Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

LVL CeraLashLift – HOITAVA RIPSIEN KESTOTAIVUTUS KOSMETOLOGEILLE

Uusinta tekniikkaa ripsien parhaaksi

CeraLashLift on hoitava ripsien kestotaivutusmenetelmä, joka on suunniteltu erityisesti kosmetologeille ja ripsiteknikoille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parasta mahdollista hoitoa. Menetelmässä käytetään tuotteita ja tekniikkaa, jotka luovat pituutta, volyymia ja kohotuksen vaikutelman ripsiin ilman pidennyksiä tai ripsien taivutinta.

Tässä artikkelissa käymme läpi:

  • LVL CeraLashLift -ripsien kestotaivutuksen esittely
  • Kestotaivutuksen edut
  • Keramidien rooli ripsien hoidossa
  • Turvallisuus ja testaus
  • Koulutuksen merkitys
  • Näin teet hoidon -pikaohjeet
  • Usein kysytyt kysymykset

LVL CeraLashLift -ripsien kestotaivutuksen esittely

LVL CeraLashLift on ripsien käsittelymenetelmä, joka korostaa ripsien luonnollista kauneutta. Toisin kuin perinteiset ripsipermanentit, LVL CeraLashLift -kestotaivutus kohottaa ripsiä juuresta käsin, antaen niille kauniin kaaren ja pituuden ilman tarvetta ripsienpidennyksille.

Kun puhumme ripsien käsittelystä ja hoidosta, on tärkeää ymmärtää, että jokainen ripsi on yksilöllinen ja ansaitsee parhaan mahdollisen hoidon. Tämän ymmärtäminen on avain menestykseen ripsialalla, ja se on myös syy, miksi LVL CeraLashLift -kestotaivutus on noussut suureen suosioon kosmetologien keskuudessa.

LVL CeraLashLift -kestotaivutuksen edut

Asiakkaat arvostavat kestäviä ja luonnollisen näköisiä tuloksia. LVL CeraLashLift on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen, ja sen tulokset kestävät useita viikkoja. Menetelmä on hellävarainen ripsille, ja tulokset kestävät jopa 6-8 viikkoa.

LVL CeraLashLift -kestotaivutuksen hyödyt ja edut.
33 % nopeampi käsittelyaika – Parannettu ripsien hyvinvointi – 100 % vegaaninen koostumus ja kierrätettävät pakkaukset – Valmistettu UK:ssa.

Keramidien rooli ripsien kohotuksessa

Uuden menetelmän avainainesosa on vegaaninen keramidi, CeramideBio. Se on synteettinen versio luonnollisesti esiintyvistä keramideista ja tarjoaa puhtaamman ja kestävämmän vaihtoehdon.

Keramidit ovat rasvahappoja, jotka esiintyvät luonnollisesti ripsissä ja hiuksissa osana solukalvokompleksia. Se toimii kuin liima, joka pitää yhdessä ripsien suomu- ja ydinsolut. Keramidien puute tarkoittaa, että ripsillä on vaikeuksia säilyttää proteiinia ja kosteutta. Ripsien käsittely keramideilla auttaa niitä säilyttämään jo olemassa olevan proteiinin ja kosteuden, pitäen ripset vahvoina, terveinä ja kiiltävinä.

Innovatiivinen CeramideBio toimii seuraavasti:

  • Korjaa ja suojaa ripsen kuitua
  • Silottaa ripsen suomukerrosta ja parantaa kiiltoa
  • Vahvistaa ja palauttaa vaurioitunutta ihoa
  • Rauhoittaa ihon punoitusta

Turvallisuus ja testaus – testattu yli 550 silmällä

Turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää ripsien hoidossa ja siksi onkin hyvä valita tuotteet, jotka eivät vain lupaile tuloksia, vaan myös pitävät huolta asiakkaiden hyvinvoinnista. Tämän vuoksi LVL CeraLashLift -hoito on testattu yli 550 silmällä. Tämä takaa, että hoito on paitsi tehokas myös turvallinen.

LVL CeraLashLift -kestotaivutus ennen ja jälkeen.
LVL CeraLashLift -kestotaivutus on testattu yli 550 silmällä.

Koulutuksen merkitys

Koulutus on keskeinen osa ripsialan ammattilaisen osaamista ja jatkuvaa palveluiden kehittämistä. LVL CeraLashLift -koulutuksessa opit kaiken tarvittavan menetelmän hallitsemiseksi ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistamiseksi.

Näin teet hoidon -pikaohje

LVL CeraLashLift hoidon tekemisen vaiheet.

1. CERALASHBOND (Vaihe 1)

Geeliliima, jota käytetään kiinnittämään muotit silmäluomeen sekä kiinnittämään ripset muotiin. Tee tämä vaihe huolellisesti, koska se vaikuttaa suoraan lopputulokseen! Tuubista riittää n. 20 hoitoon. Tuotteeseen lisätty luonnollista Baobab-siemenöljyä, joka sisältää hoitavia ja kosteuttavia A, D, E ja F -vitamiineja.

2. CERALASHLIFT/ (Vaihe 2)

Tämä vaihe avaa ripsien rikkisillat. Levitä tuote ulkonurkasta sisänurkkaan, tyvestä latvaan niin että ainetta ylettyy ripsien puoliväliin asti. Vaikutusajat: 8-12 min. Lue tarkemmat ohjeet vaikutusajasta verkkokaupan tuotekuvauksesta. CeramideBio, kookospähkinäuute, avokadoöljy ja E-vitamiini auttavat kosteuttamaan ja vahvistamaan ripsiä.

3. CERALASHFIX + TINT (Vaihe 3)

Tämä vaihe kiinnittää rikkisillat uudelleen samalla kun ripset värjätään (useita värejä valittavissa). Sekoitussuhde 1+2, vaikutusaika 8 min.
Kiitos uuden formulan, hoitoa on yksinkertaistettu yhdistämällä kiinnitys- ja värjäysvaiheet yhdeksi. Tämä ei ainoastaan vähennä hoitoaikaa 33 %, vaan myös rasittaa ripsiä vähemmän, minimoiden mahdollisen vaurioitumisen ja ylikäsittelyn riskiä.

4. CERALASHBALANCE (Vaihe 4)

Tämä vaihe pysäyttää hapettumisprossin. Käytetään ravitsemaan ripsiä sekä palauttamaan ripsien pH-tasot. Vähentää ylikäsittelyn riskiä ja korjaa karvaa. Keravis™ PE on vegaaninen keratiinivaihtoehto, vahvistaa karvoja sisältäpäin ja suojaa niitä ulkopuolelta lisäten kiiltoa. Tuotteella myös irroitat ripset muotista ja muotit silmäluomesta.

5. LVL CERALASHRESTORE (Vaihe 5)

Käytetään viimeistelmään hoito, tämä hoitaa ripisä ja auttaa pitämään ripset muodossaan. CeramideBio ja pantenoli täydentävät ja hoitavat, kun taas hydrolisoitu kvinoa ja vihreän teen lehtiuute auttavat parantamaan ja säilyttämään värjäysväriä pidempään.

Jos asiakas ei halua kestoväriä hoidon yhteydessä?
Käytä silloin CeraLashFix Volumising Fix 1,9 % korvaamaan 2-in-1 Volumising Fix. Vaikutusaika 7 min. Tämä tuote on erikseen tilattavissa (tuotenumero 109624222).

Usein kysytyt kysymykset – UKK

Miksi on kehitetty uusi tuote?

Nykyinen/vanha LVL-ripsien kestotaivutus on tunnettu ripsien kohotuksen kultaisena standardina ja vaikka tuote on hyvä, LVL halusi haastaa itsensä nähdäkseen, voisiko sitä edelleen parantaa. Näin syntyi CeraLashLift -kestotaivutus.

Mitkä ovat keramidien hyödyt ripsille?

Keramideja esiintyy luonnollisesti suomukerroksessa, ripsien uloimmassa kerroksessa. Keramidit ovat vastuussa karvasuomun eheydestä, sileydestä ja terveydestä.

Kuinka olette onnistuneet lyhentämään hoitokäsittelyn kestoa?

Uudessa menetelmässä kaksi vaihetta on yhdistetty yhdeksi, mikä lyhentää hoitokäsittelysi kestoa ja vähentää odottelua. Kiinnitys- ja värjäysvaiheet on nyt yhdistetty yhdeksi vaiheeksi; sekoita vain CeraLashFix CeraLashTintin kanssa taivuttaaksesi ja värjätäksesi ripset yhdellä kertaa.

Tämän nopeuttamisen lisäksi se tekee hoidosta vähemmän rasittavaa ripsille. Karvasuomujen avaamisen ja sulkemisen määrän vähentäminen minimoi mahdollisen vahingon riskiä karvasuomulle.

Artikkelin lähde: Valmistajan sivut