Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.
Kestopigmentoinnin peruskoulutus

Haaveiletko kestopigmentoijan ammatista tai haluaisitko syventää osaamistasi kestävään kauneuteen?

Vuosien varrella kestopigmentointi on muuttanut paljon muotoaan. Asiakkaat ovat paljon tiedostavampia trendeistä ja tyyleistä, pigmentoinnin säädökset (esim.värit) ovat tarkentuneet ja luonnollisuutta haetaan niin silmissä, kulmissa kuin huulissakin. Tähän kaikkeen on meidän vastattava vahvalla ammattitaidolla.

Kestopigmentointi on tarkkaa ja keskittymistä vaativaa työtä. Oikeilla opeilla ja harjoittelulla saat itsellesi työn joka antaa paljon; asiakkaan tyytyväisyyden, onnistumisen ilon ja hyvin tuloksellisen työn. Katteiltaan pigmentointi yltääkin yhdeksi parhaimmista tulonlähteistä kauneuden alalla.

Nyt pääset kouluttautumaan turvallisilla väreillä, huippu laitteilla ja pitkään alalla työskennelleen kouluttajan, Miia Siepin tarkassa opissa! 

Mitä peruskoulutus pitää sisällään?

Peruskoulutus on 4-päiväinen, jossa käymme läpi kaikki kasvojen pigmentoinnin osa-alueet, tärkeää ja pakollista teoriapäivää unohtamatta. Koulutuksessa työstämme paljon tekoihoa ja jokaiseen päivään sisällytämme myös asiakkaat, joille teemme yhdessä kauniit ja kestävät pigmentoinnit. Opit kaiken mitä kestopigmentoinin ammattilainen työssään tarvitsee. Etkä jää yksin koulutuksen jälkeenkään, vaan kouluttajasi on tavoitettavissa ja tukenasi pigmentointipäiviesi edetessä.

Peruskoulutus kestää siis kokonaisuudessaan 4 päivää, mutta voit myös halutessasi räätälöidä koulutuksen mieleisiisi osa-alueisiin (esim. teoria + kulmat, 2 pv.). Teoriapäivä on alkuun aina pakollinen, sillä sen tärkeyttä ihon ja värien tuntemuksessa sekä tekniikoissa ei voi liialti korostaa. Koulutukseen sisältyy pieni aloituspaketti. Mukaasi tarvitset oman koneen, jonka valinnassa kouluttaja auttaa. Olethan siis rohkeasti yhteydessä Miiaan!

Päivät ovat pitkiä, mutta hyvin antoisia!

Peruskoulutuksen järjestämme mieluiten asiakkaan omissa tiloissa, Vahdolla Hoitolatukun tiloissa tai sovitusti eri kaupungeissa. Jotta koulutus on tarkkaa ja rauhallista, on ryhmäkoko max 2-3 henkilöä. Henkilökohtainen privat-koulutus* on myös mahdollista järjestää. Koulutuspäivät alkavat klo 9 ja päättyvät osallistujamäärästä ja kysymyksistä ym. riippuen klo 17-19 välillä.

(*HUOM! Kouluttajan pitäessä asiakkaalle henkilökohtaisen koulutuksen, kouluttaja veloittaa kilometrit koulutushinnan päälle.)

Huomioithan, että tarvitset 1-2 mallia/osa-alue. Kouluttaja veloittaa malleilta ainekustannuksiin 90 € /työ. Mallien tulisi saapua paikalle iltapäivällä klo 13.

Peruskoulutuksen ohjelma

Koulutus on tarkkaa, rauhallista ja kiireetöntä. Koko 4 päivän opetuksella oppilas saa kattavan tiedon pigmentoinnin perusteista ja varmuuden itsenäiseen työskentelyyn.

Koulutuspäivät alkavat klo 9 ja päättyvät osallistujamäärästä ja kysymyksistä ym. riippuen klo 17-19 välillä.

Mallien tulisi saapua paikalle iltapäivällä klo 13.

Päivä 1. Teoria (pakollinen)

Päivän aikana käymme läpi pigmentoinnin kondraindikaatiota, ihon eri vaiheita pigmentoinnissa, värejä, neuloja, koneen käytön ja keskitymme tekoihon työstöön ja harjoitteluun.

Päivä 2. Kulmien pigmentointi (puuterikulmat)

Piirrämme ja harjoittelemme tekoiholle ja iltapäivästä teemme malleillemme kulmat shading-tekniikalla.

Päivä 3. Silmien rajaus

Harjoittelemme ja työstämme tekoihoa aamupäivän ja iltapäivästä otamme vastaan asiakkaat.

Päivä 4. Huulten pigmentointi

Huulten pehmeä rajaus ja kaunis häivytys. Huulet ovat aivan oma osa-alueensa joka vaatii tarkkaa työstöä, ymmärrystä huulen herkästä ihosta ja täten työstämme huulia useammalle asiakkaalle rauhassa.

Koulutus pitää sisällään:

 • Aloituspaketin (neuloja, värejä, jälkihoitotuotteet)
 • Täydellisen ja tarkan opetuksen
 • Kaikki koulutuksessa käytettävät materiaalit
 • Diplomin
 • Pikkusuolaiset, kahvit sekä lounaan
 • Kouluttajan tuen koulutuksen jälkeen

Kestopigmentoinnin peruskoulutuksen hinta:

 • Yhden hengen privat-koulutus* asiakkaan omissa tiloissa:
  610 € + alv 24% /päivä

  (*HUOM! Kouluttaja veloittaa kilometrit koulutushinnan päälle.)
   
 • 2-3 henkilön koulutus sovitussa kaupungissa:
  490 € + alv 24% /päivä /hlö
   
 • Koulutus Vahdolla:
  490 € + alv 24% /päivä /hlö

Voit myös hakea pigmentoinnin koulutuskokonaisuudelle kauttamme edullista Leasing-rahoitusta ostaessasi koneen meiltä ja täten helpottaa aloituskustannusten paineita. Miia auttaa sinua mielellään koneen valinnassa ja Hoitolatukku on apunasi pohtimassa sopivaa maksuaikaa.

Kysy rohkeasti lisää osoitteesta koulutus@hoitolatukku.fi tai puhelimitse numerosta 02-21 22 200

Varataksesi peruskoulutuksen, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä kouluttaja Miia Sieppiin (puh. 040 509 5099)