Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 12.09.2024 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Onko sinulla kokemusta, että hoidon jälkeen asiakkaan iho reagoi epätoivotusti? Oletko saanut asiakkaan ihon lähes kuoriutumaan hoidon aikana? Onko asiakkaallesi tullut kohtuuttomasti mustelmia Candying-hoidosta? Oletko miettinyt, miksi joskus hoito epäonnistuu? Mietitkö joskus, onko hoidon aloittaminen edes turvallista?

Jos vastasit kyllä, tule mukaan koulutukseen, jossa sukelletaan Candyingin hoidon syvään päätyyn eli siihen kun hoito epäonnistuu. Koulutuksessa käydään läpi Candying-hoidon kontraindikaatiot sekä muut iho-tilanteet, milloin hoidon aloitusta tulee harkita uudelleen. Pohdimme myös asiakastilanteita, joissa hoito on epäonnistunut. Voit kertoa koulutuksessa myös omista epäonnisista hoidoista sekä niiden seurauksista. Halutessasi voit olla kouluttajaan tapauksista yhteydessä jo edeltävästi ja silloin oma tapauksesi käsitellään anonyymisti. Koulutuksen tavoitteena on löytää keinoja, joilla sinä vältät vältettävissä olevat epäonnistumiset.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Karoliina Aro on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 11.9.2024 klo 15 mennessä!

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.