Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Laitteet

 • Poistuva tuote
 • Vahalämmitin 400 ml purkille
Ale
Solo-lämmitin vahapurkille, valkoinen

Solo-lämmitin vahapurkille, valkoinen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Vahapurkin lämmitin yhdelle 400 ml:n purkille (pohjan halkaisija 10 cm). Säädettävä termostaatti.
Lue Lisää
 • Poistuva malli
 • Ei kuumene
 • Kuivausaika n. 20-60 sekunttia 
Ale
Kynsiuuni CCFL-valolla

Kynsiuuni CCFL-valolla

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Poistuva malli! Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Kynsiuuni CCFL-valolla. Pienikokoinen ja siro, yhden käden uuni. Soveltuu erittäin hyvin myös varpaankynsien geelaukseen. CCFL-kylmäkatodivalotekniikan etuja on mm. että se ei kuumene, sillä on pitkä käyttöikä (n. 30-40 000 h) ja se on turvallinen – ei UV-säteilyä. Kuivausaika n. 20-60 s. Haluttaessa voi käyttää myös jatkuvana, ilman aikasäätöä. Varastoväri vaaleanpunainen/valkoinen saattaa vaihdella saatavuudesta riippuen.
Lue Lisää
Ale
Megapulse 8+

Megapulse 8+

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Megapulsen kahdeksannen sukupolven monitoimiset valoimpulssilaitteet (IPL, Intense Pulse Light) toimivat aivan uudella tavalla, ns simmering teknologia mahdollistaa nopeammat ja tasaisemmat pulssit, joiden avulla saamme johdettua enemmän energiaa juuri sinne, minne haluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme vähemmillä hoidolla ja vähemmällä kivulla parempia tuloksia. Myös käyttökustannukset ovat alemmat kuin missään aiemmissa laitteissa. Megapulse 8:n uuden teknologian avulla valon (eli energian) imeytyminen on tehokkaampaa ja täsmällisempää kuin koskaan ennen. Voisi ajatella, että edellisten sukupolvien pulssi “räiskähtää iholla”, ja siitä “lentää energiaa” ympäri huonetta, tämä tietysti sattuu ja vähentää tehoa! -10C Super Cooling Function. Hoitopään safiirikristalli voidaan nopeasti viilentää jopa -13 asteeseen. Tämän avulla hoidot ovat huomattavasti miellyttävämpiä ja kivuttomampia. Lisäksi tämän avulla voidaan tehdä cryo-kiinteytyshoitoja. Uudenlaisen muotoilun, pienen ja kevyen käsikappaleen ansiosta IPL-hoidot ovat mukavampia ja nopeampia tehdä kuin koskaan ennen. Ylivertainen takuu, käsikappaleelle ja lampulle 3 500 000 laukauksen takuu. Tämä on 100-350 kertaa enemmän kuin edellisten sukupolvien laitteilla. Optimoitu simmering pulssi teknologia 8 tuuman värikosketusnäyttö Safiirikristalli Aallonpituus 610-1200nm Hoitopään koko 50mm x 10 mm  Maksimienergia 90 J 3 eri työskentelymoodia: OPT, HR ja SR Vesijäähdytys ja peltier puolijohde jäähdytys AV220+/-10%,50Hz+/-1Hz Mitat 400x360x1030 mm
Lue Lisää
Ale
Megapulse 8

Megapulse 8

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Esittelylaite, käytetty 8400 laukausta.  Megapulsen kahdeksannen sukupolven monitoimiset valoimpulssilaitteet (IPL, Intense Pulse Light) toimivat aivan uudella tavalla, ns simmering teknologia mahdollistaa nopeammat ja tasaisemmat pulssit, joiden avulla saamme johdettua enemmän energiaa juuri sinne, minne haluamme. Tämä tarkoittaa sitä, että saamme vähemmillä hoidolla ja vähemmällä kivulla parempia tuloksia. Myös käyttökustannukset ovat alemmat kuin missään aiemmissa laitteissa. Megapulse 8:n uuden teknologian avulla valon (eli energian) imeytyminen on tehokkaampaa ja täsmällisempää kuin koskaan ennen. Voisi ajatella, että edellisten sukupolvien pulssi “räiskähtää iholla”, ja siitä “lentää energiaa” ympäri huonetta, tämä tietysti sattuu, ja vähentää tehoa! -10C Super Cooling Function. Hoitopään safiirikristalli voidaan nopeasti viilentää jopa -13 asteeseen. Tämän avulla hoidot ovat huomattavasti miellyttävämpiä ja kivuttomampia. Lisäksi tämän avulla voidaan tehdä cryo-kiinteytyshoitoja. Uudenlaisen muotoilun, pienen ja kevyen käsikappaleen ansiosta IPL-hoidot ovat mukavampia ja nopeampia tehdä kuin koskaan ennen. Ylivertainen takuu, käsikappaleelle ja lampulle 3 500 000 laukauksen takuu. Tämä on 100-350 kertaa enemmän kuin edellisten sukupolvien laitteilla. Optimoitu simmering pulssi teknologia 8 tuuman värikosketusnäyttö Safiirikristalli Aallonpituus 610-1200nm Hoitopään koko 50mm x 10 mm  Maksimienergia 90 J 3 eri työskentelymoodia: OPT, HR ja SR Vesijäähdytys ja peltier puolijohde jäähdytys AV220+/-10%,50Hz+/-1Hz Mitat 510x330x250mm
Lue Lisää
 • Suurikokoinen
 • Kiinnitys tarroilla 
Ale
Lämpöpeite, 200*186 cm

Lämpöpeite, 200*186 cm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ylellinen, suurikokoinen lämpöpeitto pitää asiakkaasi lämpöisenä pitkissäkin hauteissa tai vartalokääreissä. Peitteessä on 3 sektoria, joita voi käyttää erikseen. Säätö 0-1-2-3-0. Kiinnitys tarroilla. Materiaali sisäpuolelta 100 % polyester, ulkopinta antibakteerista ”VANQUISH” -materiaalia. Pakkaukseen sisältyy jatkojohto.
Lue Lisää
 • Mallikappale
 • Ladattava kuivapora
 • Digitaalinen näyttö
 • Kätevä kotikäynneille 
Ale
Viva-Mate G5 ladattava kuivapora

Viva-Mate G5 ladattava kuivapora

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Mallikappale. Tuote on testattu toimivaksi Hoitolatukun huollossa. Outlet -tuotteissa ei takuuta eikä palautusoikeutta. Pieni, mutta voimakas ladattava kuivapora. Digitaalinen näyttö ja kytkimet käyttöpaneelissa, paneeli on helppo pitää puhtaana. Kätevä kotikäynneillä. Automaattiveitsi sopii tähän laitteeseen. Sopii jalkahoitoon tai rakennekynsille. – Käyttöaika noin 5h – Latausaika 2h – Hiiletön moottori – Autoklaavattava, irroitettava käsikappaleen etuosa – Kierronopeudensäätö 3000-30 000rmp – Digitaalinäyttö kierrosnopeudelle – Suunnanvaihto – Pöytäyksikön paino 400g – Pöytäyksikön koko: leveys 72 mm x pituus 132 mm ja korkeus 36 mm – Käsikappaleen pituus 160 mm
Lue Lisää
Ale
Hadewe muovinen porasalkku

Hadewe muovinen porasalkku

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hadewe: koko ulkomitat 340 mm (lev) x 275 mm (syv) x 125mm (korkeus) Sisämitat:320mm (lev) x 220 mm (syv) x 110 (korkeus).
Lue Lisää
NSI Portable 9 Watt - 220 V

NSI Portable 9 Watt – 220 V

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pieni UV-lamppu vain kirkkaille vähän pigmenttiä sisältäville uv-geeleille, sopii akryylitekijälle päällys/kiiltogeelin kovettamiseen.
Lue Lisää