikäyttöön. Rauhoittaa herkkää ja reagoivaa ihoa syvältä, ehkäisee polttelun tunnetta, punaisuutta, kutinaa ja pistelyä. Palauttaa ihon luontaisen suojan ja tasoittaa ihon väriä, palauttaen kauneuden ja hehkun iholle. KENELLE: Herkästi reagoiva iho, ärsyyntynyt iho, couperoottinen iho, ihon mekaanisen puhdistuksen jälkeen. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 % codiufil complex – joka on peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden, 2 % sepicalm™ s – erityinen yhdistelmä aminohappoja ja mineraaleja, joilla on tehokas ja monipuolinen anti-stress vaikutus herkälle iholle. Koostumusta on rikastettu 2 % couperine™- erityinen ainesosa, joka perustuu rucolan ja Intian fiikuksen entsyymi uutteisiin auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantavat ihon ulkonäköä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Käytä yhdessä Calmsense Instant Relief Face Serumin kanssa, koodi: 54816398, tehokkaissa punaisuutta rauhoittavissa hoidoissa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Kosteuttava
 • Kasvonaamio muistuttaa koostumukseltaan sorbettia
Well-Being Magic Honey -kasvonaamio 250 ml

Well-Being Magic Honey -kasvonaamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s WELL-BEING Magic Honey -naamio. Syväkosteuttava ja ravitseva naamio. KENELLE: Ohuelle, kuivalle, herkälle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hunaja (10 %) – ravitsee ja kosteuttaa erittäin kuivaa ihoa, pehmittää, palauttaa ihon kimmoisuuden. Riisitärkkelys (2,5 %) – vahvistaa ihokudosta ja antaa kasvoille välittömästi pehmeän, heleän ja nuorekkaan yleisilmeen. Herkkä, kukkainen tuoksu. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Palauttaa iholle elastisuuden, kirkkauden ja hyvinvoinnin. Kevyt pehmeä rakenne tuntuu iholla kuin sorbetilta joka imeytyy helposti ja saa ihon tuntumaan uudistetulta kiinteältä. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Poistaa meikin kuivattamatta ihoa
 • Kosteuttaa ja suojaa ihoa
 • Sisältää karitevoita ja manteliöljyä
Aquasense Latte Detergente puhdistusmaito 500 ml

Aquasense Latte Detergente puhdistusmaito 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Latte Detergente -puhdistusemulsio on koostumukseltaan kevyt ja puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja meikistä kuivattamatta ihoa ja häiritsemättä sen omaa luontaista pH:ta. Jättää ihon raikkaan ja virkistyneen tuntuiseksi. KENELLE: Kuivalle ja normaalille iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hamameliksen ja merisaunion aktiiviaineita – poistavat meikin ja ihon epäpuhtaudet. Merilevä (3 %) merisaunio – suojaa ihosolujen luonnollista kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisee ihokudoksen rappeutumista. Lisäksi se kosteuttaa ihoa ja hidastaa ihokudoksen ohenemista. Karitevoi ja manteliöljy – sisältävät rasvahappoja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta, kuten viimalta, kylmyydeltä ja ilmansaasteilta. Kanelihappo – suojaa haitallisilta UV-, UVB- ja infrapunasäteiltä, joilla on ihoa vanhentava vaikutus. Maitohappo (2 %) – kuorii iholta kuolleet ihosolut ja palauttaa ihon kosteuden. Se myös tasoittaa ihoa ja tekee siitä heleän ja terveen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa kaikkien ihotyyppien pintapuhdistukseen. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Ihon pintapuhdistukseen kuivalle ja normaali iholle. Tilattavissa myös myyntikoossa 200 ml koodilla: 54816002. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rasvaiselle ja ärtyneelle iholle
 • Sisältää kuorivia aktiiviaineita
 • Vähentää ihon kiiltelyä
Puresense Emulsione SPF 8 50 ml

Puresense Emulsione SPF 8 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Emulsione, kevyt, kevyesti kuoriva emulsio kosteuttaa ja rauhoittaa rasvaisen ja ärtyneen seka-, rasvaisen- ja akneihon KENELLE: Seka-, rasvainen- akneiho. VAIKUTTAVAT AINEET: Ratamo (jossa on paljon salisyylihappoa) sekä Fomes Officinalis (3 %), joka puhdistaa ihohuokoset ja poistaa iholta ylimääräisen talin. Ihohuokosia supistavaa ja talineritystä tasapainottavaa Nio-Sebactivea® (4 %). Tangeriinia, sahapalmu-uutetta ja allantoiinia sisältävä yhdiste rauhoittaa aknesta kärsivän ihon punoitusta, kutinaa ja ärtyneisyyttä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ihonpuhdistuksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816266. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Päivittäinen käyttö vähentää ihon epäpuhtautta, tasoittaa ihoa ja vähentää rasvaisen ihon kiiltelyä. Kuorii kevyesti. Suositellaan käytettäväksi yhdessä Puresence Siero SOS -seerumin kanssa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Uudistava
 • Pigmenttiä tasoittava
Gerard's Re-White Exfoliant 50 ml

Gerard’s Re-White Exfoliant 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s RE-WHITE Exfoliant -kaksivaiheinen kuorinta. Uuden sukupolven kaksivaikutteinen kuorinta (mekaaninen ja entsymaattinen), kehitetty uudistamaan ja tasoittamaan pigmentoitunutta ihoa. Tuloksena raikas ja kuulas iho, jonka hapensaanti on parantunut. KENELLE: Iholle, jossa on auringon tai iän aiheuttamia ihomuutoksia. VAIKUTTAVAT AINEET: Keratopeel® 1 % – hellävarainen entsyymikuorinta, poistaa kuolleita ihosoluja hellävaraisen entsyymikuorinnan avulla ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Corindon powder 1,5 % Rice-micro-granules 1 % Oxyresveratrol 0,5 % – hapensaantia parantava vaikutus. Codiufil 2,5 % – aktivoi solujen uusiutumista. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kirkastavissa kasvohoidoissa. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Pigmentoituneelle, samealle, harmahtavalle, kirkastusta kaipaavalle iholle iholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Virkistävä
 • Herkälle, ikääntyvälle ja kuivalle iholle
Must-Have Exfolight -kuorinta 250ml

Must-Have Exfolight -kuorinta 250ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Exfolight, entsymaattinen kuorinta tehostaa ihon luonnollista uusiutumisprosessia jättäen ihon välittömästi kirkkaaksi, raikkaiksi ja happipitoiseksi. KENELLE: Herkälle-, kuivalle-, ikääntyneelle ja ryppyiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Proteolyyttisiä entsyymejä, aloe veraa, koivua ja hamamelista. Yhdessä pehmentävät, puhdistavat ja vahvistavat ihokudosta ja sen luontaista suojaa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä runsas määrä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15 minuuttia ja huuhtele pois. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla: 54816025. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Kiinteyttävä
 • Aikuiselle, kiinteyttään menettäneelle iholle
Genactive Contorno Occhi -silmänympärysvoide 15 ml

Genactive Contorno Occhi -silmänympärysvoide 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s GENACTIVE Contorno Occhi -silmänympärysvoide. Raikastaa silmänympärysalueen ihoa välittömästi ja tekee sen kimmoisaksi. KENELLE: Suositellaan aikuiselle, kiinteyttään menettäneelle iholle, johon on ilmaantunut ilmejuonteita tai uurteita. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 %:nen Genative yhdiste – sisältää vihreitä merileviä ja hydrolisoitua hiivauutetta. Tämä yhdiste vähentää ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Takiainen, centella ja sianpuolukka – parantavat ihokudoksen mikroverenkiertoa. Lisäksi ne häivyttävät tummia silmänalusia ja laskevat silmänympärysalueen turvotusta. 4 %:nen manteliöljy – erittäin kosteuttava ja ihon kimmoisuutta palauttava aktiiviaine, joka estää ryppyjen syntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa ja silmänympäryshoidoissa ihokudoksen mikroverenkierto paranee. Tummat silmänaluset vaalenevat ja silmänympärysalueen turvotus vähenee. Tilattavissa myös ammattikoossa 100 ml koodilla: 54816359. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Sisältää aktiiviaineita, jotka uudistavat hellävaraisesti silmänympärysihoa. Säännöllisellä käytöllä tummat silmänaluset vaalenevat ja silmänympärysalueen turvotus vähenee. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Vahvistava
 • Kosteuttava
Ale
Gerard's Re-White Face Fluid SPF20 50 ml

Gerard’s Re-White Face Fluid SPF20 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s RE-WHITE Face Fluid SPF20, ehkäisee tehokkaasti pigmenttiläiskiä ja pienentää niiden kokoa ja voimakkuutta. Säännöllinen käyttö saa aikaan puhtaamman, raikkaamman ja kuulaamman ihon ilman virheitä. KENELLE: Iholle, jossa on auringon aiheuttamia värivirheitä. VAIKUTTAVAT AINEET: Neurolight™ 1,5 % – taistelee sisäisiä tekijöitä vastaan (kuten stressi), jotka lisäävät melaniinin tuotantoa. Phytogomblex 1 % – sisältää Beaberry (sianpuolukka), Butcheres BROOM (pikkuruskus), CHAMOMILE (kamomilla), LIQOURICE (lakritsi), ARBUTUS (mansikkapuu) ja CAPSELLA (lutukka) – nämä ovat kasviuutteita jotka yhdessä tasoittavat ihonsävyä. Oxyresveratrol 1 % – voimakas antioksidanttinen vaikutus. Codiufill 2 % – kosteuttaa ihoa, vahvistaa ihon suojaa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidon jälkeen. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Ihanteellinen tuote käytettäväksi kesällä, kosteissa ja kuumissa sääolosuhteissa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Korjaava
 • Kohottava vaikutus
 • Stressaantuneelle iholle
Must-Have Viso Miracle Skin -naamio 250 ml

Must-Have Viso Miracle Skin -naamio 250 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Viso Miracle Skin -naamio kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvästi, aikaansaaden välittömästi kohottavan vaikutuksen. Naamio poistaa nopeasti stressin ja väsymyksen vaikutukset myös nuoremmalta iholta. KENELLE: Aikuiselle, liftausta kaipaavalle iholle. Iholle jossa on näkyvissä ensimmäiset ikääntymisen merkit. VAIKUTTAVAT AINEET: Innovatiivinen teknologinen kompleksi Dermolift – sisältää korkean molekyylipainon 3 % hyaluronihappoa ja biomimeettisiä peptidejä. Dermolift – stimuloi kollageenin ja elastiinin synteesiä, jotka jäljittelevät Botoxin toimintaa. Näin saadaan välitön kohottava vaikutus. Punainen savi – kosteuttaa ihoa tehden siitä joustavamman ja kimmoisamman stimuloiden nuorentamisprosesseja. Kaikki nämä yhdessä tasoittavat nasolabiaalisia juonteita ja parantavat ihon väriä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Elvyttäviin kasvohoitoihin. Sopii myös nuoren, mutta jo stressaantuneen ihon pika-avuksi, syväkosteuttaen ja raviten ihoa. Häivyttää myös ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä tasoittaen ilmejuonteita ja nasolabiaalisia poimuja sekä ehkäisee kasvojen ääriviivojen heikkenemistä. Levitä reilu kerros naamiota puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, lukuun ottamatta silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja huuhtele pois lämpimällä vedellä. Tilattavissa myös myyntikoossa 50ml koodilla:54816020 Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Puhdistaa ihohuokoset
 • Pehmentää ja tasoittaa ihoa
 • Sopii paksuuntuneelle ja epätasaiselle iholle
Must-Have Scrub Away -kuorinta 50 ml

Must-Have Scrub Away -kuorinta 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Scrub Away, raikas, kevyt kuorinta-aine, jolla on ihoon samanlainen vaikutus kuin mikrohionnalla. KENELLE: Sopii värittömälle, samealle, paksuuntuneelle ja epätasaiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Valkoisen riisin ja bambun mikrokiteitä, jotka puhdistavat ihohuokoset, pehmittävät ihon pintaa ja tasoittavat sitä. Vähentää ihon valovanhenemisen merkkejä. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Käytä kahdesti viikossa mekaanista Scrub Away -kuorintaa iholle, jossa on näkyvää epätasaisuutta ja laajentuneita ihohuokosia. Ihosta tulee tasaisempi ja sileämpi. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816277. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Palauttaa ihon nuorekkuutta
 • Virkistää ihoa
 • Korjaava
Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Mon Prix -lifting -ampulli. Välittömästi liftaava vaikutus, veltostuneelle ja pintajuonteiselle iholle. Pakkauksessa 20 x 3 ml. Ammattikäyttöön. KENELLE: Ikääntyvälle, veltostuneelle ja pintajuonteiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hyaluronihappo (3 %)- parantaa sidekudosten rakennetta, merellinen elastiini (1,5 %), dermolifting -yhdiste (3 %) – jättää iholle juonteita tasoittavan kalvon, tekee ihonväristä hehkuvan ja saa aikaan pitkäkestoisen kohotavan vaikutuksen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta tämä tehokas ampulli palauttaa ihon nuorekkuutta, virkistää ihoa ja tuo esiin sen luontaisen säteilyn. Meikin alle ja myös asiakkaalle kotiin myytäväksi, tarpeen mukaan käytettäväksi Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hellävarainen
 • Supistaa ihohuokosia
 • Sekaiholle
Puresense Gel Detergente puhdistusgeeli 200 ml

Puresense Gel Detergente puhdistusgeeli 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Gel Detergente, pehmeästi vaahtoava ja ihohuokosia supistava, kevyesti kuoriva puhdistusgeeli. Geeli puhdistaa hellävaraisesti ihon, poistaa kuolleet ihosolut ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Raikastaa ja pehmittää jättäen sen mattapintaiseksi. Lisäksi vähentää auringonvalon aiheuttamien ikääntymisen merkkien, pigmenttiläiskien syntymistä sekä tasoittaa ihon värin. KENELLE: Seka- rasvaiselle- ja akneiholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 % Rikkiaminohappo, mäkikuisma-, propolis-, timjamiuute yhdessä poistavat hellävaraisesti ihon epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut, ylimääräisen talin ja myös meikin. Lakritsin juuri ja C-vitamiini pehmittävät rasvaisen- ja akneihon pintaa ja silottavat ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Seka-rasvaiselle iholle pintapuhdistukseen ennen hoitoa. Iholle joka käy harvemmin kasvohoidossa pehmittämään ja kirkastamaan ihoa. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816264. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Epäpuhtaalle, paksuhkolle iholle päivittäiseen puhdistukseen aamuin -illoin, kasvot, kaula, dekoltee. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttaa ihoa
 • Suojaa
 • Normaalille ja kuivalle iholle
Aquasense Latte Detergente -puhdistusmaito 200 ml

Aquasense Latte Detergente -puhdistusmaito 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Latte Detergente puhdistusemulsio on koostumukseltaan kevyt ja puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja meikistä kuivattamatta ihoa ja häiritsemättä sen omaa luontaista pH:ta. Jättää ihon raikkaan ja virkistyneen tuntuiseksi. KENELLE: Kuivalle ja normaalille iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hamameliksen ja merisaunion aktiiviaineita – poistavat meikin ja ihon epäpuhtaudet. Merilevä (3 %) merisaunio – suojaa ihosolujen luonnollista kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisee ihokudoksen rappeutumista. Lisäksi se kosteuttaa ihoa ja hidastaa ihokudoksen ohenemista. Karitevoi ja manteliöljy – sisältävät rasvahappoja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta, kuten viimalta, kylmyydeltä ja ilmansaasteilta. Kanelihappo – suojaa haitallisilta UV-, UVB- ja infrapunasäteiltä, joilla on ihoa vanhentava vaikutus. Maitohappo (2 %) – kuorii iholta kuolleet ihosolut ja palauttaa ihon kosteuden. Se myös tasoittaa ihoa ja tekee siitä heleän ja terveen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa kaikkien ihotyyppien pintapuhdistukseen. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816261. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Ihon pintapuhdistukseen kuivalle ja normaali iholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttaa
 • Kevyt emulsio
 • Suojaa luonnollista kosteustasapainoa
 • Normaalille ja kuivalle iholle
Ale
Aquasense Emulsione SPF 8 50 ml

Aquasense Emulsione SPF 8 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s AQUASENSE Emulsione 24h -kasvovoide. Kevyt, nopeasti imeytyvä, kaksivaikutteinen emulsio. Kosteuttaa ja suojaa ihon luonnollista kosteustasapainoa sekä ennaltaehkäisee ihokudoksen kuivumista ja hidastaa sen ohenemista. KENELLE: Normaalille ja kuivalle iholle . VAIKUTTAVAT AINEET: Merilevä (3 %) – suojaa ihosolujen luonnollista kosteustasapainoa ja ennaltaehkäisee ihokudoksen rappeutumista. Lisäksi se kosteuttaa ihoa ja hidastaa ihokudoksen ohenemista. Tuoksusaunio ja sheavoi sitovat iholle kosteutta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoitojen loppuvoide kaikille ihotyypeille. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816260. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitetään puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Uudistava
 • Poistaa tehokkaasti meikin
 • Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle
Calmsense Latte Detergente -puhdistumaito 200 ml

Calmsense Latte Detergente -puhdistumaito 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Latte Detergente Misellare –puhdistusemulsio. Poistaa tehokkaasti meikin kuitenkaan kuivattamatta ihon pintaa. Ihanteellinen voimakkaan stressin tai hormonaalisten muutosten aikana, vuodenaikojen vaihtuessa tai ankarassa ilmastossa. KENELLE: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Extract of Curculigo Orchioides – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchuhuasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla rauhoittava vaikutus, se vähentää tehokkaasti punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % – Codiufill Complex, joka on peräisin vihreästä levästä joka auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. HOITOLA KÄYTTÖ: Puhdistusmaito herkälle, reaktiiviselle, punoitusherkälle tai ruusufinnille taipuvaiselle iholle. Ravista ja levitä kasvoille, anna vaikuttaa 20 sekuntia, huuhtele ja viimeistele Calmsense Soothing and Refreshing Tonic Spray -kasvovedellä. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Rauhoittava puhdistusmaito herkälle, reaktiiviselle, punoitusherkälle tai ruusufinnille taipuvaiselle iholle. Poistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ihon pintaa liikaa kuivattamatta. Ihanteellinen voimakkaan stressin tai hormonaalisten muutosten aikana, vuodenaikojen vaihtuessa tai ankarassa ilmastossa. Ravista ja levitä kasvoille aamuin illoin. Anna vaikuttaa noin 20 sekuntia, huuhtele ja ja viimeistele puhdistus Calmsense Soothing and Refreshing Tonic Spray-kasvovedellä. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kiinteyttävä
 • Heleyttävä
 • Stressaantuneelle ja hyvin kuivalle iholle
Soysoy Jaluractive Crema -hoitovoide 50 ml

Soysoy Jaluractive Crema -hoitovoide 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Crema Riempitiva -kasvovoide pintakuivalle aikuiselle iholle. SPF 8. KENELLE: Aikuiselle, pintakuivalle, kosteusköyhälle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Risiiniöljy, soijaöljy ja allantoiini – tasapainottavat ihon luontaista kosteustasoja, parantavat soluhengitystä. Ihonväri heleytyy ja kasvojen yleisilme paranee. Korkeamolekulaarinen hyaluronihappo (5 %) (pharmaceutical level) – sitoo tuhatkertaisesti vettä omaan painoonsa nähden, täyttää ja kiinteyttää ihoa ja kohentaa kasvojen linjoja. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Hoitovoide palauttaa elinvoimaa mm. stressaantuneelle tai hyvin kuivalle iholle. Sopii hoitovoiteeksi kasvohoidon jälkeen. Tilattavissa myös ammattikoossa 250 ml koodilla: 54816268. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Voide suojaa ihoa ulkoisilta ja sisäisiltä haittavaikutuksilta. Sopii erityisen hyvin pintakuivalle, elottomalle, kuivalle iholle. Iholle jossa on hienoja ilmejuonteita ja ryppyjä. Suojaa vapaiden happiradikaalien ja ympäristötekijöiden haittavaikutuksilta. Kirkastaa ja antaa kasvoille uutta hehkua. Soveltuu päivä- ja yökäyttöön yhdessä Soysoy Jalurative seerumin kanssa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Liftaava ja täyttävä harsonaamio
 • Vaikuttaa tehokkaasti syviin ryppyihin
Platinum Mask -naamio

Platinum Mask -naamio

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Platinum mask -hopeinen kuitukangasnaamio. Liftaava kuitukangasnaamio ainutlaatuisella intensiivisellä kohottavalla ja juonteita täyttävällä vaikutuksella. Naamio vaikuttaa tehokkaasti syviin ryppyihin ja ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. KENELLE: Aikuiselle iholle, ihon täyteläisyyttä korostamaan. VAIKUTTAVAT AINEET: Okinacean – ihon pigmentaatiota vaalentava,ikääntymistä estävä aine, merirypäleuute yhdistettynä hydrolysoituihin riisiproteiineihin – kosteuttaa ihoa, estää ihon ikääntymistä ja ihon pintakuivuutta, mustikoiden ja syklodeksteriinien (satabilointiaine) synergistisen uudistavan ja antioksidanttiyhdistelmän ansiosta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Ennen meikkiä, elvyttäviin, liftaaviin kasvohoitoihin. Iho on näkyvästi kohonnut, ääriviivat ovat täyteläisempiä/kiinteämpiä, rypyt tasaisempia ja ihon sävy hehkuu. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
 • Herkästi reagoivalle, punoittavalle iholle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso Sollevo Profond serum 30 ml

Calmsense Siero Viso Sollevo Profond serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Profondo -seerumi reagoivalle, punoittavalle ja couperosa-iholle. Korjaa myös hilseilevää ihoa. KENELLE: Herkästi reagoivalle, punoittavalle-, couperoottiselle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curciligo Orchioides -uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla on rauhoittava vaikutus. Se vähentää tehokkaasti punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % Codiufil Complex – on peräisin vihreästä levästä auttaa palauttamaan iholle optimaalisen kosteuden. 3 % Couperine™ – erityinen ainesosa perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymi uutteisiin, auttaa ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantaa ihon ulkonäköä ja vahvistaa ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vihreiden neutraloivien pigmenttiensä ansiosta vähentää punoitusta näkyvästi. Rauhoittaa ihoa mekaanisen puhdistuksen jälkeen. Punoittavalle iholle naamion alle. Palauttaa ihon optimaalisen pH:n luonnollista puolustusta uudistamalla. Tuloksena kirkas ja tasainen iho. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Seerumi palauttaa ihon suojan ja oikean kosteustason, jolloin iho on tasainen ja säteilevä. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistettynä spesifiin Gerard’s Calmsense -voiteeseen hyötyjen parantamiseksi (esim. Calmsence Crema Viso Lenivita, koodi: 54816098 tai Calmsence Crema Viso Dermoprotezione, koodi: 54816099). Ihanteellinen myös ankaralle säälle altistuneelle iholle. Levitä päivittäin, aamuin illoin kasvoille ja punoitusalttiille alueille; vältä silmänympärysihoa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Uudistava
 • Herkän, aristavan ja hauraan ihon rauhoittamiseen
Must-Have Olio Lenitivo Allazulene -öljy 50 ml

Must-Have Olio Lenitivo Allazulene -öljy 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Olio Lenitivo All Azulene, ohut öljy ihon rauhoittamiseen. KENELLE: Ohuelle, hauraalle, herkälle ja aristavalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 5 % atsuleeniöljy – tunnetaan rauhoittavista ja suojaavista ominaisuuksistaan. 5 % kehäkukkaöljyä – jolla on rauhoittavia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Pehmentää täydellisesti ärtynyttä, herkkää ihoa. Palauttaa tarvittavan kosteustason ja poistaa väsymyksen ja stressin iholta. Ihanteellinen kasvojen hierontaan, erityisesti ihonpuhdistuksen jälkeen. Poistaa erinomaisesti ihon ärsytystä ja punoitusta iholta myös karvanpoiston jälkeen. KULUTTAJA KÄYTTÖ : Levitä pyörivin liikkein vaihtelevin voimakkuuksin kasvoille, kaulalle ja dekolteelle (vältä silmänympärysihoa) ja huuhtele pois. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Hellävarainen
 • Sopii kiinteyttä menettäneelle iholle
 • Raikastaa silmänympärysaluetta
Genactive Contorno Occhi silmänympärysvoide 100 ml

Genactive Contorno Occhi silmänympärysvoide 100 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s GENACTIVE Contorno Occhi -silmänympärysvoide kiinteyttään menettäneelle silmänympärysiholle, jolle on ilmaantunut turvotusta, juonteita tai silmänaluset ovat tummentuneet rasituksesta tai muusta syystä. Raikastaa silmänympärysalueen ihoa välittömästi ja tekee sen nuorekkaamman näköiseksi. KENELLE: Kiinteyttään menettäneelle silmänympärysiholle. Tilattavissa myös myyntikoossa 15ml koodilla: 54816015. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 %:nen Genactive-yhdiste – sisältää vihreitä merileviä ja hydralisoitua hiivauutetta. Yhdiste madaltaa juonteita, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Takiainen, centella ja sianpuolukka – parantavat ihokudoksen mikroverenkiertoa, häivyttävät tummia silmänalusia ja laskevat silmänympärysalueen turvotusta. 4 %:nen manteliöljy – on erittäin kosteuttava ja ihon kimmoisuutta palauttava aktiiviaine, joka ehkäisee juonteiden syntymistä Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Raikastava
 • Tasapainottava
 • Kiinteyttävä
 • Epäpuhtaalle iholle
Puresense Tonico -kasvovesi 200 ml

Puresense Tonico -kasvovesi 200 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Tonico -kasvovesi. Tasapainottava, kosteuttava ja raikastava epäpuhtaan ihon alkoholiton kasvovesi. KENELLE: Sekaiholle, epäpuhtaalle iholle ja akneiholle. Sopii myös herkälle epäpuhtaalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Fomes Officinalis -sieniuute (2 %) – puhdistaa ihohuokoset ja vähentää epäpuhtauksia. Sinkkipitoinen iirisuute (2 %) – säätelee ja tasapainottaa talintuotantoa, mikä vähentää ihon rasvaista ja kiiltelyä. Siankärsämöuute – rauhoittaa komedojen ja finnien aiheuttamaa ärtyneisyyttä. Tiikeriruoho (Asian Centella) – tasoittaa ja parantaa ihonväriä ja tekee ihosta raikkaan ja heleän. Säilyttää ihon oman luontaisen pH:n, mikä edesauttaa muiden aktiiviaineiden imeytymistä. Vähentää kasvojen T-alueen rasvoittumista ja kiiltelyä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Epäpuhtaalle iholle kasvohoidoissa. Nostaa ihon pH:n 5,5:een, levitä taputellen vanulapulla. Tilattavissa myös ammattikoossa 500 ml koodilla: 54816265. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Epäpuhtaalle iholle aamuin illoin puhdistamaan, rauhoittamaan ja tasapainottamaan ihoa. Parantaa muiden hoitoaineiden imeytymistä ja vaikutusta. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kirkastava, kuoriva naamio
 • Sisältää eteerisiä öljyjä
 • Energisoi ja virkistää ihoa
Gerard's Sharing Mood Face Mask 2 x 10 ml

Gerard’s Sharing Mood Face Mask 2 x 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkastava kuoriva naamio, jossa on  ginseng- ja guaranauutteilla sekä sitruunan ja mintun eteerisisiä öljyjä jotka enegisoivat ja virkistävät ihoa. Bambu-mikrorakeiden ja jojobaöljyn kuoriva vaikutus kuorii ihoa hellävaraisesti ja aktivoi soluhengitystä, mikä lisää ihon kuulautta ja elinvoimaa.  Levitä kerros naamiota kuivalle ja puhtaalle iholle välttäen silmänympärysihoa. Hiero pyörivin liikkein ja anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Suojaava
 • Vähentää punoitusta
 • Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Immediato -ampulli ammattikäyttöön. 1 ampulli (3 ml) KENELLE: Rauhoittaviin hoitoihin vähentämään voimakasta punoitusta sekä lisäämään Calmsense Dermo-Regenerating Face Mask -naamion vaikutusta. Tuotteen kevyt koostumus korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan ja couperosa-ihon reaktioita, tarjoten välittömän helpotuksen iholle rauhoittaen ja suojaten sitä, samalla palauttaen ihon luontaisen suojan. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curculigo Orchiodes -uutetta, trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Codiufil Complex, joka on peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Couperine™, erityinen ainesosa, joka perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymiuutteisiin, jotka auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, sekä parantavat ihon ulkonäköä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää