Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvoseerumit

 • Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn
CLINICCARE X3M EGF Refresh Serum 50 ml

CLINICCARE X3M EGF Refresh Serum 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erityinen anti-age -emulsio, jonka matalamolekyylinen hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa. Korjaa vahingoittuneita ihokudoksia ja palauttaa ihon kuulauden. Kosteuttaa ja suojaa tehokkaasti kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Antibakteeriset ja tulehduksia estävät ainesosat rauhoittavat herkkää ja stressin tai ulkoisten ärsykkeiden rasittamaa ihoa. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti saaden aikaan intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät runsaasti matalamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %) Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • 99 % luonnollisia ainesosia
 • Kotimainen tuotemerkki
 • Riittoisa tehokosteuttaja
Skin Candy Glow For It -drops 30 ml

Skin Candy Glow For It -drops 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täydellinen seerumi kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja siloittamaan kasvojen ihoa. Jättää ihon välittömästi silkkisen pehmeäksi. Xylitol on luonnollinen ihon tehokosteuttaja, joka suojaa ihoa ja eheyttää ihon pintakerroksia. Xylitol myös rauhoittaa eri ihoärsytyksistä johtuvaa kutinaa ja punoitusta, jonka lisäksi se on antibakteerinen. Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa, joten näiden kahden raaka-aineen yhdistelmä on aivan verraton! Hyaluronihappo sitoo ihon soluväliaineessa todella tehokkaasti vettä itseensä, josta syntyy ihoa täyttävä vaikutus. Käyttö: Ota kämmenelle pari tippaa ja levitä puhtaille kasvoille kevyesti taputtaen kunnes tuote on imeytynyt. Lopuksi voit levittää haluamaasi kosteusvoidetta iholle. Voit käyttää tuotetta päivittäin tai tarvittaessa. Vinkki! Erinomainen tuote meikin alle!
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Tulehduksia ehkäisevä
Phyt's Serum Anti-comedo 3 ml ampulli

Phyt’s Serum Anti-comedo 3 ml ampulli

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts serum Anti-comedo ampulli on rasvaisen epäpuhtaan ihon mekaanista ihonpuhdistusta helpottava seerumi. Pehmittää ihon pintaa ja nostaa talia ylemmäs ihohuokosissa. Ehkäisee tulehduksia ja desinfioi ihon epäpuhtauksia. Käyttö: levitä kasvoille kuorinnan jälkeen puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa iholla 5 min ja poista hyvin Lait de Soin (604300) puhdistusmaidolla. Suorita mekaaninen puhdistus välittömästi. Ei rikkonaiselle iholle. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen pyyhi iho naturoderm 604373 desinfiointiaineella. Vinkki: Todettu myös hyväksi puhdistajaksi rosacea iholla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Timjami hydrolaatti ja eteerinen öljy, rosmariini, rautayrtti
Lue lisää
 • Rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä
 • Herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
 • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
CLINICCARE X3M EGF PURE serum 50 ml

CLINICCARE X3M EGF PURE serum 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rauhoittava, tulehduksia ehkäisevä hoitoemulsio herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Uudistunut koostumus sisältää tehokkaan kasviuutteiden yhdistelmän (Angelica Acutiloba – rauhoittava japanilainen yrtti), kastanjauute, rosmariini, greippi, rohtosammakonputki, kamomilla ja magnolia). Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Suositellaan käytettäväksi EGF Extra Pure Essencen (494185) kanssa. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti tuottaen ammattimaisen lopputuloksen, intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät korkean pitoisuuden korkeamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %)
Lue lisää
 • Vaalentaa ja enneltaehkäisee pigmenttimuutoksia
 • Mikroneulaushoitojen jälkeen 
CLINICCARE X3M EGF GLOW SERUM 50 ml

CLINICCARE X3M EGF GLOW SERUM 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erityisesti pigmenttimuutoksiin. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Arbutin ja mulperipuukuori-uute vaalentavat ja ennaltaehkäisevät pigmenttimuutoksia. Korjaa myös auringossa vahingoittuneita kudoksia. Sopii hyvin mikroneulaushoitojen jälkeen käytettäväksi. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti saaden aikaan intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät runsaasti matalamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %) Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Kirkastava seerumi
 • Tasoittaa ihonsävyä ja pieniä juonteita
Face Facts Serum Facial Vitamin C 30 ml

Face Facts Serum Facial Vitamin C 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkastava kasvoseerumi piristää sameaa ihoa. Antioksidanttirikas C-vitamiini sekä betaiini tasoittavat epätasaista ihonsävyä ja vähentävät pieniä juonteita. Imeytyy nopeasti. Voidaan käyttää joko aamulla tai illalla. Levitä muutama tippa seerumia suoraan kasvoille. Hiero hellävaraisesti iholle, kunnes tuote on täysin imeytynyt.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 • Ikääntyneelle ja elottomalle iholle
Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 50 ml

Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Siero Viso- seerumi. Ennaltaehkäisee ihon pintakuivuutta ja kuivuudesta johtuvien hienojen pintajuonteiden muodostumista sekä kimmoisuuden vähenemistä. Auttaa stimuloimaan ihon luontaista suojamekanismia ja neutraloi vapaiden radikaalien rappeuttavaa vaikutusta. Muotoilee kasvojen piirteitä ja antaa pitkäkestoisen kosteuden. Seerumi toimii yhdessä ihon luontaisten, vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittavaikutuksilta suojaavien puolustusmekanismien kanssa. KENELLE: Ikääntyneelle, elottomalle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: DermoPlanktonin ja Hyaluronihapon (5 %) ansiosta seerumi stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Biocorrector – havaijilainen mikrolevän uute, edistää solujen hengitystä ja suojaa vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. Ihonväri muuttuu yhtenäisemmäksi ja iho heleytyy. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa hierontavoiteen alle tai kasvohoidon loppuvoiteen alle. Tilattavissa myös myyntikoossa 30ml koodilla: 54816012. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Virkistävä
 • Vahvistava
Phyt's Elixir Hydratant 30 ml

Phyt’s Elixir Hydratant 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Elixir Hydratant on kosteuttava 24h seerumi kaikille ihotyypeille. Käytetään päivä-, ja yövoiteen alla tai yksinään meikinalustuotteeksi. Hyvin imeytyvä emulsiomainen koostumus, joka sopii lisäkosteudeksi kaikille ihoille. Vinkki: Jos hoitovoiteesi tai meikkivoiteesi tuntuu liian paksulta, laita pieni määrä elixir-emulsioita sekaan. Kevyt ja raikas koostumus. Palkittu vuoden 2017 parhaaksi kosteuttavaksi seerumiksi! 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Hasselpähkinäöljy, aloe vera, matala-, ja korkeamolekyylistä hyaluronihappoa (saatu maissin ja vehnäntärkkelyksestä), e-vitamiini
Lue lisää
 • Uudistava
 • Korjaava
 • Kosteuttava
 • Elvyttävä
 • Heleyttävä
Phyt's Serum Multi Vita 30 ml

Phyt’s Serum Multi Vita 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Serum Multi Vita on elvyttävä ja uudistava hoitoseerumi. Vanhenevaa ihoa korjaava hoitotiiviste ravitsee, kosteuttaa ja korjaa vaativaa ihoa. Vahvistaa kollageenia ja elastiinia, parantaa solutoimintaa aktivoiden kantasoluja. Heleyttää ja kirkastaa ihoa. Käytetään päivä- ja yövoiteen alla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, laventeli hydrolaatti, porkkana, kirsikka, palmarosa, hiivauute, sinkkisuola, sitruuna, katkeronjuuri
Lue lisää
 • Näyte
 • 8 % C-vitamiinia
 • Parantaa ihon väriä
 • Stimuloi kollageenisynteesiä
Gerard's Vitamin C Illuminating Face Serum 3 ml

Gerard’s Vitamin C Illuminating Face Serum 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
3 ml tuotenäyte Gerard’s Vitamin C Illuminating Face Serum -tuotteesta. Kirkastava antioksidanttiseerumi kaikille ihotyypeille. Lisää ihon elinvoimaa ja parantaa ihon väriä, stimuloi kollageenisynteesiä ja tiivistää ihokudosta, poistaa vapaita radikaaleja ja ehkäisee oksidatiivisia stressivaurioita. Sisältää: 8 % C-vitamiinia, jolla on antioksidanttinen vaikutus. Suojaa ihoa, vaalentaa hyperpigmentaatiota ja toimii ihon “super foodina”. 1,5 % Hyaluronihappo kosteuttaa – ja Phytocomplex Whitening 2 % vaalentaa ihoa. Yhdessä nämä saavat ihon näyttämään kuulaalta ja elinvoimaiselta. Seerumi imeytyy nopeasti, mikä mahdollistaa aktiivisten ainesosien tunkeutumisen orvaskeden syvempiin kerroksiin. Sopii kaikille ihotyypeille, aamuin illoin käytettynä, hoitovoiteen alle. Jopa herkimmillekin ihoille.
Lue lisää
 • Ikääntyvälle iholle
 • Juonteita tasoittava seerumi
Face Facts Serum Facial Collagen & Q10 30 ml

Face Facts Serum Facial Collagen & Q10 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kimmoisuutta ja pieniä juonteita tasoittava kasvoseerumi. Ubikinoni ja kollageeni tekevät ihosta pehmeän ja sileän. Voidaan käyttää joko aamulla tai illalla. Levitä muutama tippa seerumia suoraan kasvoille. Hiero hellävaraisesti iholle, kunnes tuote on täysin imeytynyt.
Lue lisää
 • Palauttaa ihon nuorekkuutta
 • Virkistää ihoa
 • Korjaava
Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Mon Prix -lifting -ampulli. Välittömästi liftaava vaikutus, veltostuneelle ja pintajuonteiselle iholle. Pakkauksessa 20 x 3 ml. Ammattikäyttöön. KENELLE: Ikääntyvälle, veltostuneelle ja pintajuonteiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Hyaluronihappo (3 %)- parantaa sidekudosten rakennetta, merellinen elastiini (1,5 %), dermolifting -yhdiste (3 %) – jättää iholle juonteita tasoittavan kalvon, tekee ihonväristä hehkuvan ja saa aikaan pitkäkestoisen kohotavan vaikutuksen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta tämä tehokas ampulli palauttaa ihon nuorekkuutta, virkistää ihoa ja tuo esiin sen luontaisen säteilyn. Meikin alle ja myös asiakkaalle kotiin myytäväksi, tarpeen mukaan käytettäväksi Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Näyte
 • Aikuiselle iholle
 • Intensiivisesti kohottava
 • Juonteita tasoittava
Gerard's Collagene+Elastina Face Serum 3 ml

Gerard’s Collagene+Elastina Face Serum 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Collagene+Elastina Face Serum, näyte. KENELLE: Aikuiselle iholle, intensiivisesti kohottava, juonteita tasoittava. Nopeasti imeytyvä nestemäinen geelimäinen seerumi, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat ihon syvempiin kerroksiin. VAIKUTTAVAT AINEET: 1,5 % Genactive Complex -yhdistelmä, joka vaikuttaa epidermiksen liitoskohtiin. 3 % Collagen from Sea Source -yhdiste, tasoittaa juonteita ja jo mahdollisesti muodostuneita pintaryppyjä, lisäten näin energiaa solujen uusiutumiseen. 1,5 % Elastin from Sea Source -yhdiste, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja tekee ihosta joustavamman, sileämmän ja tasaisemman. 2 % Hyaluronic Acid of High Molecular Weight, joka kosteuttaa ja hidastaa ihon ikääntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Elvyttäviin, kiinteyttäviin kasvohoitoihin loppuvoiteen tai hierontavoiteen alle. KULUTTAJAKÄYTTÖ: “Ikuisen nuoruuden infusion-seerumia” suositellaan käytettäväksi aikuiselle iholle aamuin illoin, yhdessä Genactive päivä- ja yövoiteen kanssa.
Lue lisää
 • Mikroneulaukseen
 • Kosteuttaa
 • Aktivoi kollageenin tuotantoa
 • Vegaaninen
CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml

CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
 • Herkästi reagoivalle, punoittavalle iholle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso Sollevo Profond serum 30 ml

Calmsense Siero Viso Sollevo Profond serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Profondo -seerumi reagoivalle, punoittavalle ja couperosa-iholle. Korjaa myös hilseilevää ihoa. KENELLE: Herkästi reagoivalle, punoittavalle-, couperoottiselle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curciligo Orchioides -uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Chuchasi – Amazonilta peräisin oleva kasvi, jolla on rauhoittava vaikutus. Se vähentää tehokkaasti punaisuutta, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2 % Codiufil Complex – on peräisin vihreästä levästä auttaa palauttamaan iholle optimaalisen kosteuden. 3 % Couperine™ – erityinen ainesosa perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymi uutteisiin, auttaa ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantaa ihon ulkonäköä ja vahvistaa ihoa. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Vihreiden neutraloivien pigmenttiensä ansiosta vähentää punoitusta näkyvästi. Rauhoittaa ihoa mekaanisen puhdistuksen jälkeen. Punoittavalle iholle naamion alle. Palauttaa ihon optimaalisen pH:n luonnollista puolustusta uudistamalla. Tuloksena kirkas ja tasainen iho. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Seerumi palauttaa ihon suojan ja oikean kosteustason, jolloin iho on tasainen ja säteilevä. Sitä voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdistettynä spesifiin Gerard’s Calmsense -voiteeseen hyötyjen parantamiseksi (esim. Calmsence Crema Viso Lenivita, koodi: 54816098 tai Calmsence Crema Viso Dermoprotezione, koodi: 54816099). Ihanteellinen myös ankaralle säälle altistuneelle iholle. Levitä päivittäin, aamuin illoin kasvoille ja punoitusalttiille alueille; vältä silmänympärysihoa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Suojaava
 • Vähentää punoitusta
 • Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Immediato -ampulli ammattikäyttöön. 1 ampulli (3 ml) KENELLE: Rauhoittaviin hoitoihin vähentämään voimakasta punoitusta sekä lisäämään Calmsense Dermo-Regenerating Face Mask -naamion vaikutusta. Tuotteen kevyt koostumus korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan ja couperosa-ihon reaktioita, tarjoten välittömän helpotuksen iholle rauhoittaen ja suojaten sitä, samalla palauttaen ihon luontaisen suojan. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curculigo Orchiodes -uutetta, trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % Codiufil Complex, joka on peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Couperine™, erityinen ainesosa, joka perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymiuutteisiin, jotka auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, sekä parantavat ihon ulkonäköä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Edistää ihon tasapainon palautumista
 • Ylläpitää ihon mikrobiston eheyttä
 • Hidastaa ihon ikääntymistä
 • Sopii myös kuluttajamyyntiin
Gerard's 3D Prebiotic Booster Serum, seerumi 50 ml

Gerard’s 3D Prebiotic Booster Serum, seerumi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s 3D Prebiotic Booster Serum. Tehokas probioottiseerumi ihon normaalin tasapainon ylläpitämiseen. Kosteuttava, kiinteyttävä vaikutus. VAIKUTTAVAT AINEET: 2 % Actibiome – vahvistaa ja säätelee ihon mikrobistoa. 2 % karnosiini – hidastaa ihon ikääntymistä. Ihoa rauhoittava vaikutus. KENELLE: Sopii kaikille ihotyypeille, + 30 v. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Rauhoittamaan reagoivaa ihoa. KULUTTAJAKÄYTTÖ : Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen valitsemasi kosteusvoiteen levittämistä. Jos käytät myös muita seerumeja, levitä 3D Prebiotic Boosteria illalla yö-/kosteusvoiteen alle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Ehkäisee alkavia ihon pigmenttimuutoksia
 • Tehokas
 • Kirkastaa ihoa
Gerard's Re-White Booster Serum 30 ml

Gerard’s Re-White Booster Serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s RE-WHITE Booster Serum, pigmenttiläiskiä tehokkaasti vaalentava, ihoa kirkastava seerumi. KENELLE: Iholle jossa on pigmenttiläiskiä, estää pigmenttiläiskien muodostusta. VAIKUTTAVAT AINEET: Isostearyylialkoholin ja maitohapon esteri – se on maitohapon suora esteröintituote isostearyylialkoholilla, jolla on erittäin alhainen jäännösalkoholi ja happamuus. Toimii ihoa pehmentävänä ja hoitavana aineena. Propulhepty Lcapylate – pehmittää ihoa, Kapryyli/kapriini triglyseridi on johdettu kookosöljystä ja glyseriinistä ja sitä pidetään erinomaisena pehmittävänä ja ihoa täydentävänä ainesosana. Huomaa, että sen rasvahappojen sekoitus täydentää ihon pintaa ja auttaa sitä vastustamaan kosteuden menetystä. KÄYTTÖ: Taputtele tuotetta puhdistetuille kasvoille aamuisin pigmenttiläiskien päälle, ensin käsissä lämmittäen (Fytouutteen aktivoimiseksi). Taputtele illalla koko kasvoille ja dekolteelle välttäen silmänympärysihoa. Tehosta vaikutusta Re-White Creamilla tai Fluidilla. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Virkistävä
 • Vahvistava
 • Kosteuttava
Must-Have Vitaminic Infusion hoitotiiviste 20x3 ml

Must-Have Vitaminic Infusion hoitotiiviste 20×3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Vitaminic Infusion -ampulli. Ampulli palauttaa välittömästi ihon elinvoiman antaen sille raikkautta, sileyttä ja tasaisen, säteilevän sävyn. Pakkauksessa 20 x 3 ml. Ammattikäyttöön. KENELLE: Vuodenaikojen rasittamalle ja energiaa kaipaavalle iholle, kaikille ihotyypeille. VAIKUTTAVAT AINEET: Vitamiinit: A (1 %), B (2 %), C (0,5 %) ja E vitamiinit suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta ja vapailta radikaaleilta. Täyttävät ihon energialla, jota tarvitaan solujen elinkaaren pidentämiseen. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Hierontavoiteen – tai naamion alle kirkastaviin, elvyttäviin, ihon kuntoa parantaviin hoitoihin (erinomainen yhdessä esim. Vitaminic maskin kanssa), Re-White Age Control hoitolahoidossa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Heleyttävä
 • Uudistava
 • Kosteuttava
 • Ravitseva
 • Korjaava
Sérum Anti-Pollution 15 ml

Sérum Anti-Pollution 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
ANTI-POLLUTION SERUM on uudistava ja heleyttävä yöseerumi, joka parantaa ihon hapensaantia soluissa sekä aktivoi uusien solujen syntyä. Vähentää saasteiden aiheuttamia ihovaurioita ja on tehokas antioksidantti “coctail”. Korjaa, uudistaa ja suojaa ihoa saastekuormalta. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Kolmen riisin uute, hamppuöljy, auringonkukkaöljy, vehnänalkioöljy, salvia, sypressi, kasvipohjainen e-vitamiini.
Lue lisää
 • Tehokas c-vitamiini
 • Planktonuute
 • Kasvoseerumi
C ASTA Active Face Serum-Booster 30ml

C ASTA Active Face Serum-Booster 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kirkautta pullossa! Heleyttävä ja ihoa virkistävä tehoseerumi samean ja kuulautta kaipaavan ihon hoitoon. Soveltuu tehokkuudeltaan nuoren ihon lisäksi myös aikuisen ihon tarpeisiin. C.ASTA PLANKTON(CAP) on vahva ja tehokkaan antioksidanttinen tuotelinja ihon heleytykseen, kirkastukseen ja uudistukseen luonnon tehokkailla raaka-aineilla. Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, erinomaisesti myös herkälle iholle. VEGAANINEN – 91% LUONNON RAAKA-AINEISTA – EKOLOGINEN Tuotteen aktiivisina raaka-aineina mm: PLANKTONUUTE: sisältää runsaasti mineraalisuoloja, proteiinia sekä ASTAKSANTIINIA, joka on voimakas ihonhoidossa käytettävä antioksidantti, jota saadaan punamikrolevästä. Suojaa auringon UVA- ja UVB-säteilyn ikäännyttävää vaikutusta vastaan. Tasoittaa ihon värisävyä ja parantaa sen elastisuutta sekä ihon omaa immuunisuojaa. STABILISOITU C-VITAMIINI (Vit. C TetraE & STAY C ®50): Antaa iholle helyttä ja tasoittaa värisävyä. Omaa voimakkaan antiksidanttisen tehon iholla ja antaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan. Stimuloi ihon luonnollista kollageenisynteesiä. Tällä innovatiivisella yhdisteellä on tutkitusti* jopa 3 kertaa parempi imeytymiskapasiteetti, kuin perinteisellä C-vitamiinilla! HYDROLISOITU APPELSIINIVESI: Sisältää flavonoideja, mineraalisuoloja, C-, B1-, B2-vitamiineja, provitamiini A:ta sekä biotiinia. Hydrolisointi antaa tuotteelle ihanan kevyen, stressiä rentouttavan tuoksun. HYALURONIHAPPO: Täyteläistää ihoa, parantaa sen elastisuutta ja kiinteyttä. Selkeyttää kasvonpiirteitä sekä silottaa. Sitoo itseensä moninkertaisesti painoonsa nähden kosteutta. KÄYTTÖ: Aamuin illoin puhdistetuille kasvojen ja kaulan iholle. Vältä silmänympäryihoa. Tehosta vaikutusta käyttämällä muita saman tuotelinjan tuotteita. *valmistajan teettämä tutkimus
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Black&Rose Botox Like Serum 18ml

NAM Black&Rose Botox Like Serum 18ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hyaluronihappoa ja mustan ruusun uutetta sisältävä silmänympärysseerumi. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja omaa anti-ageing ominaisuuksia. Lisänä peptidejä, jotka matkivat botuliinia ja napakoittavat ihoa sekä kiinteyttävät juonteita. Voidaan käyttää päivisin meikin alla ja öisin hoitavan kasvovoiteen alla.
Lue lisää
 • Seerumi
 • Kuivalle ja herkälle iholle
 • Kotihoito
Shor Hyaluronic Hydro Booster 30ml

Shor Hyaluronic Hydro Booster 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokas kosteuttava seerumi, joka perustuu eri molekyylipainoisiin hyaluronihappoihin. Sisältää Hydromanil ™ ja AquaShuttle ™, jotka tarjoavat orvaskeden välittömän ja pitkäkestoisen nesteytyksen. Se suojaa ihoa kuivumiselta ja tekee ihosta notkean ja terveen näköisen. Käyttö: levitä ohut kerros koko kasvoille, kaulalle ja decoltee-alueelle. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: hyaluronihappo, Hydromanil ™ – Tara-kasvin uute pitkäaikaiseen kosteuttamiseen, Aqua Shuttle™ – merilevän uute 3D-kosteuttamiseen
Lue lisää
 • Vahvistava
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
Phyt'ssima Serum Nutrition Extreme 15 ml

Phyt’ssima Serum Nutrition Extreme 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phytssima Serum Nutrition Extréme on ravitseva ja kosteuttava yöseerumi kuivalle atooppiselle iholle. Seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää, ärtynyttä ihoa. Se ravitsee ihoa tehokkaasti ja ehkäisee kiristävää tunnetta. Yö käytössä toimii hoitavana ja ihoa vahvistavana öljynä. Suositellaan yökäyttöön sekä naamion alle. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Arganöljy, hamppuöljy, ho-wood, laventeli
Lue lisää
 • Kosteuttaa ja nuorentaa
 • Kollageenin tuotanto ja ihon elastisuus lisääntyy
Mikroneulauspaketti

Mikroneulauspaketti “at-home” ruusukulta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Ruusukultainen mikroneulausrulla 0,75mm ja CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml. Lisäksi suosittelemme ihon puhdistukseen Chemisept G 250ml koodilla 49400.  Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana. 
Lue lisää
 • Vahvistava
 • Heleyttävä
 • Ennaltaehkäisee ja korjaa ihoa
 • Ikääntyneelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle
Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 30 ml

Soysoy Jaluractive Siero Viso serum, seerumi 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Siero Viso -seerumi kosteuttaa pintakuivuudesta johtuvaa sameaa ihoa, samalla stimuloiden kollageenin ja elastiinin yhteisvaikutusta. KENELLE: Aikuiselle, pintakuivalle, kosteutta kaipaavalle iholle, kaikille ihotyypeille. VAIKUTTAVAT AINEET: DermoPlanktonin ja matalamolekulaarinen hyaluronihappo (5 %) – stimuloi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, joka vahvistaa solujen uusiutumiskykyä. Samanaikaisesti ehkäisee ihon pintakuivuudesta johtuvia hienojen pintajuonteiden muodostumista, kimmoisuuden vähenemistä samalla vahvistaen ihoa. Säännöllisellä käytöllä ihonväri muuttuu yhtenäisemmäksi ja heleämmäksi. Biocorrector, havaijilaisen mikrolevän uute – edistää solujen hengitystä ja suojaa vapaiden radikaalien vahingollisilta vaikutuksilta. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Kasvohoidoissa hierontavoiteen alle. Kasvohoidon lopuksi loppuvoiteen alle. Tilattavissa myös ammattikoossa 50ml koodilla: 54816269. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Pintapuhdistuksen ja kasvoveden jälkeen säännöllisesti aamuin illoin hoitovoiteen alla. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Gold Drops Serum 20ml

NAM Gold Drops Serum 20ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kultahipuilla rikastettu hyaluronihapposeerumi pitää kuivimmankin ihon kosteutettuna pitkään. Palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa ja heleyttää. Vegaani koostumus.
Lue lisää
 • Puhdistava seerumi
 • Ennaltaehkäisee näppylöiden syntymistä
 • Rauhoittaa ihoa tehokkaasti
Puresense Siero SOS serum, seerumi 9 ml

Puresense Siero SOS serum, seerumi 9 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Siero SOS -seerumi on täsmätuote tulehtuneelle iholle. KENELLE: Yksittäisiin hormoninäppyihin, vaikea-asteisen akneihon paikalliseen hoitoon. VAIKUTTAVAT AINEET: Basilika (10 %) – lievittää ongelma-alueiden turvotusta ja punoitusta. Timjamin eteerinen öljy (10 %) ja kuminan eteerinen öljy (10 %) supistavat ihohuokosia ja puhdistavat ihoa. A-vitamiini vahvistaa ihosoluja ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Levitä seerumia ainoastaan tulehtuneelle alueelle paikallisesti pumpulipuikolla tai applikaattorin avulla, joka tulee tuotteen mukana. Varo silmän- ja huulen ympärysihoa. Anna imeytyä ja levitä päälle hoitovoide. Pese kädet ennen ja jälkeen tuotteen levityksen. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Levitä seerumia ainoastaan tulehtuneelle alueelle paikallisesti pumpulipuikolla tai applikaattorin avulla, joka on tuotteen mukana. Varo silmän- ja huultenympärysihoa. Anna imeytyä ja levitä päälle hoitovoide. Pese kädet ennen ja jälkeen tuotteen levityksen. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Retinolia
 • C-vitamiinia
 • Hyaluronihappoa
 • Kaikille ihotyypeille
Bakuchiol Anti-Age Face Serum 30ml

Bakuchiol Anti-Age Face Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehoseerumi, jonka ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän kosteutetuksi. BAKUCHIOL-uute on yhdistetty C-VITAMIINIIN, joka kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen värisävyä. 4D HYALURONIHAPPO antaa iholle kestävää kosteutusta ja tekee kasvonpiirteistä täyteläisemmät. Silottaa ihon hienoja juonteita. Neutralisoi iholla vapaiden radikaalien negatiivisia vaikutuksia.
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Tasapainottaa talineritystä
 • Vähentää ihon kiiltelyä
 • Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Puresense Siero Opacizzante Serum, seerumi 30 ml

Puresense Siero Opacizzante Serum, seerumi 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Siero Opacizzante, kaksivaikutteinen seerumi, joka puhdistaa kasvojen T-alueen ja vähentää sen rasvaista kiiltelyä sekä tasapainottaa talineritystä. KENELLE: Epäpuhtaalle, rasvaiselle- ja akne iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: Nio-Sebactive® (3 %) – tasapainottaa talintuotantoa ja poistaa iholta ylimääräisen talin. Sitruunauute ja tiikeriruohouute (Asian Centella) – supistavat ihohuokosia ja parantavat ihon yleisilmettä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Epäpuhtaalle iholle kasvohoidon päätteeksi. KULUTTAJAKÄYTTÖ: Aamuin illoin kasvovesipyyhinnän jälkeen, hoitovoiteen alle epäpuhtaalle iho alueelle. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Aikuiselle iholle
 • Intensiivisesti kohottava
 • Juonteita tasoittava
Gerard's Collagene+Elastina Face Serum 30 ml

Gerard’s Collagene+Elastina Face Serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s Collagene + Elastina Face Serum. KENELLE: Aikuiselle iholle, intensiivisesti kohottava, juonteita tasoittava. Nopeasti imeytyvä nestemäinen geelimäinen seerumi, joka kuljettaa aktiiviset ainesosat ihon syvempiin kerroksiin. VAIKUTTAVAT AINEET: 1,5 % Genactive Complex -yhdistelmä, joka vaikuttaa epidermiksen liitoskohtiin. 3 % Collagen from Sea Source -yhdiste, tasoittaa juonteita ja jo mahdollisesti muodostuneita pintaryppyjä, lisäten näin energiaa solujen uusiutumiseen. 1,5 % Elastin from Sea Source -yhdiste, joka hidastaa ihon ikääntymistä ja tekee ihosta joustavamman, sileämmän ja tasaisemman. 2 % Hyaluronic Acid of High Molecular Weight, joka kosteuttaa ja hidastaa ihon ikääntymistä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Elvyttäviin, kiinteyttäviin kasvohoitoihin loppuvoiteen tai hierontavoiteen alle. KULUTTAJAKÄYTTÖ: “Ikuisen nuoruuden infusion-seerumia” suositellaan käytettäväksi aikuiselle iholle aamuin illoin, yhdessä Genactive päivä- ja yövoiteen kanssa. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kirkastava ja uudistava seerumi
 • Erinomainen mm. gua sha-kiven kanssa
B&R Berry oil Serum 30ml

B&R Berry oil Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Todellinen tehotuote täynnä antioksidantteja ja ihoa elvyttäviä aineita. Ruhtinaallisesti tyrniä, mustikkaa ja hillaa sisältävä seerumi, jonka ihoa kirkastavat vaikutukset näkyvät ja tuntuvat välittömästi iholla. Herneestä saatava kasvipeptidi on tehokas suoja ihon kollageenia ja elastaania heikentäviä ja vähentäviä proteaaseja vastaan. Tuotteen lempeä ja rauhoittava tuoksu tulee mandariinista. Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita. Tuote on luonnonkosmetiikkaa. Käyttö: Kirkastava ja uudistava seerumi. Käytä iltaisin puhdistetulle iholle kasvoissa ja kaulassa. Levitä B&R Berry Oil Serum iholle ja anna hetki imeytyä, levitä kasvoille lopuksi ihotyypille sopivaa Made in 7 Heaven -tuotesarjan voidetta. Iho voi hetkellisesti olla keltainen, mutta väri häviää yön aikana. Aamulla iho on todella kirkkaan ja kuulaan näköinen. vinkki: Soveltuu erinomaisesti kasvohierontaan gua sha- kiven tai jaderullan kanssa.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Suojaava
 • Vähentää punoitusta
 • Herkälle, reagoivalle ja couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso hoitotiiviste 20x3 ml

Calmsense Siero Viso hoitotiiviste 20×3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Immediato -ampulli. Sen kevyt koostumus, korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan ja couperosa ihon reaktioita, tarjoten välittömän helpotuksen iholle rauhoittaen ja suojaten sitä, samalla palauttaen ihon luontaisen suojan. Pakkauksessa 20 x 3 ml. Ammattikäyttöön. KENELLE: Rauhoittaviin hoitoihin vähentämään voimakasta punoitusta, sekä lisäämään Calmsense Dermo-Regenerating Face Mask vaikutusta. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % Curculigo orchiodes-uutetta – trooppisilta ja subtrooppisilta alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH-arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % codiufil complex – peräisin vihreästä levästä, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Couperine™ – erityinen ainesosa, joka perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymi uutteisiin, jotka auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantavat ihon ulkonäköä. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle yhdessä Calmsense Viso Dermorigenera-naamion kanssa, koodi: 54816399. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Ikääntyvälle iholle
 • Kosteuttaa, rauhoittaa
 • Ehkäisee tulehduksia
 • 1 % Ocean Retinolia
 • 100 % vegaaninen
Uutuus
+serumology Retinol Serum 30 ml

+serumology Retinol Serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
+serumology RETINOL Professional Facial Serum ikääntyvälle iholle käyttää merileväyhdistelmän ja orgaanisen mäntyöljyn tehoa kollageenin tuotantoon, suojaa ihoa vaurioilta ja tekee ihosta nuorekkaan ja terveen. Merilevästä johdettu Ocean Retinol torjuu ikääntymisen merkkejä lisäämällä ihon kollageenitasoja. Tämä auttaa vähentämään hienoja juonteita ja ryppyjä, minimoimaan huokosten kokoa ja tasoittamaan ihon sävyä. Luomumäntyöljy rauhoittaa ihoa ja torjuu näppylöitä, aknea ja ihottumaa. Öljy vähentää tulehdusta ja auttaa näppylöiden aiheuttamaan kipuun. Auttaa myös ehkäisemään vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja ylläpitämään ihon terveyttä. Sisältää 1 % Ocean Retinolia. Sopii sekä päivä- että yökäyttöön.
Lue lisää
 • Korjaa ikääntymisen merkkejä
 • Pehmittää ihoa
Must-Have Elastina Plus -ampullit 20 x 3 ml

Must-Have Elastina Plus -ampullit 20 x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Elastina Plus -ampulli. Tasoittaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi, vähentää väsymyksen merkkejä ja tasoittaa jo syntyneitä juonteita. Pakkauksessa 20 x 3 ml. Ammattikäyttöön. KENELLE: Aikuiselle iholle. VAIKUTTAVAT AINEET: 3 % merellistä elastiinia – pitää yllä ihon joustavuutta, vahvistaa luonnollista suojakerrosta, ehkäisee ja eliminoi ikääntymisen merkkejä. Elastiini – on tärkeä proteiini, jota fibroblastit tuottavat. Se muodostaa elastisen kuituverkoston, joka on välttämätön ihon nuoruuden ja kimmoisuuden ylläpitämiseksi. 5 % ginseng-uute – jolla on vahvistava, pehmentävä ja kiinteyttävä vaikutus. KÄYTTÖ HOITOLASSA: Elvyttävissä kasvohoidoissa pehmittää välittömästi ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Tervetuloa Gerard’sin maailmaan – maailmaan, joka on omistautunut kauneuden, aistien ja kehon hyvinvoinnin edistämiseen yli 50 vuoden ajan. Gerard’s -tuotteiden käytön ja roolin ansiosta jokainen hoito on ainutlaatuinen kokemus. Se on rituaali aisteille, aikaa kosketukselle tarjoten samalla hyvinvointia ja kauneutta iholle, mielelle ja keholle. Lähdemme matkaanne mukaan, soita niin tutustutaan lisää p. 02 212 2200.
Lue lisää
 • Kuivan ihon todellinen pelastaja
 • Sisältää ksylitolia ja hyaluronhappoa
 • Tuoksuton
Sensitive aqua glow serum 30 ml

Sensitive aqua glow serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kuivan ihon todellinen pelastaja. Tuote sisältää runsaasti ksylitolia ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa ja tasapainottavat sen bakteeriflooraa. Seerumi imeytyy nopeasti ja iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kimmoisalta. Tuote on tuoksuton. Raaka-aineiden luonnollisuusaste 99%.
Lue lisää
 • Kosteuttaa ja nuorentaa
 • Kollageenin tuotanto ja ihon elastisuus lisääntyy
Mikroneulauspaketti

Mikroneulauspaketti “at-home” kulta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Kultainen mikroneulausrulla 0,75mm ja CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml. Lisäksi suosittelemme ihon puhdistukseen Chemisept G 250ml koodilla 49400.  Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana. 
Lue lisää
 • Tasapainottava
 • Supistava
 • Tulehduksia ehkäisevä
Aromaclear Serum Purete 30 ml

Aromaclear Serum Purete 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aromaclear Serum Purete on rasvaisen, epäpuhtaan, akne ihon tasapainottava ja kosteuttava hoitoöljy yökäyttöön. Pehmittää ihon pintaa helpottaen epäpuhtauksien poistamista. Normalisoi talineritystä, kosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Frankinsense, rosmariini, sypressi, appelsiininlehti, kamferi, sitruuna, kaneli, laventeli, timjami.
Lue lisää