Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Tecniwork ortoosimassat

  • Korjaavien ortoosien valmistukseen
  • Painealueiden ja kovettumien vähentämiseen
  • Varvasvälierottajan valmistukseen
  • Nopea työskentelyaika
Tecniwork Silikoni Medium 200 g

Tecniwork Silikoni Medium 200 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Shore 12-15 polykondensoitu silikoni, korjaavien ortoosien valmistukseen, ihanteellinen painealueiden ja kovettumien vähentämiseen sekä varvasvälierottajien valmistukseen. Bioteknisiä komponentteja sisältävän innovatiivisen koostumuksensa ansiosta se estää maseraatioilmiöitä tai bakteerien lisääntymistä ja sopii siksi jalkineiden kuumaan ja kosteaan ympäristöön. Se voidaan sekoittaa saman sarjan silikoneihin, joilla on eri kovuus, jotta saadaan tietty Shore , ja se voidaan katalysoida millä tahansa nestemäisellä tai geelikatalysaattorilla. Työskentely- ja kovettumisaika on erittäin nopea , mikä takaa tarkan ja tehokkaan työn. Helppo käsitellä ja viimeistellä. Voidaan leikata tai hioa poranterillä. Medical Device Pakkaus 200g Väri: Pinkki Shore 12-15 Silikonin/kovettimen sekoitussuhde: 100:7 Sekoitusaika: 23-30 sekuntia Käsittely- ja kovettumisaika: n. 5 minuuttia Hoito-ohje: Kun ortoosi on valmis, odota 24 tuntia ennen kuin annat asiakkaan käyttää sitä. Ortoosi voidaan pestä miedolla saippualla ja vedellä, pyyhkiä kuivaksi liinalla tai jättää ilmakuivumaan. Ripottele päälle runsaasti talkkia.
Lue lisää
  • Erittäin pehmeiden ja elastisten ortoosien valmistukseen
  • Painealueiden ja kovettumien vähentämiseen
  • Nopea käsittelyaika
Tecniwork Silikoni Extra pehmeä 200 g

Tecniwork Silikoni Extra pehmeä 200 g

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Shore 2-4 polykondensoitu silikoni, erityisesti erittäin pehmeiden ja elastisten ortoosien valmistukseen, ihanteellinen painealueiden ja kovettumien vähentämiseen. Bioteknisiä komponentteja sisältävän innovatiivisen koostumuksensa ansiosta se estää maseraatioilmiöitä tai bakteerien lisääntymistä ja sopii siksi jalkineiden kuumaan ja kosteaan ympäristöön. Se voidaan sekoittaa saman sarjan silikoneihin, joilla on eri kovuus, jotta saadaan tietty Shore, ja se voidaan katalysoida millä tahansa nestemäisellä tai geelikatalysaattorilla. Työskentely- ja kovettumisaika on erittäin nopea, mikä takaa tarkan ja tehokkaan työn. Helppo käsitellä ja viimeistellä. Voidaan leikata tai hioa poranterillä. Medical Device Pakkaus 200g Väri: Pinkki Shore 2-4 Silikonin/kovettimen sekoitussuhde: 100:7 Sekoitusaika: 23-30 sekuntia Käsittely- ja kovettumisaika: n. 5 minuuttia Hoito-ohje: Kun ortoosi on valmis, odota 24 tuntia ennen kuin annat asiakkaan käyttää sitä. Ortoosi voidaan pestä miedolla saippualla ja vedellä, pyyhkiä kuivaksi liinalla tai jättää ilmakuivumaan. Ripottele päälle runsaasti talkkia.
Lue lisää
  • Katalysaattori silikoneille
Tecniwork kovetin/katalysaattori neste 20 ml

Tecniwork kovetin/katalysaattori neste 20 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katalysaattori neste silikoneille. Väri, kirkas 5 g silikonia 3-7 tippaa 10 g silikonia 6-10 tippaa 15 g silikonia 10-15 tippaa
Lue lisää
  • Nopea ja vakaa geelikovete
  • Kaikille Tecniwork-silikoneille
Tecniwork kovetin/katalysaattori geeli 60 ml

Tecniwork kovetin/katalysaattori geeli 60 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Väri: punainen Nopea ja vakaa geelikovete laadukkaisiin jalkaortooseihin. Sopii kaikille Tecniwork-silikoneille.
Lue lisää