Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Työtuoleja

 • Säädettävä korkeus
 • Musta
 • Poistuva malli
Ale
Satulatuoli, normaali musta

Satulatuoli, normaali musta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva malli. Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta.  Satulatuolilla todellista työergonomiaa! Satulatuoli pakottaa istumaan ryhdikkäästi, jolloin istumatyötä tekevän on helpompi pitää keskivartalon lihakset aktiivisena päivän aikana. Korkeuden säätö kaasujousella. Korkeus 57-84 cm.
Lue Lisää
 • Säädettävä korkeus
 • Valkoinen
 • Poistuva malli
Ale
Satulatuoli, normaali valkoinen

Satulatuoli, normaali valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva malli! Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Satulatuolilla todellista työergonomiaa! Satulatuoli pakottaa istumaan ryhdikkäästi, jolloin istumatyötä tekevän on helpompi pitää keskivartalon lihakset aktiivisena päivän aikana. Korkeuden säätö kaasujousella. Korkeus 57-84 cm.
Lue Lisää
 • Poistuva tuote
 • Säädettävä selkänoja, istuimen kallistus sekä korkeus
 • Pyörät, joiden lukitus vapautuu tuoliin istuttaessa
Ale
Selkänojallinen satulatuoli, beige

Selkänojallinen satulatuoli, beige

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva tuote. Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta.   Satulatuoli, josta löytyy säätöjä vaativaankin makuun. Tuolissa säädettävä selkänoja, kallistus (nyökkäys) sekä korkeus välillä 47-63 cm. Erikoisvalmisteiset pyörät, joiden lukitus vapautuu tuoliin istuttaessa. Selkänojan tarkoitus satulatuolissa on ohjata vartaloa oikeaan asentoon. Jos et ole ennen käyttänyt satulatuolia, on selkänojallisesta mallista helpompi aloittaa.
Lue Lisää
 • Poistuva malli
 • Istuin myötäilee kehon liikkeitä
Ale
Salli Swingfit -satulatuoli, ash

Salli Swingfit -satulatuoli, ash

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva tuote! Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Istuin myötäilee kehon liikkeitä ja erilaiset eteen ja sivulle tehtävät taivutukset toimivat pilates-liikkeiden tavoin vahvistaen alaselän, lantion alueen ja vatsan lihaksia. Liikettä myötäilevä istuin auttaa säilyttämään selän luonnollisen notkon myös työtehtävissä, jotka tapahtuvat eteenpäin kurottaen. Korkeudensäätö pituuskohtaisella kaasujousella, n. 51,5 – 64,5 cm väri kromi. Pitkiä hoitoja tehdessäsi, ei ole yhdentekevää miten istut. Tiesitkö, että Sallilla istuessasi: – pääset eroon hartiajumeista – vähennät nivelsairauksien riskiä – aineenvaihduntasi nopeutuu – poltat tehokkaasti kaloreita – voit vähentää selluliitin muodostumista Fysiologisesti haitaton istunta perustuu oikeaan lantion asentoon, joka on tuettu istuinluilla – ei pehmytkudoksilla. Tärkeintä on hyvä selän ryhti ja raajojen sekä selän vapaus. Pitkäkestoinen istuminen on aina haitaksi keholle. Salli-satulatuolilla voit minimoida haittavaikutukset. Ratsastuksenomainen istunta eli RI hyvälaatuisessa satulatuolissa tuottaa vähiten istumaperäisiä haittoja, koska: – selkä aktivoituu, selkälihakset vahvistuvat ja ryhti paranee – hartianseudun lihasten jännitys pienenee – alaraajojen nestevirtaukset elpyvät – hengitys syvenee ja kehon happimäärä lisääntyy – polvi- ja lonkkanivelten nivelrikkoriski pienene – asennon vaihto, liikkuminen ja venyttely on helppoa Salli Swingfitissä on istuimen alla jousi, jonka ansiosta tuoli liikkuu kevyesti koko ajan sillä istuttaessa. Tämä liike aktivoi selän lihaksia ja verenkiertoa koko istumisen ajan.
Lue Lisää
 • Mallikappale
 • Tavallisen tuolin päälle asetettava 
Ale
Salli SeatTop-lisäistuin

Salli SeatTop-lisäistuin

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mallikappale. Huomioithan, että tuotteessa saattaa olla käytön jälkiä. Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta.   Tavallisen tuolin päälle asetettava ergonominen lisäistuin kaksiosaisella Twin-istuimella Soveltuu alle 170 cm henkilölle ryhdinparantajaksi ja satulatuolin vaihtoehdoksi. Perustuoli ei voi olla kovin leveä, eikä siinä saa olla käsinojia. Mitat 38*43*13,5 cm. Nahkaverhoilu.
Lue Lisää