Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 22.10.2024 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Tule mukaan koulutukseen, jossa opettelemme parhaat myyntivinkit viidelle Skin Candy tuotteelle. Näillä tehokkailla tuotteilla asiakkaasi saavat ihon hoitonsa uudelle tasolle ja sinä nostat liikevaihtoasi. Ammattimainen tuotemyynti on asiakaspalvelua parhaimmasta päästä – koulutuksessa perehdymme viiteen tuotteeseen niin tarkasti, että myyntitilanne on sinulle helppo. Skin Candyllä on erinomaisia myyntituotteita, joiden vaikutukset asiakas huomaa helposti. Tyytyväinen asiakas ostaa tuotteen myös uudestaan ja näin sinun myyntisi kasvaa.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 21.10.2024 klo 15 mennessä!

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.