Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

CeraLashLift System on uusi ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen.

NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %.
HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.

Näin teet hoidon -pikaohje.

Nouveau Lashes/ CeraLash

 • Pitää alaripset pois hoitojen aikana
 • Hypoallergeeninen liima
 • Kaikkiin ripsien hoitoihin
Ale
CeraLash Under Eye Treatment Pads 10 paria

CeraLash Under Eye Treatment Pads 10 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin ohuet, ergonomisesti muotoillut silmäaluslaput eivät nukkaa eikä niissä ole geeliä. Ne myös pitävät alemmat ripset poissa tieltä hoitojen aikana ja suojaavat herkkää silmänympärysihoa. Hypoallergeeninen liima on ihoystävällistä eikä ärsytä. Sopii kaikkiin ripsihoitoihin.
Lue lisää
 • Hoitava ja nopeasti kuivuva geeliliima
 • Riittää n. 20 hoitokertaan
Ale
CeraLash Bond kestotaivutus geeliliima 10 ml

CeraLash Bond kestotaivutus geeliliima 10 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vahva geeliliima, joka kiinnittää ripset CeraLashLift kestotaivutusmuotteihin tehokkaasti – aikaa säästäen! Erinomaisen pidon lisäksi, siihen on lisätty Baobab-siemenöljyä, joka tunnetaan hoitavista ja kosteuttavista ominaisuuksista. Käyttö: Riittää noin 20 hoitokertaan. Levitä ensin liimaa muotilla ja kiinnitä se luomelle. Erottele ja liimaa ripset kätevästi muotille käyttäen Pro Lash Tool -instrumenttia. CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.
Lue lisää
 • Ripsien kestotaivutus
 • 5 hoitokertaa
Ale
CeraLashSystem kestotaivutus 5 hoitoa

CeraLashSystem kestotaivutus 5 hoitoa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Vaihe 2: CeraLashLift Lifting Balm. Tämä vaihe avaa rikkisillat ja mahdollistaa ripsien kohotuksen ja uuden muodon. Kevyt geelimäinen koostumus, joka levittyy vaivattomasti ja tasaisesti. Levitä tuote ulkonurkasta sisänurkkaan, tyvestä latvaan niin että ainetta ylettyy luonnollisen ripsien puoliväliin asti. Asiakkaan ripsien paksuus ja kunto määríttävät vaikutusajan. Tässä ovat ehdotuksemme: 8 minuuttia: Hennot, kuivat ja harvat ripset 10 minuuttia: Normaalit, terveet ripset 12 minuuttia: Paksut, karkeat, tiheät ripset Vaihe 3: CeraLashFix 2-in-1 Volumising Fix. Tämä vaihe kiinnittää rikkisillat uudelleen niiden uuteen muotoon sekä samalla lisää syvyyttä värjäyksen myötä. Tuote sekoitetaan suoraan kestovärin kanssa, lyhentäen käsittelyaikaa ja minimoiden vaurioiden ja ylikäsittelyn riskiä. Vaikutusaika 8 min. Vaihe 5: CeraLashRestore Moisturizing Complex. Uuden sukupolven seerumi, joka ei vain hoida, vaan myös auttaa suojaamaan väriä ja luo pitoa taivutukselle. Pakkauksessa tuotteet 5 käsittelykertaan. Lisäksi tarviset seuraavia tuotteita: Puhdistustuotteet Muotit – saatavana eri kokoisia. Vaihe 1. CeraLashBond liima Vaihe 3. + CeraLashTint -kestoväri Vaihe 4. CeraLashBalance Lisäksi voit tilata muita tarvikkeita käsittelyn tekemiseen, kuten ProLashTool -instrumentti, mikroharjoja, ripsikampoja jne. CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.
Lue lisää
 • Muotti ripsien kestotaivutukseen
 • Sopii myös alaripsille
Ale
CeraLash Smart Shields muotti S-koko 5 paria

CeraLash Smart Shields muotti S-koko 5 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ripsien kestotaivutusmuotit ovat ergonomisesti suunniteltua pehmeää silikonia, joustavia ja luonnollisesti kiinnittyviä. Ne helpottavat työskentelyäsi ja tuottavat parempia tuloksia. Muotissa on uurteet, jotka auttavat erottelemaan ripset ja johon ripset asettuvat suoraan. Uurteet helpottavat ja nopeuttavat taivutusprosessia ja estävät ripsien liikkumisen muotin päällä. Keskikohta on merkitty muottiin, asettelun helpottamiseksi. Muotin materiaali on luonnollisesti tahmeaa ja se tarttuu vaivattomasti luomeen. Liimaa kuluu paljon vähemmän, kuin perinteisillä muoteilla tehtäessä. Käytä tarvittaessa Bond Gel -geeliliimaa (109624148) muotin kiinnittämiseen luomelle. Kun suojus on paikoillaan, kiinnitä ripset muottiin. Voidaan muotoilla leikkaamalla. S-koon muotti soveltuu myös alaripsien käsittelyyn. Katso muottien käyttövideo!
Lue lisää
 • Silmämeikinpuhdistukseen
 • Sopii myös ripsienpidennyksille
 • Ei tarvitse huuhdella pois
Ale
CeraLash Prebiotic Eye Make-up Remover Gel 115 ml

CeraLash Prebiotic Eye Make-up Remover Gel 115 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Prebioottinen misellimäinen puhdistusgeeli päivittäiseen käyttöön, poistaa myös vedenkestävän silmämeikin. Suunniteltu erityisesti kestotaivutuskäsitellyille ripsille/ ripsipidenyksille mutta tuote ihanteellinen myös luonnon ripsien puhdistamiseen. Puhdistusgeelin vaikuttavat raaka-aineet vahvistavat luonnon ripsiä sekä hoitavat herkkää silmänympärysihoa, kofeiini ja aloe vera auttavat vähentämää turvotusta sekä virkistää tummia silmänalusia. Hypoallergeeninen koostumus – sopii myös erittäin herkkäihoisille asiakkaille. Käyttö: Levitä puhdistusgeeliä vanulapulle ja hiero kevyesti käsiteltävälle alueelle, geelimäinen koostumus liukuu ihanteellisesti ripsipidennyksillä. Ei huuhdella pois.
Lue lisää
 • Ripsien puhdistukseen ennen CeraLash kestotaivutushoitoa
Ale
CeraLash Protein Remover Pads 75 kpl

CeraLash Protein Remover Pads 75 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ripsien perusteelliseen puhdistukseen ennen CeraLash kestotaivutushoitoja tai muita ripsikäsittelyjä. Aktiiviset ainesosat poistavat kosmetiikan, öljyn ja ripsiä suojaavan proteiinikerroksen, parantaen tulevan hoidon tarttuvuutta. Ammattikäyttöön tarkoitettu tuote! Pakkaus sisältää 75 kpl tyynyjä. Käyttö: Purista ylimääräinen neste lapusta ennen käyttöä. Pyyhi ripset lapulla, vältä nesteen valumista silmään.
Lue lisää
 • Muotti ripsien kestotaivutukseen
Ale
CeraLash Smart Shields muotti M-koko 5 paria

CeraLash Smart Shields muotti M-koko 5 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ripsien kestotaivutusmuotit ovat ergonomisesti suunniteltua pehmeää silikonia, joustavia ja luonnollisesti kiinnittyviä. Ne helpottavat työskentelyäsi ja tuottavat parempia tuloksia. Muotissa on uurteet, jotka auttavat erottelemaan ripset ja johon ripset asettuvat suoraan. Uurteet helpottavat ja nopeuttavat taivutusprosessia ja estävät ripsien liikkumisen muotin päällä. Keskikohta on merkitty muottiin, asettelun helpottamiseksi. Muotin materiaali on luonnollisesti tahmeaa ja se tarttuu vaivattomasti luomeen. Liimaa kuluu paljon vähemmän, kuin perinteisillä muoteilla tehtäessä. Käytä tarvittaessa Bond Gel -geeliliimaa (109624148) muotin kiinnittämiseen luomelle. Kun suojus on paikoillaan, kiinnitä ripset muottiin. Voidaan muotoilla leikkaamalla. Katso muottien käyttövideo!
Lue lisää
 • Kosteuttava ja hoitava kestoväri
Ale
CeraLashTint kestoväri sinimusta 15 ml

CeraLashTint kestoväri sinimusta 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CeraLashTint -kestovärit on kehitetty luomaan pitkäkestoisen ja intensiivisen värin ylläpitäen vahvoja ja terveitä ripsiä. Värejä saatavilla kolmessa eri sävyssä, musta, sinimusta ja tumman ruskea. Vaikuttavana raaka-aineena CeramideBio täydentää luonnossa esiintyviä keramideja hyvinvoivien ripsien aikaansaamiseksi. Sisältää lisäksi E-vitamiinia ja pantenolia, joka tunkeutuu karvaan ja toimii kosteuttavana aineena sekä sitoo ripseen kosteutta ympäristöstä vähentäen katkeilua. CeraLashTint -kestovärit on suunniteltu käytettäväksi osana kestotaivutushoitoa, jolloin väri sekoitetaan kiinniteaineeseen, lyhentäen kestotaivutuuksen hoitoaikaa huomattavasti. Kestovärejä voidaan myös käyttää normaaliin tapaan, silloin väri sekoitetaan Tint Devoleper hapetteen kanssa. Käyttö: Käytä CeraLashLift kestotaivutushoidon aikana sekoittamalla haluttu väri suoraan kiinniteaineen kanssa (Vaihe 3. CeraLashFix 2-in-1 Volumising fix) sekoitussuhde 1 osa CeraLashTint kestoväriä ja 2 osaa kiinniteainetta. TAI voit värjätä ripset ilman kestotaivutuskäsittelyä sekoittamalla väri CeraLashTint Developer 3 % hapetteen kanssa (109624225): sekoitussuhde 1 osaa CeraLashTint kestoväriä ja 1 osaa Tint Developer hapetetta.
Lue lisää
 • Ripsien puhdistusvaahto
 • Sopii myös ripsienpidennyksille
Ale
CeraLash Lash & Lid Foaming Cleanser 50 ml

CeraLash Lash & Lid Foaming Cleanser 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hellävarainen vaahtoava puhdistusaine päivittäiseen käyttöön, suunniteltu erityisesti kestotaivutuskäsitellyille ripsille / ripsipidennyksille sekä silmänympärysihon puhdistamiseen. Puhdistusvaahdon vaikuttavat raaka-aineet hoitavat herkkää silmänympärysihoa ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ja lisäksi sen prebioottisten aineosien ansiosta suojaa haitallisilta bakteereilta ehkäisten kutinaa ja punoitusta. Käyttö: levitä vaahtoa puhtailla sormenpäillä tai pienen harjan avulla ripsiin ja silmänympärysiholle. Puhdista hellävaraisesti ripsien suuntaisesti ja huuhtele tai pyyhi lopuksi kostealla vanulapulla. Ammattikäytössä puhdistusvaahtoa voidaan käyttää alkupuhdistuksessa, viimeistele puhdistus aina käyttämällä Protein Remover Pads, joilla huolehdit että kaikki lika ja rasvajäämät poistuvat ripistä ennen ripsikäsittelyä – pitävämpi lopputulos . Katso video puhdistusvaahdon käytöstä!
Lue lisää
 • Ripsien kestotaivutus
 • 15 hoitoa
Ale
CeraLashSystem kestotaivutus 15 hoitoa

CeraLashSystem kestotaivutus 15 hoitoa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Vaihe 2: CeraLashLift Lifting Balm. Tämä vaihe avaa rikkisillat ja mahdollistaa ripsien kohotuksen ja uuden muodon. Kevyt geelimäinen koostumus, joka levittyy vaivattomasti ja tasaisesti. Levitä tuote ulkonurkasta sisänurkkaan, tyvestä latvaan niin että ainetta ylettyy luonnollisen ripsien puoliväliin asti. Asiakkaan ripsien paksuus ja kunto määríttävät vaikutusajan. Tässä ovat ehdotuksemme: 8 minuuttia: Hennot, kuivat ja harvat ripset 10 minuuttia: Normaalit, terveet ripset 12 minuuttia: Paksut, karkeat, tiheät ripset Vaihe 3: CeraLashFix 2-in-1 Volumising Fix. Tämä vaihe kiinnittää rikkisillat uudelleen niiden uuteen muotoon sekä samalla lisää syvyyttä värjäyksen myötä. Tuote sekoitetaan suoraan kestovärin kanssa, lyhentäen käsittelyaikaa ja minimoiden vaurioiden ja ylikäsittelyn riskiä. Vaikutusaika 8 min. Vaihe 5: CeraLashRestore Moisturizing Complex. Uuden sukupolven seerumi, joka ei vain hoida, vaan myös auttaa suojaamaan väriä ja luo pitoa taivutukselle. Pakkauksessa tuotteet 5 käsittelykertaan. Lisäksi tarviset seuraavia tuotteita: Puhdistustuotteet Muotit – saatavana eri kokoisia. Vaihe 1. CeraLashBond liima Vaihe 3. + CeraLashTint -kestoväri Vaihe 4. CeraLashBalance Lisäksi voit tilata muita tarvikkeita käsittelyn tekemiseen, kuten ProLashTool -instrumentti, mikroharjoja, ripsikampoja jne. CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.
Lue lisää
 • Muotti ripsien kestotaivutukseen
Ale
CeraLash Smart Shields muotti ML-koko 5 paria

CeraLash Smart Shields muotti ML-koko 5 paria

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ripsien kestotaivutusmuotit ovat ergonomisesti suunniteltua pehmeää silikonia, joustavia ja luonnollisesti kiinnittyviä. Ne helpottavat työskentelyäsi ja tuottavat parempia tuloksia. Muotissa on uurteet, jotka auttavat erottelemaan ripset ja johon ripset asettuvat suoraan. Uurteet helpottavat ja nopeuttavat taivutusprosessia ja estävät ripsien liikkumisen muotin päällä. Keskikohta on merkitty muottiin, asettelun helpottamiseksi. Muotin materiaali on luonnollisesti tahmeaa ja se tarttuu vaivattomasti luomeen. Liimaa kuluu paljon vähemmän, kuin perinteisillä muoteilla tehtäessä. Käytä tarvittaessa Bond Gel -geeliliimaa (109624148) muotin kiinnittämiseen luomelle. Kun suojus on paikoillaan, kiinnitä ripset muottiin. Voidaan muotoilla leikkaamalla. Katso muottien käyttövideo!
Lue lisää
 • CeraLashLift kestotaivutushoito
 • Palauttaa ripsien pH-tasapainon hoidon jälkeen
 • Riittää 75 hoitoon
Ale
CeraLash Balance (pH Reconstructor) 15 ml

CeraLash Balance (pH Reconstructor) 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mullistava hoitovaihe CeraLashLift kestotaivutushoidossa, tämä tuote auttaa sinua irroittamaan ripset ja ihoa suojista mutta ennenkaikkea se auttaa palauttamaan karvan luonnollisen pH-tason hoidon jälkeen ja edistämään karvan suomukerroksen korjausta. Kestotaivutushoidon aikana pH-tasoja nostetaan korkeaksi, jonka vuoksi on karvan kunnon ylläpitämisen vuoksi erittäin tärkeää laskea pH-tasot takaisin normaaliksi ja täten myös vältytään mahdollisilta ylikäsittelyiltä. Käyttö: Riittää noin 75 hoitoon. Ravista hyvin ennen käyttöä. Annostele kaksi tippaa sekoitusastiaan. Sivele ripset mikroharjan avulla seerumilla. CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.
Lue lisää
 • Tarkkaan tuotteiden levittämiseen
 • Poistaa ylimääräiset tuotejäämät 
Ale
CeraLash Mini Brushes mikroharja 100 kpl

CeraLash Mini Brushes mikroharja 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Miniharjoilla voit levittää juuri oikean määrän tuotetta ripsien alueelle tai poistaa ylimääräiset tuotejäämät hoitojen aikana. Ihanteellinen tarkkaan työhön herkän silmänympärysalueen ympärillä. Sopii Lash & Brow Tool että Pro Lash Tool (109625380) varteen. Pakkauksessa 100 kpl.
Lue lisää
 • Hapete kestoväreille
 • 3% vetyperoksidia
Ale
CeraLash Tint Developer 3% hapete 50 ml

CeraLash Tint Developer 3% hapete 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
3 % hapete, jota käytetään yhdessä CeraLashTints-värien kanssa, silloin kun ripset halutaan värjätä ilman CeraLash kestotaivutushoitoa. Tuote sisältää 3 % vetyperoksidia. Käyttö: Sekoita 1 osa CeraLashTints-väriä 1 osaan 3 % Tint Developer hapetetta. Kun värjäät ripset CeraLashLift -kestotaivutushoidon yhteydessä, tapahtuu värjääminen vaihe 3. yhteydessä, jolloin väri sekoitetaan suoraan kiinniteaineen kanssa.
Lue lisää
 • Kosteuttava ja hoitava kestoväri
Ale
CeraLashTint kestoväri tummanruskea 15 ml

CeraLashTint kestoväri tummanruskea 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CeraLashTint -kestovärit on kehitetty luomaan pitkäkestoisen ja intensiivisen värin ylläpitäen vahvoja ja terveitä ripsiä. Värejä saatavilla kolmessa eri sävyssä, musta, sinimusta ja tumman ruskea. Vaikuttavana raaka-aineena CeramideBio täydentää luonnossa esiintyviä keramideja hyvinvoivien ripsien aikaansaamiseksi. Sisältää lisäksi E-vitamiinia ja pantenolia, joka tunkeutuu karvaan ja toimii kosteuttavana aineena sekä sitoo ripseen kosteutta ympäristöstä vähentäen katkeilua. CeraLashTint -kestovärit on suunniteltu käytettäväksi osana kestotaivutushoitoa, jolloin väri sekoitetaan kiinniteaineeseen, lyhentäen kestotaivutuuksen hoitoaikaa huomattavasti. Kestovärejä voidaan myös käyttää normaaliin tapaan, silloin väri sekoitetaan Tint Devoleper hapetteen kanssa. Käyttö: Käytä CeraLashLift kestotaivutushoidon aikana sekoittamalla haluttu väri suoraan kiinniteaineen kanssa (Vaihe 3. CeraLashFix 2-in-1 Volumising fix) sekoitussuhde 1 osa CeraLashTint kestoväriä ja 2 osaa kiinniteainetta. TAI voit värjätä ripset ilman kestotaivutuskäsittelyä sekoittamalla väri CeraLashTint Developer 3 % hapetteen kanssa (109624225): sekoitussuhde 1 osaa CeraLashTint kestoväriä ja 1 osaa Tint Developer hapetetta.
Lue lisää
 • Kertakäyttöinen sekoitusastia
 • Sopii värikuppisormuksen sisälle
Ale
CeraLash Micro Cups värikuppi 100 kpl

CeraLash Micro Cups värikuppi 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Micro Cup -värikupit ovat kertakäyttöisiä nestemäisten tuotteiden, kuten liimojen, kestovärien ja kestotaivutustuotteiden annosteluun. Värikupit sopivat täydellisesti sormuksen (109625059) sisälle, jolloin tuote on helposti ja kätevästi saatavilla hoidon aikana.
Lue lisää
 • Kosteuttava ja hoitava kestoväri
Ale
CeraLashTint kestoväri musta 15 ml

CeraLashTint kestoväri musta 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CeraLashTint -kestovärit on kehitetty luomaan pitkäkestoisen ja intensiivisen värin ylläpitäen vahvoja ja terveitä ripsiä. Värejä saatavilla kolmessa eri sävyssä, musta, sinimusta ja tumman ruskea. Vaikuttavana raaka-aineena CeramideBio täydentää luonnossa esiintyviä keramideja hyvinvoivien ripsien aikaansaamiseksi. Sisältää lisäksi E-vitamiinia ja pantenolia, joka tunkeutuu karvaan ja toimii kosteuttavana aineena sekä sitoo ripseen kosteutta ympäristöstä vähentäen katkeilua. CeraLashTint -kestovärit on suunniteltu käytettäväksi osana kestotaivutushoitoa, jolloin väri sekoitetaan kiinniteaineeseen, lyhentäen kestotaivutuuksen hoitoaikaa huomattavasti. Kestovärejä voidaan myös käyttää normaaliin tapaan, silloin väri sekoitetaan Tint Devoleper hapetteen kanssa. Käyttö: Käytä CeraLashLift kestotaivutushoidon aikana sekoittamalla haluttu väri suoraan kiinniteaineen kanssa (Vaihe 3. CeraLashFix 2-in-1 Volumising fix) sekoitussuhde 1 osa CeraLashTint kestoväriä ja 2 osaa kiinniteainetta. TAI voit värjätä ripset ilman kestotaivutuskäsittelyä sekoittamalla väri CeraLashTint Developer 3 % hapetteen kanssa (109624225): sekoitussuhde 1 osaa CeraLashTint kestoväriä ja 1 osaa Tint Developer hapetetta.
Lue lisää
 • Pidä hoitotuotteet lähellä hoidon aikana
 • Käytä mikrokuppien kanssa
CeraLash Ring värikuppisormus 10 kpl

CeraLash Ring värikuppisormus 10 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Sormusta voidaan käyttää värikuppien (109625058) ja matalien liimakuppien kanssa, jotka on suunniteltu käytettäväksi sormissa nestemäisten hoitotuotteiden, kuten liimojen, kestotaivutustuotteiden ja kestovärien säilyttämiseen. Tuotteiden pitäminen lähellä mahdollistaa nopean ja tehokkaan hoidon. Sormus ei toimi yksinään, vaan vaatii aina erillisen värikupin (109625058).
Lue lisää
 • Monitoimityökalu ripsihoitoihin
 • Erottelee ripset
 • Ripsien nostamiseen muotille
CeraLash Pro Lash Tool instrumentti

CeraLash Pro Lash Tool instrumentti

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Monipuolinen työkalu kaikkiin ripsihoitohin. Piikkimäinen pää erottelee ripset ja helpottaa ripsien nostamista muotille. Toiseen päähän voidaan kiinnittää miniapplikaattori, -harja tai -kampa. Ruostumatonta terästä.
Lue lisää
 • Tuotteiden levittämiseen silmänympärysalueelle
Ale
CeraLash Mini Sponge Tip aplikaattori 100 kpl

CeraLash Mini Sponge Tip aplikaattori 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Monipuolinen Mini Sponge Tip -applikaattori on suunniteltu käytettäväksi Nouveau Lashes Pro Lash Toolin kanssa (109625380). Hygieeniset ja kertakäyttöiset Mini Sponge Tip -applikaattorit helpottavat tuotteiden levittämistä herkälle silmänympärysalueelle. Pakkauksessa 100 kpl.
Lue lisää
 • Kiinniteaine, kun ripsiä ei värjätä
 • Hoitava koostumus
 • Yksittäispakattu
Ale
CeraLashFix Volumising Fix 1.9% 5 kpl

CeraLashFix Volumising Fix 1.9% 5 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tämä tuote on tarkoitettu käytettäväksi silloin, kun CeraLashLift kestotaivutushoidon yhteydessä ei haluta tehdä kestovärjäystä. Vaihe 3, käytetään CeraLashFix 2-in-1 tilalla kiinnitysvaiheessa, kun ripsiä ei värjätä taivutuksen aikana. Miedompi versio, mutta sama upea tulos ilman väriä. Vaikutusaika 7 min. Vaikuttavina raaka-aineina: Ceramidebio, Avokadoöljy, Pantenoli ja E-vitamiini. Pakkauksessa 5 kpl annospussia. CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia.
Lue lisää
 • Poistaa värijäämät ripsistä ja iholta
 • Hellävarainen iholle
Ale
CeraLashTint Remover värinpoisto 200ml

CeraLashTint Remover värinpoisto 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CeraLash kestovärjäyksen värinpoistoneste. Hellävarainen koostumus poistaa tehokkaasti värijäämät ripistä/iholta, ihoa ärsyttämättä.
Lue lisää
 • Kaikki tarvittava CeraLash-kestotaivutusten tekemiseen!
 • Riittää 10 hoitoon
 • Mukana käyttöohjeet
Ale
CeraLash kestotaivutus aloituspaketti 10 hoitoa

CeraLash kestotaivutus aloituspaketti 10 hoitoa

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CeraLashLift System on ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka tarjoaa uudenlaisen tavan korostaa ja kohottaa luonnollisia ripsiä. Menetelmässä käytetään erityisiä tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta. Pitkäkestoinen tulos, pidemmän näköiset, luonnollisen täyteläiset ja paksummat ripset. Vegaaninen. NOPEAMPI – Olemme yhdistäneet kiinnitys- ja värjäysvaiheen mikä vähentää käsittelyaikaa 33 %. HOITAVAMPI – Hoitaa ripsiä joka vaiheessa. Auttaa pitämään tärkeät proteiinit sekä kosteuden vahvemmissa, terveemmissä ja kiiltävämmissä ripsissä. Tuotteet sisältävät mm. hoitavia keramideja ja karvaa vahvistavaa keratiinia. Aloituspaketti sisältää: Kattavat käyttöohjeet hoidon kulkuun 1 kpl 109625380 CeraLash Pro Lash Tool instrumentti 2 kpl 109624214 CeraLashSystem kestotaivutus 5 annospussia/ hoitoa 1 kpl 109624151 CeraLash Smart Shields muotti M-koko 1 kpl 109624150 CeraLash Smart Shields muotti S-koko 1 kpl 109624100 CeraLashTint kestoväri sinimusta 15 ml 1 kpl 109624148 CeraLash Bond geeliliima 1 kpl 109624210 CeraLashBalance (pH Reconstructor) 1 kpl 109624233 CeraLashLift System – Patch Test 1 kpl 109621676 CeraLash Mini Sponge Tip Applicators 1 kpl 109625000 Ceralash Protein remover pads 75 kpl 1 kpl 109625052 CeraLash Mini Brushes 100 kpl 1 kpl 109621675 CeraLash Mini Mascara Wand 100 kpl 1 kpl 109621493 CeraLash Under Eye Treatment Pads, 10 paria 1 kpl Pre-Treatment Cards (Englannin kielinen) 1 kpl LVL Tri Strut Card (Englannin kielinen) 1 kpl LVL Aftercare Card (Englannin kielinen)
Lue lisää
 • Ripsien erotteluun hoidon aikana
Ale
Ceralash Mini Combs ripsikampa 100 kpl

Ceralash Mini Combs ripsikampa 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Minikammat sopivat täydellisesti ripsien erotteluun hoidon aikana sekä viimeistelyyn. Sopii Lash & Brow Tool että Pro Lash Tool (109625380) varteen. Pakkauksessa 100 kpl.
Lue lisää
 • Allergiatesti CeraLashLift-tuotteille
Ale
CeraLashLift System Patch Test allergiatesti 6 kpl

CeraLashLift System Patch Test allergiatesti 6 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Käytetään 48 tuntia ennen CeraLashLift -kestotaivutushoidon tekoa. Pakkaus sisältää 6 kpl molempien vaiheiden 2 (taivutus) ja 3 (kiinnite) tuotetta pienen määrän mahdollisen yliherkkyyden/allergian toteamiseksi. Toimii vain CeraLashLift -kestotaivutustuotteiden testaukseen. Säilytys viileässä paikassa, valolta suojattuna.
Lue lisää
 • Pieni ripsiharja
Ale
CeraLash Mini Mascara Wand kierreharja 100 kpl

CeraLash Mini Mascara Wand kierreharja 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Minikierreripsiharja, sopii Lash & Brow Tool että Pro Lash Tool (109625380) varteen. Pakkauksessa 100 kpl.
Lue lisää