Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 6.8.2024 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Candying-ammattilainen voi poistaa karvoja myös herkiltä alueilta ja mahdollisimman kivuttomasti. Brasilialainen karvanpoisto on tuottavaa ja siksi taitavan Candying-ammattilaisen kannattaa ehdottomasti ottaa myös ”Brassi” palveluihin. Tule mukaan koulutukseen, jos haluat oppia lisää mahdollisimman kivuttomasta tekniikasta sekä intiimialueen karvanpoistosta! Koulutus sopii sekä parasta mahdollista tekniikkaa vielä harjoitteleville että pitkän linjan ammattilaisille – molemmille on luvassa uutta tietoa!

Koulutus tallennetaan, ja osallistujat saavat sähköpostiinsa koulutuksen jälkeen linkin, joka on katsottavissa viikon ajan koulutuksen jälkeen.

Kouluttaja

Karoliina Aro on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa.

Hinta

44 € + alv. 24 % (54,56 €)
Koulutuksen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Skin Candy VIP asiakkaille kurssi on maksuton.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja.

Ilmoittautuminen

Lähde mukaan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 5.8.2024 klo 15 !

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Kysyttävää: koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.