Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvoseerumit

 • Ikääntymisen merkkien ehkäisyyn
CLINICCARE X3M EGF REFRESH serum 50 ml

CLINICCARE X3M EGF REFRESH serum 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erityinen anti-age -emulsio, jonka matalamolekyylinen hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa. Korjaa vahingoittuneita ihokudoksia ja palauttaa ihon kuulauden. Kosteuttaa ja suojaa tehokkaasti kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa. Antibakteeriset ja tulehduksia estävät ainesosat rauhoittavat herkkää ja stressin tai ulkoisten ärsykkeiden rasittamaa ihoa. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti saaden aikaan intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät runsaasti matalamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %) Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • 99 % luonnollisia ainesosia
 • Kotimainen
 • Riittoisa tehokosteuttaja
Skin Candy Glow For It- drops 30 ml

Skin Candy Glow For It- drops 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Täydellinen seerumi kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja siloittamaan kasvojen ihoa. Jättää ihon välittömästi silkkisen pehmeäksi. Xylitol on luonnollinen ihon tehokosteuttaja, joka suojaa ihoa ja eheyttää ihon pintakerroksia. Xylitol myös rauhoittaa eri ihoärsytyksistä johtuvaa kutinaa ja punoitusta, jonka lisäksi se on antibakteerinen. Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa, joten näiden kahden raaka-aineen yhdistelmä on aivan verraton! Hyaluronihappo sitoo ihon soluväliaineessa todella tehokkaasti vettä itseensä, josta syntyy ihoa täyttävä vaikutus. Käyttö: Ota kämmenelle pari tippaa ja levitä puhtaille kasvoille kevyesti taputtaen kunnes tuote on imeytynyt. Lopuksi voit levittää haluamaasi kosteusvoidetta iholle. Voit käyttää tuotetta päivittäin tai tarvittaessa. Vinkki! Erinomainen tuote meikin alle!
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Tulehduksia ehkäisevä
Phyts serum Anti-comedo 3 ml ampulli

Phyts serum Anti-comedo 3 ml ampulli

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts serum Anti-comedo ampulli on rasvaisen epäpuhtaan ihon mekaanista ihonpuhdistusta helpottava seerumi. Pehmittää ihon pintaa ja nostaa talia ylemmäs ihohuokosissa. Ehkäisee tulehduksia ja desinfioi ihon epäpuhtauksia. Käyttö: levitä kasvoille kuorinnan jälkeen puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa iholla 5 min ja poista hyvin Lait de Soin (604300) puhdistusmaidolla. Suorita mekaaninen puhdistus välittömästi. Ei rikkonaiselle iholle. Mekaanisen puhdistuksen jälkeen pyyhi iho naturoderm 604373 desinfiointiaineella. Vinkki: Todettu myös hyväksi puhdistajaksi rosacea iholla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Timjami hydrolaatti ja eteerinen öljy, rosmariini, rautayrtti
Lue lisää
 • Rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä
 • Herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle
 • Kosteuttaa ihoa tehokkaasti
CLINICCARE X3M EGF PURE serum 50 ml

CLINICCARE X3M EGF PURE serum 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Rauhoittava, tulehduksia ehkäisevä hoitoemulsio herkälle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Uudistunut koostumus sisältää tehokkaan kasviuutteiden yhdistelmän (Angelica Acutiloba – rauhoittava japanilainen yrtti), kastanjauute, rosmariini, greippi, rohtosammakonputki, kamomilla ja magnolia). Rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Suositellaan käytettäväksi EGF Extra Pure Essencen (494185) kanssa. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti tuottaen ammattimaisen lopputuloksen, intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät korkean pitoisuuden korkeamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %)
Lue lisää
 • Vaalentaa ja enneltaehkäisee pigmenttimuutoksia
 • Mikroneulaushoitojen jälkeen 
CLINICCARE X3M EGF GLOW SERUM 50 ml

CLINICCARE X3M EGF GLOW SERUM 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erityisesti pigmenttimuutoksiin. Hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti. Arbutin ja mulperipuukuori-uute vaalentavat ja ennaltaehkäisevät pigmenttimuutoksia. Korjaa myös auringossa vahingoittuneita kudoksia. Sopii hyvin mikroneulaushoitojen jälkeen käytettäväksi. CLINICCARE Serum -hoitoemulsiot palauttavat ihon luonnollisen nuorekkaan hehkun, pehmeyden ja sileyden. Emulsiot ovat erittäin kosteuttavia ja ravitsevia ja ne imeytyvät tasaisesti saaden aikaan intensiivisen ja tehokkaan ihon elpymisen. Sisältävät runsaasti matalamolekyylistä hyaluronihappoa (0,5 %-1,0 %) Hyaluronihappo on yksi hyödyllisimmistä ainesosista tämän päivän ihonhoidossa. Maailmalla menestynyt ruotsalainen ihonhoitosarja CLINICCARE tietää tämän paremmin kuin kukaan. Jokainen CLINICCARE –tuote sisältää tätä kosmetiikan ihmeainetta. Se auttaa erilaisissa iho-ongelmissa aknesta ikääntymiseen. Tavallisen hyaluronihappoatomin koko on n. 3000 nanometriä. Solujen välinen tila on puolestaan n. 100 nanometriä. Tästä syystä perinteinen hyaluronihappo jää ihon pintakerroksiin eikä pysty vaikuttamaan sen syvemmällä. CLINICCARE on ratkaissut ongelman tuottamalla hyvin matalamolekyylistä hyaluronihappoa; sen halkaisija on ainoastaan 5 nanometriä! Tästä syystä CLINICCARE –tuotteet imeytyvät syvemmälle ihon kerroksiin ja saavat aikaan hämmästyttäviä tuloksia.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Ennaltaehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista
 • Ikääntyneelle ja elottomalle iholle 
Soysoy Jaluractive Siero Viso -seerumi 50 ml

Soysoy Jaluractive Siero Viso -seerumi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Siero Viso, tämä seerumi toimii yhdessä ihon luontaisten, vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittavaikutuksilta suojaavien puolustusmekanismien kanssa. Ennaltaehkäisee ja korjaa ihon ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä, kuten hienoja pintaryppyjä ja kimmoisuuden vähenemistä. Auttaa stimuloimaan ihon luontaista suojamekanismia, joka neutraloi vapaiden radikaalien rappeuttavaa vaikutusta. Kenelle? Ikääntyneelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle. Vaikuttavat aineet: MATALAMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO (5%), stimuloi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, vahvistaa solujen uusiutumiskykyä ja vahvistaa ihoa. Ihonväri muuttuu yhtenäisemmäksi ja iho heleytyy.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Virkistävä
 • Vahvistava
Phyts Elixir Hydratant 30ml

Phyts Elixir Hydratant 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Elixir Hydratant on kosteuttava 24h seerumi kaikille ihotyypeille. Käytetään päivä-, ja yövoiteen alla tai yksinään meikinalustuotteeksi. Hyvin imeytyvä emulsiomainen koostumus, joka sopii lisäkosteudeksi kaikille ihoille. Vinkki: Jos hoitovoiteesi tai meikkivoiteesi tuntuu liian paksulta, laita pieni määrä elixir-emulsioita sekaan. Kevyt ja raikas koostumus. Palkittu vuoden 2017 parhaaksi kosteuttavaksi seerumiksi! 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Hasselpähkinäöljy, aloe vera, matala-, ja korkeamolekyylistä hyaluronihappoa (saatu maissin ja vehnäntärkkelyksestä), e-vitamiini
Lue lisää
 • Uudistava
 • Korjaava
 • Kosteuttava
 • Elvyttävä
 • Heleyttävä
Phyts Serum Multi vita 30 ml

Phyts Serum Multi vita 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Serum Multi Vita on elvyttävä ja uudistava hoitoseerumi. Vanhenevaa ihoa korjaava hoitotiiviste ravitsee, kosteuttaa ja korjaa vaativaa ihoa. Vahvistaa kollageenia ja elastiinia, parantaa solutoimintaa aktivoiden kantasoluja. Heleyttää ja kirkastaa ihoa. Käytetään päivä- ja yövoiteen alla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, laventeli hydrolaatti, porkkana, kirsikka, palmarosa, hiivauute, sinkkisuola, sitruuna, katkeronjuuri
Lue lisää
 • Korjaava
 • Uudistava
 • Kiinteyttävä
Phyts Serum Anti-Rides 15 ml

Phyts Serum Anti-Rides 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phyts Serum Anti-Rides on juonteita korjaava elvyttävä yöseerumi ikääntyvälle iholle. Sisältää ravitsevaa vehnänalkio- ja hasselpähkinäöjlyä sekä uudistavaa rosmariinia. Sypressin eteerinen öljy kirkastaa ja nuorentaa ihoa näkyvästi. Vinkki: Laita seerumia kasvoille ja levitä päälle Masque Anti-Rides Fermete naamio. Anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pyyhi pois kosteilla vanuilla. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Auringonkukkaöljy, risiiniöljy, hasselpähkinäöljy, vehnänalkioöljy, lavneteli, rosmariini, sypressi, timjami, e-vitamiini
Lue lisää
 • Palauttaa ihon nuorekkuutta
 • Virkistää ihoa
 • Korjaava
Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Must-Have Mon Prix -ampullit 20x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Mon Prix -ampullipakkaus ammattikäyttöön. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta tämä tehokas seerumi palauttaa ihon nuorekkuutta, virkistää ihoa ja tuo esiin sen luontaisen säteilyn. Se myös korjaa sidekudosta sisältämiensä aktiiviaineiden ansiosta. Sisältää 20 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle? Luontaisesti tai ennen aikaisesti ikääntyneelle iholle, veltostuneelle iholle. Vaikuttavat aineet: HYALURONIHAPPO (3 %), MERELLINEN ELASTIINI (1,5%), DERMOLIFTING-YHDISTE ( 3%) Tämä aktiiviaineiden cocktail pehmittää välittömästi ryppyjä, tekee ihonväristä hehkuvan ja saa aikaan pitkäkestoisen kohotavan vaikutuksen.
Lue lisää
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
 • Herkästi reagoivalle, punoittavalle iholle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso Sollevo Profond -seerumi 30ml

Calmsense Siero Viso Sollevo Profond -seerumi 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Profondo, tämä seerumi korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan tai couperosa ihotyyppien virheitä sen tehokkaan kosteuttavan ja rauhoittavan vaikutuksen ansioista. Se myös auttaa säilyttämään ihon optimaalisen pH:n luonnollista puolustusta uudistamalla. Tuloksena kirkas ja tasainen iho. Kenelle? Herkästi reagoivalle, punoittavalle iholle, couperoottiselle iholle. Vaikuttavat aineet: 3% CURCULIGO ORCHIOIDES – uutetta, trooppisiilta ja subtrooppisiltaa alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2% CHUCHUHUASI, Amazonilta peräisin oleva kasvi jolla rauhoittava vaikutus joka tehokkaasti vähentää punaisuuttaa, kutinaa, polttavaa ja kiristävää tunnetta. 2% CODIUFILL COMPLEX, joka on peräisin vihreästä levästä joka auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. 3% COUPERINE™, erityinen ainesosa joka perustuu salaatin ja kaktuksen entsyymi uutteisiin joka auttaa ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantaa ihon ulkonäköä.
Lue lisää
 • Mikroneulaukseen
 • Kosteuttaa
 • Aktivoi kollageenin tuotantoa
 • Vegaaninen
CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml

CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Suojaava
 • Vähentää punoitusta
 • Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle
Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Calmsense Siero Viso, 1 ampullia (3ml)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Immediato – ampullipakkaus ammattikäyttöön. Nämä ampullit sopivat erittäin rauhoittaviin hoitoihin vähentämään voimakasta punoitusta, sekä lisäämään Calmsense Dermo-Regenerating Face Mask vaikutusta. Sen kevyt koostumus, korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan ja couperosa ihon reaktioita, tarjoten välittömän helpotuksen iholle rauhoittaen ja suojaten sitä, samalla palauttaen ihon luontaisen suojan. Sisältää 1 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle?Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle. Vaikuttavat aineet:3 % CURCULIGO ORCHIOIDES – uutetta, trooppisiilta ja subtrooppisiltaa alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista.2 % CODIUFILL COMPLEX, joka on peräisin VIHREÄSTÄ LEVÄSTÄ, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden.Koostumusta on rikastettu 3 % COUPERINE™, erityinen ainesosa joka perustuu SALAATIN ja KAKTUKSEN ENTSYYMI UUTTEISIIN, jotka auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantavat ihon ulkonäköä.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Pehmittävä
 • Kiinteyttävä
Must-Have Collagene Plus -ampullit 20 x 3 ml

Must-Have Collagene Plus -ampullit 20 x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Collagene Plus -ampullipakkaus ammattikäyttöön. Tämä hoitotuote lisää ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta ja suojaa sitä ulkoisilta haittavaikutuksilta. Se myös pehmittää ihon pintaa ja häivyttää iholle jo ilmaantuneita ryppyjä. Sisältää 20 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle? Luonnollisesti ja ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle, stressaantuneelle iholle. Vaikuttavat aineet: KOLLAGEENI (3 %), on ihokudoksia täyttävä ja ihon täyteläisyyttä lisäävä sekä ryppyjä ja juonteita ehkäisevä vaikutus. MERELLINEN ELASTIINI (2 %), joka lisää kollageenisynteesiä. HYALURONIHAPPO (2 %), ihoon vähitellen vapautuvaa superkosteuttajaa, joka suojaa ihokudosta vanhenemiselta.
Lue lisää
 • Suojaava
 • Virkistävä
 • Vahvistava
 • Kosteuttava
Must-Have Vitaminic Infusion hoitotiiviste 20x3 ml

Must-Have Vitaminic Infusion hoitotiiviste 20×3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Vitaminic Infusion -ampullipakkaus ammattikäyttöön. Tämä antioksidanttinen, virkistävä ja kosteuttava hoitotiiviste on kehitetty aineenvaihdunnaltaan heikon, elottoman ja stressaantuneen ihon hoitoon. Antaa iholle välittömän piristysruiskeen, parantaa ihonväriä ja tekee kasvoista heleät ja raikkaat. Sisältää 20 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle? Elottomalle iholle, stressaantuneelle iholle, sopii kaikille ihotyypeille. Vaikuttavat aineet: Seuraavat vitamiinit: A (1 %), B (2 %), C (0,5 %) ja E. Suojaavat ihoa ulkoisilta rasituksilta ja vapailta radikaaleilta. Lisäksi antavat soluille energiaa, joka hidastaa niiden rappeutumista.
Lue lisää
 • Heleyttävä
 • Uudistava
 • Kosteuttava
 • Ravitseva
 • Korjaava
Sérum Anti-Pollution 15ml

Sérum Anti-Pollution 15ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
ANTI-POLLUTION SERUM on uudistava ja heleyttävä yöseerumi, joka parantaa ihon hapensaantia soluissa sekä aktivoi uusien solujen syntyä. Vähentää saasteiden aiheuttamia ihovaurioita ja on tehokas antioksidantti “coctail”. Korjaa, uudistaa ja suojaa ihoa saastekuormalta. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Kolmen riisin uute, hamppuöljy, auringonkukkaöljy, vehnänalkioöljy, salvia, sypressi, kasvipohjainen e-vitamiini.
Lue lisää
 • Seerumi
 • Kuivalle ja herkälle iholle
 • Kotihoito
Shor Hyaluronic Hydro Booster 30ml

Shor Hyaluronic Hydro Booster 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokas kosteuttava seerumi, joka perustuu eri molekyylipainoisiin hyaluronihappoihin. Sisältää Hydromanil ™ ja AquaShuttle ™, jotka tarjoavat orvaskeden välittömän ja pitkäkestoisen nesteytyksen. Se suojaa ihoa kuivumiselta ja tekee ihosta notkean ja terveen näköisen. Käyttö: levitä ohut kerros koko kasvoille, kaulalle ja decoltee-alueelle. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: hyaluronihappo, Hydromanil ™ – Tara-kasvin uute pitkäaikaiseen kosteuttamiseen, Aqua Shuttle™ – merilevän uute 3D-kosteuttamiseen
Lue lisää
 • Ehkäisee alkavia ihon pigmenttimuutoksia
 • Tehokas
 • Kirkastaa ihoa
Gerard's Re-White Booster Serum 30ml

Gerard’s Re-White Booster Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
RE-WHITE Booster –seerumi. Tehokas seerumi ehkäisemään alkavia ihon pigmenttimuutoksia. Sen ainesosat ovat erittäin yhteensopivat ihon hydrolipidisen kalvon kanssa, tämä mahdollistaa arvokkaiden ainesosien nopean kirkastavan ja ihon väriä tasoittavan vaikutuksen. Päivä päivältä se palauttaa iholle raikkauden ja kuulauden sekä uuden loiston. Kenelle? Iholle, jossa on auringon tai iän aiheuttamia ihomuutoksia. Vaikuttavat aineet: PHYTOCOMPLEX 2 %, sisältää kasviuutteita: CHAMOMILE (kamomilla), rauhoittava, LIQOURICE (lakritsi), rauhoittava, BEARBERRY (sianpuolukka), parantaa mikroverenkiertoa, ARBUTUS (mansikkapuu), kirkastava, CAPSELLA (lutukka), supistaa verisuonia, BUTCHERS BROOM (pikkuruskus), elastisoiva ja kiinteyttävä vaikutus OXYRESVERATROL 3 % vahva antioksidanttinen vaikutus
Lue lisää
 • Vahvistava
 • Kosteuttava
 • Rauhoittava
Phytssima Serum Nutrition extreme 15 ml

Phytssima Serum Nutrition extreme 15 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Phytssima Serum Nutrition Extréme on ravitseva ja kosteuttava yöseerumi kuivalle atooppiselle iholle. Seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää, ärtynyttä ihoa. Se ravitsee ihoa tehokkaasti ja ehkäisee kiristävää tunnetta. Yö käytössä toimii hoitavana ja ihoa vahvistavana öljynä. Suositellaan yökäyttöön sekä naamion alle. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Arganöljy, hamppuöljy, ho-wood, laventeli
Lue lisää
 • Kosteuttaa ja nuorentaa
 • Kollageenin tuotanto ja ihon elastisuus lisääntyy
Mikroneulauspaketti

Mikroneulauspaketti “at-home” ruusukulta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Ruusukultainen mikroneulausrulla 0,75mm ja CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml. Lisäksi suosittelemme ihon puhdistukseen Chemisept G 250ml koodilla 49400.  Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana. 
Lue lisää
 • Vahvistava
 • Heleyttävä
 • Ennaltaehkäisee ja korjaa ihoa
 • Ikääntyneelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle
Soysoy Jaluractive Siero Viso -seerumi 30 ml

Soysoy Jaluractive Siero Viso -seerumi 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s SOYSOY JALURACTIVE Siero Viso, tämä seerumi toimii yhdessä ihon luontaisten, vapailta radikaaleilta ja ulkoisilta haittavaikutuksilta suojaavien puolustusmekanismien kanssa. Ennaltaehkäisee ja korjaa ihon ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä, kuten hienoja pintaryppyjä ja kimmoisuuden vähenemistä. Auttaa stimuloimaan ihon luontaista suojamekanismia, joka neutraloi vapaiden radikaalien rappeuttavaa vaikutusta. Kenelle? Ikääntyneelle, elottomalle ja stressaantuneelle iholle. Vaikuttavat aineet: MATALAMOLEKULAARINEN HYALURONIHAPPO (5%), stimuloi elastiinin ja kollageenin tuotantoa, vahvistaa solujen uusiutumiskykyä ja vahvistaa ihoa. Ihonväri muuttuu yhtenäisemmäksi ja iho heleytyy.
Lue lisää
 • Puhdistava seerumi
 • Ennaltaehkäisee näppylöiden syntymistä
 • Rauhoittaa ihoa tehokkaasti
Puresense Siero SOS seerumi 9 ml

Puresense Siero SOS seerumi 9 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
PURESENSE Siero SOS, tämä erittäin tehokkaasti dermistä puhdistava seerumi ennaltaehkäisee näppylöiden ja finnien syntymistä. Se sisältää eteeristen öljyjen yhdistelmän, joka rauhoittaa jopa vaikea-asteisen aknen aiheuttamia ihon paikallisia ongelmia. Kenelle? Sekaiholle, rasvaiselle iholle, akneiholle Vaikuttavat aineet: BASILIKAN ETEERINEN ÖLJY (10%) lievittää ongelma-alueiden turvotusta ja punoitusta. TINJAMIN ETEERINEN ÖLJY (10%) ja KUMINAN ETEERINEN ÖLJY (10%) supistavat ihohuokosia ja puhdistavat ihoa. A-VITAMIINI vahvistaa ihosoluja ja ennaltaehkäisee uusien epäpuhtauksien syntymistä. KÄYTTÖ: Levitä seerumia aplikaattorilla vain tulehtuneille näpyille.Ole varovainen tuotetta avatessasi ja pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Ei silmien lähelle.
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Gold Drops Serum 20ml

NAM Gold Drops Serum 20ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kultahipuilla rikastettu hyaluronihapposeerumi pitää kuivimmankin ihon kosteutettuna pitkään. Palauttaa ihon luonnollista kosteustasapainoa ja heleyttää. Vegaani koostumus.
Lue lisää
 • Kirkastava ja uudistava seerumi
 • Erinomainen mm. gua sha-kiven kanssa
B&R Berry oil Serum 30ml

B&R Berry oil Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Todellinen tehotuote täynnä antioksidantteja ja ihoa elvyttäviä aineita. Ruhtinaallisesti tyrniä, mustikkaa ja hillaa sisältävä seerumi, jonka ihoa kirkastavat vaikutukset näkyvät ja tuntuvat välittömästi iholla. Herneestä saatava kasvipeptidi on tehokas suoja ihon kollageenia ja elastaania heikentäviä ja vähentäviä proteaaseja vastaan. Tuotteen lempeä ja rauhoittava tuoksu tulee mandariinista. Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita. Tuote on luonnonkosmetiikkaa. Käyttö: Kirkastava ja uudistava seerumi. Käytä iltaisin puhdistetulle iholle kasvoissa ja kaulassa. Levitä B&R Berry Oil Serum iholle ja anna hetki imeytyä, levitä kasvoille lopuksi ihotyypille sopivaa Made in 7 Heaven -tuotesarjan voidetta. Iho voi hetkellisesti olla keltainen, mutta väri häviää yön aikana. Aamulla iho on todella kirkkaan ja kuulaan näköinen. vinkki: Soveltuu erinomaisesti kasvohierontaan gua sha- kiven tai jaderullan kanssa.
Lue lisää
 • Puhdistava
 • Tasapainottaa talineritystä
 • Vähentää ihon kiiltelyä
 • Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle
Puresense Siero Opacizzante -seerumi 30 ml

Puresense Siero Opacizzante -seerumi 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s PURESENSE Siero Opacizzante kaksivaikutteinen seerumi, joka puhdistaa kasvojen T-alueen ja vähentää sen rasvaista kiiltelyä sekä tasapainottaa talineritystä. Kenelle? Rasvaiselle iholle, epäpuhtaalle iholle, akneiholle. Vaikuttavat aineet: NIO-SEBACTIVE® (3%) tasapainottaa talintuotantoa ja poistaa iholta ylimääräisen talin. SITRUUNAUUTE ja TIIKERIRUOHOUUTE (Asian Centella) supistavat ihohuokosia ja parantavat ihon yleisilmettä.
Lue lisää
 • Rauhoittava
 • Suojaava
 • Vähentää punoitusta
 • Herkälle, reagoivalle ja couperosa iholle
Calmsense Siero Viso, 20 ampullia (3ml)

Calmsense Siero Viso, 20 ampullia (3ml)

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s CALMSENSE Siero Viso Sollievo Immediato – ampullipakkaus ammattikäyttöön. Nämä ampullit sopivat erittäin rauhoittaviin hoitoihin vähentämään voimakasta punoitusta, sekä lisäämään Calmsense Dermo-Regenerating Face Mask vaikutusta. Sen kevyt koostumus, korjaa ja ehkäisee herkän, reagoivan ja couperosa ihon reaktioita, tarjoten välittömän helpotuksen iholle rauhoittaen ja suojaten sitä, samalla palauttaen ihon luontaisen suojan. Sisältää 20 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle? Herkästi reagoivalle, couperoottiselle iholle. Vaikuttavat aineet: 3 % CURCULIGO ORCHIOIDES – uutetta, trooppisiilta ja subtrooppisiltaa alueilta löydetty kasvi, joka tasapainottaa ihon pH arvoa ja edistää luonnollisen puolustamisen uusiutumista. 2 % CODIUFILL COMPLEX, joka on peräisin VIHREÄSTÄ LEVÄSTÄ, auttaa palauttamaan iholle optimaalisen ihon kosteuden. Koostumusta on rikastettu 3 % COUPERINE™, erityinen ainesosa joka perustuu SALAATIN ja KAKTUKSEN ENTSYYMI UUTTEISIIN, jotka auttavat ehkäisemään punaisuutta ja couperosaa, parantavat ihon ulkonäköä.
Lue lisää
 • Edistää ihon tasapainon palautumista
 • Ylläpitää ihon mikrobiston eheyttä
 • Hidastaa ihon ikääntymistä
 • Sopii myös kuluttajamyyntiin
Gerard's 3D Prebiotic Booster Seerumi 50 ml

Gerard’s 3D Prebiotic Booster Seerumi 50 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehokas probioottiseerumi ihon normaalin tasapainon ylläpitämiseen. Sopii kaikille ihotyypeille, + 30 v. Kosteuttava, kiinteyttävä vaikutus. Seerumin vaikuttavina ainesosina mm. – 2 % Actibiome, vahvistaa ja säätelee ihon mikrobistoa. – 2 % Karnosiini, hidastavaa ihon ikääntymistä. Käyttö: Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle ennen valitsemasi kosteusvoiteen levittämistä. Jos käytät myös muita seerumeja, levitä 3D Prebiotic boosteria illalla yö /kosteusvoiteen alle.
Lue lisää
 • Cruelty free and vegan
NAM Black&Rose Botox Like Serum 18ml

NAM Black&Rose Botox Like Serum 18ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hyaluronihappoa ja mustan ruusun uutetta sisältävä silmänympärysseerumi. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja omaa anti-ageing ominaisuuksia. Lisänä peptidejä, jotka matkivat botuliinia ja napakoittavat ihoa sekä kiinteyttävät juonteita. Voidaan käyttää päivisin meikin alla ja öisin hoitavan kasvovoiteen alla.
Lue lisää
 • Retinolia
 • C-vitamiinia
 • Hyaluronihappoa
 • Kaikille ihotyypeille
Bakuchiol Anti-Age Face Serum 30ml

Bakuchiol Anti-Age Face Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tehoseerumi, jonka ohut koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän kosteutetuksi. BAKUCHIOL-uute on yhdistetty C-VITAMIINIIN, joka kirkastaa ihoa ja tasoittaa sen värisävyä. 4D HYALURONIHAPPO antaa iholle kestävää kosteutusta ja tekee kasvonpiirteistä täyteläisemmät. Silottaa ihon hienoja juonteita. Neutralisoi iholla vapaiden radikaalien negatiivisia vaikutuksia.
Lue lisää
 • Kuivan ihon todellinen pelastaja
 • Sisältää ksylitolia ja hyaluronhappoa
 • Tuoksuton
Sensitive aqua glow serum 30 ml

Sensitive aqua glow serum 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kuivan ihon todellinen pelastaja. Tuote sisältää runsaasti ksylitolia ja hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ihoa ja tasapainottavat sen bakteeriflooraa. Seerumi imeytyy nopeasti ja iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kimmoisalta. Tuote on tuoksuton. Raaka-aineiden luonnollisuusaste 99%.
Lue lisää
 • Kosteuttaa ja nuorentaa
 • Kollageenin tuotanto ja ihon elastisuus lisääntyy
Mikroneulauspaketti

Mikroneulauspaketti “at-home” kulta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pakkaus sisältää: Kultainen mikroneulausrulla 0,75mm ja CLINICCARE LMWHA+ SERUM at-home-microneedling 30ml. Lisäksi suosittelemme ihon puhdistukseen Chemisept G 250ml koodilla 49400.  Mikroneulaukseen tarkoitettu vegaanista hyaluronihappoa sisältävä seerumi. Lisäksi seerumi koostuu tehokkaista kosteuttavista raaka-aineista 10% (100mg/l), jotka säilyttävät ihossa maksimaalisen kosteuspitoisuuden. Seerumi palauttaa ihon kimmoisuuden ja vähentää ryppyjen sekä juonteiden syvyyttä, poistaa ihon sameutta ja epätasaista rakennetta. Kosteuttaa ja nuorentaa ihoa Stimuloi kollageenin tuotantoa Lisää ihon elastisuutta KÄYTTÖOHJE:Levitetään hoitoalueelle kotona tehtävän mikroneulauksen aikana. 
Lue lisää
 • Korjaa ikääntymisen merkkejä
 • Pehmittää ihoa
Must-Have Elastina Plus -ampullit 20 x 3 ml

Must-Have Elastina Plus -ampullit 20 x 3 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Gerard’s MUST-HAVE Elastina Plus -ampullipakkaus ammattikäyttöön. Auttaa ehkäisemään ja korjaamaan ikääntymisen merkkejä. Pehmittää välittömästi ihoa ja palauttaa sen täyteläisyyttä. Sisältää 20 x 3 ml seerumiampulleja. Kenelle? Luonnollisesti ja ennenaikaisesti ikääntyneelle iholle, stressaantuneelle iholle. Vaikuttavat aineet: MERELLINEN ELASTIINI (3 %) lisää ihon kimmoisuutta ja vahvistaa ihon luontaisen kosteustasapainon säilymistä. GINSENG-UUTE (5 %) tekee ihosta välittömästi pehmeän ja kiinteän.
Lue lisää
 • Tasapainottava
 • Supistava
 • Tulehduksia ehkäisevä
Aromaclear Serum Purete 30 ml

Aromaclear Serum Purete 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Aromaclear Serum Purete on rasvaisen, epäpuhtaan, akne ihon tasapainottava ja kosteuttava hoitoöljy yökäyttöön. Pehmittää ihon pintaa helpottaen epäpuhtauksien poistamista. Normalisoi talineritystä, kosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia. 100 % luonnonmukainen Tärkeimmät vaikuttavat aineet: Frankinsense, rosmariini, sypressi, appelsiininlehti, kamferi, sitruuna, kaneli, laventeli, timjami.
Lue lisää
 • Siloittaa juonteita ja ryppyjä
 • Vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja 
B&R Fluid 30ml

B&R Fluid 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Tuote antaa iholle elinvoimaa sen sisältämien lukemattomien vitamiinien ja hivenaineiden avulla. Se silottaa juonteita ja ryppyjä, vahvistaa ihon luonnollisia toimintoja, säätelee ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttää ihoa. Tuote sisältää 99 % luonnollisia raaka-aineita. Käyttö: Levitä puhdistuksen jälkeen aamuisin 1–2 painallusta ja iltaisin 2 painallusta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Parhaan tuloksen saat käyttämällä aamuisin voideseerumia meikin alla kosteuttamassa ja suojaamassa. Iltaisin voideseerumi tehostaa yövoiteen tehoa. Made in Finland
Lue lisää
 • Helpottaa ihon punoitusta
 • Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa
 • Kehitetty couperosa-iholle
Recovery Fluid 30ml

Recovery Fluid 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erityisesti couperosaan kehitetty, runsaasti tehoaineita sisältävä fluidi, joka helpottaa ihon punoitusta ja kuumottavaa tunnetta. Fluidilla voidaan korvata seerumi tai kevyt voide. Hellävarainen Aloe Vera tekee tuotteesta erittäin kosteuttavan ja rauhoittavan. Tuotteessa oleva Camellia öljy sisältää ihoa uudistavaa ja korjaavaa A-vitamiinia. Couperosa iho kärsii verenkierron häiriöistä. Seerumiin on lisätty aitoa sypressiuutetta, joka tunnetaan verisuonia vahvistavista ja verenkiertoa parantavista vaikutuksistaan. Sypressin antiseptiset tulehdusta lievittävät ominaisuudet auttavat myös couperosa ihoon usein liittyvään lievään tulehdukseen. Stryrax benzoin kasvimahla toimii tuotteessa tehokkaasti korjaavana, tasapainottavana ja ihoa vahvistavana osana. Tuote on 99 % luonnonkosmetiikkaa Käyttö: Levitä puhdistuksen jälkeen 1–2 painallusta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hiero kevyesti tuotetta iholle, kunnes se on täysin imeytynyt. Käytä Recovery Fluid -voidenaamiota meikin alla kosteuttamassa ja suojaamassa ihoa. Käytä Iltaisin voideseerumia yövoiteen alla, tehostaaksesi sen vaikutusta. Made in Finland
Lue lisää
 • Seerumi
 • Anti-age
Shor Vitamin C Firming Serum 100ml

Shor Vitamin C Firming Serum 100ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Antioksidanttiseerumi, jossa on korkea C-vitamiinin pitoisuus. Kevyt ja silkkinen koostumus. Seerumi edistää kollageenin tuotantoa ja solujen uudistusta, pehmentää ja vaalentaa ihoa, palauttaa ihon suojaavia ominaisuuksia ja vahvistaa ihoa. Voidaan käyttää meikkipohjana. Käyttö: Levitä seerumia tasaisesti kasvojen iholle, älä pese pois. Suosittelemme kevyttä hierontaa sen parempaan imeytykseen. Ainesosat: ks. Ingredients. Vaikuttavat aineet: C-vitamiini, alfalipoiinihappo – voimakas antioksidantti, joka parantaa C- ja E-vitamiinien toimintaa sekä vähentää ihon pieniä juonteita merkittävästi, E-vitamiini, ruusunmarjaöljy, Gatuline® In-Tense – Parakrassi-kasvista saatu anti-age aineosa, jolla on välitön vaikutus ryppyjä ja notkemista vastaan, kiinteyttää ja kohottaa ihoa.
Lue lisää
 • Kiinteyttää ja elvyttää ihoa
 • Sisältää tyrniöljyä
Firming Serum 30ml

Firming Serum 30ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
FIRMIG SERUM, orgaaninen, 30 ml Kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Tyrniöljyn C-vitamiini, flavonoidit ja omega rasvahapot ovat tehokkaita antioksidantteja. Tuotteen eteeriset öljyt tukevat ihon terveelliset aineenvaihduntaa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. Peltokorten luonnollinen silika tukee ja vahvistaa ihoa. Levitä 3-5 pumppausta ihon tulee tuotetta parhaiten ja kaulalle puhdistuksen jälkeen illalla ja antaa teho yön yli.
Lue lisää