Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

LaMente naamiot

  • Kestosuosikki!
  • Monikäyttöinen naamio
Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Mustikkanaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Helppokäyttöinen peel off -levänaamio. Mustikkanaamio sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja couperosan hoitoon. Mustikan antosyaanit parantavat ääreisverenkiertoa ja vahvistavat hiusverisuonia. C-vitamiini ja flavonoidit suojaavat ihosoluja rappeutumiselta. Käyttöohje: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla. Tee kasvohieronta Irione-öljyllä, koodi 0893069. Peel-off -naamio tehostaa öljyn ravitsevaa, rauhoittavaa ja silottavaa vaikutusta. Laadukas öljy pehmittää myös talin kovettaman ihon!
Lue lisää
  • Kosteutta merilevistä
  • Herkkä iho, anti-age
  • Helppokäyttöinen
Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Karpalonaamio peel-off 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Karpalonaamiosta löydät nopean avun ärtyneelle talvi-iholle! Karpalo-alginaattinaamio rauhoittaa ja kosteuttaa herkän ja ohuen ihon hyvin. Se sopii myös kiinteyttäviin anti-age -hoitoihin ja punoittavalle iholle. Karpalon polyfenolit suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Parhaan lopputuloksen saat, kun imeytät iholle naamion alle tehotipaksi seerumin tai öljyn, ks. esim. 0893162 Serum hydratant tai 0893069 Irione-öljy. KÄYTTÖ: Sekoita kulhossa pussillinen naamiojauhetta ja huoneenlämpöinen vesi. Levitä heti kasvoille ja kaulalle, tarvittaessa myös silmien päälle. Vaikutusaika n. 15 minuuttia. Poista kokonaisena nostamalla. HUOM. Karpalonaamion valmistamiseen käytettävän veden määrä on eri kuin Mustikkanaamiossa. Käyttöohje on pakkauksessa.
Lue lisää
  • Peel-off naamio
  • Puhdistava ja kirkastava
Puhdistava Dead Sea salt -naamio 5 kpl/pss

Puhdistava Dead Sea salt -naamio 5 kpl/pss

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HELPPOKÄYTTÖISET PEEL-OFF -ALGINAATTINAAMIOT Naamiot kosteuttavat, pehmittävät ja rauhoittavat ihon n. 15 minuutissa. Teet niillä myös ylellisiä erikoishoitoja. Leväuute, Kuolleenmeren suola, sitruunan ja tea-treen eteeriset öljyt. Hyvä naamio epäpuhtaalle iholle ja aikuisiän akneen. Sopii myös normaalisti toimivan ihon hemmottelu-hoitoihin. Mineraalirikas suola poistaa elottomia ihosoluja ja pehmittää. Sitruuna puhdistaa ja kirkastaa. Myös antiseptisella teepuuöljyllä on puhdistava vaikutus. Mieto, miellyttävä tuoksu. Tee kasvohieronta Irione-öljyllä, koodi 0893069. Peel-off -naamio tehostaa öljyn ravitsevaa, rauhoittavaa ja silottavaa vaikutusta. Laadukas öljy pehmittää myös talin kovettaman ihon!
Lue lisää
  • Tehokosteuttaja
  • Sis. merilevää ja kollageenia
  • Helppokäyttöinen
Comfort Cream Mask 200ml

Comfort Cream Mask 200ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Erittäin kosteuttava, heleyttävä ja ihon luontaista suojaa vahvistava voidenaamio helppokäyttöisessä tuubissa. Vaikuttavat aineet: – Oligogeline® on uutettu Irlanninsammal-punalevästä. Se mm. vahvistaa ihon luontaista suojaa, pehmittää ihoa ja tasapainottaa talineritystä. – Merellinen kollageeni lisää ihon elastisuuta ja kestävyyttä. – Laminaria on mineraali- ja vitamiinipitoinen ruskolevä, joka stimuloi ja uudistaa ihoa. – E-vitamiini, kasviglyseriini. Käyttö: Levitä voidenaamio hyvin puhdistetulle iholle. Ei silmänympärysalueelle. Anna vaikuttaa n. 15 min. Pese pois haalealla tai lämpimällä vedellä.
Lue lisää