Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Kasvojenhoitolaitteet

 • Talinerityksen tasapainottamiseen
 • Desinfiointiin
 • Rauhoittamiseen

1 E -korkeataajuuslaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Pienikokoinen ja näppärä korkeataajuuslaite! Toimitukseen sisältyy 1 vaihtoelektrodi (pieni sipuli). Voit tilata erikseen eri mallisia elektrodipäitä.
Lue Lisää

3DEEP RF -laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
3DEEP -laitteen ainutlaatuinen teknologia nojaa monilähteiseen, vaihekontrolloituun radiotaajuusenergiaan, joka on täysin ainutlaatuista, turvallista ja ilmiömäisen tehokasta! 3DEEP esittelee radiotaajuutta hyödyntävien ihonhoitolaitteiden uuden sukupolven. 3DEEP käyttää useita RF -lähteitä ja sen älykäs ohjelmisto kontrolloi käsikappaleessa olevien elektrodien välistä energiaa. 3DEEPillä voi turvallisesti johtaa lämpöä ihonalaiseen kudokseen vahingoittamatta epidermistä. 3DEEP hoito ei aiheuta sivuvaikutuksia eikä ihoa tarvitse viilentää. 3DEEP kontrolloi ainutlaatuisella tavalla RF -energian voimakkuutta ja syvyyttä ihossa. Tähän eivät muut markkinoilla olevat laitteet pysty! VUOKRA-LEASING:LLÄ LAITE HETI HOITOLAAN! Soita 02- 21 22 200 niin kerromme miten tämä toimii!!
Lue Lisää
 • Ultraäänikuorintaan
 • Helpottaa kuolleiden ihosolujen irtoamista

a-care Descaling Tonic, 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorinassa käytettävä neste pehmittää ihoa tehokkaasti ja helpottaa näin kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien irtoamista.
Lue Lisää
 • Imeytetään iontoforeesin avulla
 • Tehotiiviste
 • Ravitsee ja elvyttää

a-care Regenerating Mixture, 30 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Eteerisistä öljyistä koostuva tehotiiviste ravitsee ja elvyttää ihoa. Todella riittoisa tuote! Imeytetään ihoon iontoforeesi-ilmiön avulla.
Lue Lisää

Alesia Descaling Tonic, 500 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kuorintaprosessin oma neste pehmittää ihoa tehokkaasti ja helpottaa näin kuolleiden ihosolujen ja epäpuhtauksien irtoamista.
Lue Lisää
 • Ihon puhdistukseen

Catena harjakone

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Vanha, hyväksihavaittu tekniikka, jolla ihoa voidaan syväpuhdistaa ja kuoria. Sopii myös tehoaineiden imeyttämiseen ja hierontaan. Erityisen hyvä väsyneen ihon elvyttämiseen, kaksoisleuan vähentämiseen sekä rasvaisen ja akne-ihon hoitoihin.
Lue Lisää

CRYO Super Contact

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kosmetologisissa hoidoissa edut ovat samat kuin jalkahoidossa – pieni, kevyt, kätevä laite, muutaman sekunnin toimenpide ja se on siinä. Helppo yhdistää mihin tahansa hoitokäyntiin. Cryo-jäädytyshoitoa voi käyttää yksistään esim. pienten huulten ympärillä olevien ryppyjen madaltamiseen, aknearpien hoitoon tai leuka-kaula linjan kiinteyttämiseen. Tulokset ovat nopeasti näkyvissä ja niiden kesto on pitkäaikainen. Cryo-laitetta kuljetetaan iholla ”maalaten” tai ”vetämällä viivaa” riippuen käsiteltävästä alueesta. Toistoja tehdään parin viikon välein niin kauan kunnes tyydyttävä tulos on saatu aikaiseksi. Parhaat tulokset saadaan kuitenkin yhdistämällä jäädytyshoitoa kemialliseen kuorintaan ja/tai mikroneulaukseen, jolloin jäädytyshoito voi toimia viimeistelyhoitona halutuilla osa-alueilla. Hoitolatukun Cryo Super Contact on edullinen hankinta, mutta oiva lisä hoitovalikoimaan. Blisterpakkauksessa 16 g patruuna, suutin annostelijalla, käyttöohje.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Cube HIFU 3rd Generation

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
CUBE HIFU on Hoitolatukun maahantuoma CE-merkitty intuitiivinen laite, jolla kasvojen – ja miksei vartalonkin – hoitojen tekeminen on tehokkaampaa kuin koskaan ennen. RF-tekniikka pystyy lämmittämään ainoastaan ihon pinta-kerroksia, elektroporaatiolla pystytään vaikuttamaan solutasolle, ja kavitaatiolla pystytään hoitamaan vain vartaloa. CUBE HIFU on laite, jonka kohdennetut ultraääniaallot tehoavat juuri sillä alueella jota halutaan hoitaa, ja nimenomaan sillä syvyydellä kudoksessa, jossa tehoja tarvitaankin. Vaikka CUBE HIFU:n tulokset näkyvät osin jopa välittömästi, todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Siksi on tärkeää, että asiakkaasta otetaan kuva juuri ennen hoidon aloittamista, sekä heti sen jälkeen. CUBE HIFU aktivoi kollageenin ja elastaanin tuotantoa SMAS-kudoksessa. Koska hoito aktivoi löystyneen ihon kollageenin tuotantoa, lopullinen tulos on nähtävillä vasta jopa 2 kuukauden kuluttua hoidosta. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset ovat ‘puolipysyviä’ ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Vain hieman tiiliskiveä isompi CUBE HIFU on mukava piriste värikkäillä laitemarkkinoilla useastakin syystä: Ensinnäkin muotoilu ja koko – vain 24 x 32 x 12cm kokoiseen valkoiseen koteloon on saatu mahdutettua kaikki tarpeellinen teknologia. Mitään turhaa laitteessa ei ole, itse laitteen ulkopuolisia elementtejä on vain virtajohto ja käsikappale. Laitteen käyttö on erittäin helppoa laitteen päällä olevan intuitiivisen kosketusnäytön kautta. Laitepaketti sisältää CUBE HIFUn näppärässä mukaan otettavassa salkussa (koko 37 x 27 x 30cm, ja paino vain 6kg), sekä 3 kappaletta kasvohoitokasetteja: DS10-1,5, DS4-3,0 ja DS4-4,5. Saat lisäksi laitteen mukana markkinointipaketin joka sisältää yhden julisteen, 2 kpl A4 mainoksia sekä nipun A5 – kokoisia esitteitä. Lisäosina saatavana vartalohoitokasetit: DS4 – 8,0 mm. BS4 – 13,0 mm
Lue Lisää
 • Lähes kivuton menetelmä
Paikanvaraus

Depil Flash Evolution

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Depil Flash Evolution on uudenlainen diatermialaite, energia siirtyy neulaan radiofrekvenssin avulla. Kun käytätä flash metodia hoito on lähes kivutonta.
Lue Lisää
 • Pieni ja tehokas

Derma f+ ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Derma f+ puhdistaa, mikrohioo ja imeyttää aineet tehokkaasti ja turvallisesti. Laitteen toiminnot ovat yksinkertaiset, ja pienen kokonsa vuoksi sen käyttö on vaivatonta.Tehokkuudesta ei kuitenkaan ole tingitty – Derma f:llä saat aikaan todistettuja hoitotuloksia. Käytä ultraäänikuorintaa paitsi kasvoilla myös vartalolla; käsivarsilla, selän alueella, decolteella, vatsalla ja alaraajoissa. Latausaika 60 min. Paino 85g. Toiminta perustuu korkeataajuuksiseen ultraääniteknologiaan (24000-30000 uä-aalto/sek)
Lue Lisää
 • Kasvojen kohottamiseen
 • Tehoaineiden imeyttämiseen

Dual Injector Pro+ laite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Katso video laitteen käytöstä Dual Injector Pro+ yhdistää edistyneimmän RF-teknologian ihokudoksen kohottamiseen ja kiristämiseen, sekä tehoaineiden kudostenväliseen imeyttämiseen neulattomalla mesoterapiamenetelmällä. Dual Injector Pro+ antaa kauneushoitoloille edistyneimmän neulattoman ja veitsettömän kasvojen kohotuksen. Dual Injector Pro+ on kasvojen ihoa kiinteyttävä ja kohottava menetelmä, joka mahdollistaa tehoaineiden imeyttämisen ihokudokseen ilman ihon pinnan rikkomista neuloilla tai veitsellä. Radioaaltojen ja elektroporaation ainutlaatuisella kaksoisvaikutuksella pystytään vaikuttamaan ihosolukkoon virkistämällä sen luontaista toimintaa ja imeyttämään syvälle ihon sisälle sen tarvitsemia ravinteita. Lisäksi radiofrekvenssiin yhdistetty punainen valo sekä elektroporaatioon yhdistetty sininen valo tehostavat toimintoja ja parantavat ihon omaa aineenvaihduntaa.
Lue Lisää
 • Heti näkyviä tuloksia

Elektrokoagulointilaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Koagulointilaitetta käytetään iho-ongelmien nopeaan poistamiseen. Koagulointi tarkoittaa toimenpidettä, joka aiheuttaa hyytymistä tai sakeutumista. Proteiinit jähmettyvät eli koaguloituvat lämmön vaikutuksesta. Lääketieteessä ja kosmetologiassa termiä käytetään kuvaamaan tapahtumaan, jossa verenvuoto tyrehdytetään tuhoamalla pieni kudosalue lämmöllä. Koagulaatio on turvallinen ja tehokas, ei invasiivinen tapa poistaa monia epämiellyttäviä iho-ongelmia. Laajentuneisiin verisuoniin jumiin jäänyt veri yksinkertaisesti koaguloidaan, jolloin elimistön on helppo jatkokäsitellä se. Koagulaatiohoito soveltuu parhaiten laajentuneiden hiusverisuonten, fibroomien, varsiluomien sekä syylien poistamiseen. Hoito voi aiheuttaa pieniä rupia riippuen hoidettavasta alueesta ja -laajuudesta. Erittäin hyviä tuloksia saavutetaan mm. jalkojen hämäkkiverisuonten, kasvojen alueen yksittäisten suonten sekä punoituksen hoidossa.
Lue Lisää
Ale

Estelle-antiseptinen puhdistuslappu 100 kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
PÄIVÄYS 2018/07 -50 % Antiseptinen puhdistuslappu korvalehden puhdistamista varten ennen lävistystä. Koko 6cm x 3 cm.
Lue Lisää

Estelle-korvakoru/ 1pari. Swarowski crystal 4 mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle-menetelmällä lävistettävä korvakoru. Täyttää EU:n nikkeli-direktiivin vaatimukset. Yksittäispakattu läpinäkyvään, hygieeniseen kasettiin. Kirkas Swarowski-crystal, halkaisija 4 mm.
Lue Lisää

Estelle-korvakoru/ 1pari. Swarowski rose 2,8 mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle-menetelmällä lävistettävä korvakoru. Täyttää EU:n nikkeli-direktiivin vaatimukset. Yksittäispakattu läpinäkyvään, hygieeniseen kasettiin. Vaaleanpunainen Swarowski-rose, halkaisija 2,8 mm.
Lue Lisää

Estelle-korvakoru/ 1pari. Swarowski rose 4 mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle-menetelmällä lävistettävä korvakoru. Täyttää EU:n nikkeli-direktiivin vaatimukset. Yksittäispakattu läpinäkyvään, hygieeniseen kasettiin. Vaaleanpunainen Swarowski-rose, halkaisija 4 mm.
Lue Lisää

Estelle-korvakoru/ 1pari. Swarowski sapphir 2,8 mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle-menetelmällä lävistettävä korvakoru. Täyttää EU:n nikkeli-direktiivin vaatimukset. Yksittäispakattu läpinäkyvään, hygieeniseen kasettiin. Vaaleansininen Swarowski-sapphire, halkaisija 2,8 mm.
Lue Lisää

Estelle-korvakoru/ 1pari. Swarowski sapphire 4 mm

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle-menetelmällä lävistettävä korvakoru. Täyttää EU:n nikkeli-direktiivin vaatimukset. Yksittäispakattu läpinäkyvään, hygieeniseen kasettiin. Vaaleansininen Swarowski-sapphire, halkaisija 4 mm.
Lue Lisää

Estelle-korvareiitys-aloituspakkaus

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Estelle rei’itysmenetelmä on erittäin hygieeninen, nopea ja helppo tapa tehdä lävistyksiä. Hygieenisen kasetin ansiosta hoitaja ei koske lävistettävää aluetta missään vaiheessa. Estelle reijittäjä on ergonominen ja kaunis laite. Siihen kiinnitetään läpinäkyvä korukasetti, jonka ansiosta reikä on helppo saada täsmälleen sinne, minne pitääkin. Estelle tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa, kaikki tuotteet on valmistettu EU:n nikkelidirektiivin mukaisesti (94/27/EC), joka tarkoittaa että nikkelin pitoisuus lävistettävissä koruissa ei saa ylittää 0,2 mikrogrammaa/ cm. Lävistysten tekeminen on turvallista ja tuottoisaa. Aloituspakkaus sisältää 2 reijittäjää, 6 kotihoitoa, 12 paria koruja, 2 merkkauskynää ja 20 antiseptistä pyyhettä.
Lue Lisää

Estelle-kotihoito 12×25 ml

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kotihoitoon tarkoitettu puhdistusneste 10 x 25 ml pulloa.
Lue Lisää

F-332 4 in 1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-332 4in1 -kasvolaite on laadukas monitoimilaite kasvoille, jolla teet lähes kaikki peruskasvohoidot. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa neljä toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta (kuorinta, imeytys ja hieronta) – ultraääni (2 kpl päitä, 1,1 Mhz) – kylmä/kuumavasara – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää

F-334 2 in1 kasvohoitolaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-334 2in1 -kasvolaite on laadukas kasvojenhoitolaite, jossa timanttihionta ja ultraäänikuorinta. Laitteessa on uusi muotoilu ja hygieeniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. Laitteessa kaksi toimintoa: – timanttihionta (2 kpl varsia ja 9 kpl eri karkeuksisia päitä) – ultraäänikuorinta – selkeä interaktiivinen näyttö josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet – ultraäänikuorintalaitetta varten on oma maadoitusrannelenkki Laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme sekä ohjeet.
Lue Lisää
 • Ihon syväpuhdistamiseen

F-335 Ultraäänikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-335 Ultraäänikuorintalaite on tehokas ja hellävarainen ihon syväpuhdistaja kaikille ihotyypeille. Laitteella voidan myös imeyttää tehoaineita ihoon sekä tehdä nk mikrohierontaa.
Lue Lisää

F-336 Timanttikuorintalaite

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
F-336 Timanttihiontalaite on laadukas laite jossa uusi muotoilu ja hygieniset kalvokytkimet käyttöpaneelissa. -mikrotimanttihionta (2kpl varsia ja 9kpl eri karkeuksisia päitä) -selkeä interaktiivinen näyttö, josta näkyy koko ajan toiminto ja voimakkuudet -tehokas ja erittäin hiljainen alipainepumppu -sis. suomenkieliset ohjeet ja laitteeseen kuuluu opastus toimitiloissamme
Lue Lisää
 • Varaosa

Filtteri timanttikuorintalaitteeseen

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Timanttihiontapään ja käsiosan väliin tuleva ohut suodatinverkko. Sopii lähes kaikkiin timanttihiontalaitteisiimme.
Lue Lisää
Paikanvaraus

Flyer A5 Hifu kuluttajalle 20kpl

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Hifu kuluttajaesite. 2-puolinen. Koko A5. Myydään 20 kpl nipuissa.
Lue Lisää
 • Tuloksia yhdellä hoitokerralla
 • Paikallisen rasvakudoksen hoitomaiseen

Hi-Queen HIFU

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Laitekampanjahinta voimassa 2019! Rahoituksella 353 e /kk, 3 vuoden sopimuksella. Kysy lisää 02- 21 22 200. High Intensity Focused Ultrasound eli HIFU on perinteisiä ultraääni- ja laser-laitteita huomattavasti tehokkaampi menetelmä paikallisen rasvakudoksen hoitamiseen. HIFU on tarkka paikallinen hoito, joka tehoaa jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, mutta joka voidaan tarvittaessa uusia. HIFU perustuu korkeaintensiiviseen ultraäänen käyttöön energialähteenä. HIFU-hoidossa on matala komplikaatioriski ja lyhyt palautumisaika. HIFU on kirurgisen veitsen lisäksi ainoa hoitomenetelmä, joka vaikuttaa 4,5 mm syvyydelle. HIFU-hoitoa voidaan käyttää yhdessä myös muiden laite- tai fillerihoitojen lisänä. KYSY MYÖS LEASING-MAHDOLLISUUTTAA!
Lue Lisää
 • Hinta sisältää koulutuksen
 • Kysy lisää Royal Pink Oy 045 128 0714
 • Myös Hoitolatukun rahoituksella!

HyapenPro

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
HUOM! HyapenPro – KOULUTUS ON TARKOITETTU VAIN KAUNEUDENHOITOALAN/ SAIRAANHOITOALAN AMMATTILAISILLE. HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyys-säätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Hoitolatukun rahoituksella noin 125 €/ kk. Kysy lisää 02- 21 22 200. Kouluttajin toimii injektiosairaan-hoitajat, joilla on vuosien kokemus huulten täytöstä ja muotoilusta. KOULUTUS   Ryhmä 1.9 materiaalin lähetys   8.9 lähipäivä Cryo21  Helsinki Ryhmä 29.9 materiaalin lähetys 6.10 lähipäivä Cryo21 Helsinki Ryhmä 3.11 materiaalin lähetys 10.11 lähipäivä Cryo21 Helsinki   Tekniikka HyapenPro kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa, että medikaalipuolella. HyapenPro on valmistettu Saksassa ja on CE-sertifioitu, FDA:n rekisteröimä, OCN:n ja UCAS -testattu laite. HyapenPro on ensimmäinen markkinoilla oleva laite, jossa on syvyyssäätömahdollisuus. Sen ansiosta voit tehdä täyteainehoitoja turvallisesti. Järjestämme (Royal Pink Oy) suomenkielisiä koulutuksia: Kouluttajana Sairaanhoitaja Satu Merivirta. Peruskoulutuksessa harjoittelemme huulten turvallisen täytön ja muotoilun sairaanhoitajamme ohjaamana. Koulutuksemme jakautuu 2 osaan. Materiaalin lähetys Materiaalin läpikäynti Sairaanhoitajan kanssa jossa pääsette tekemään/näkemään useat erilaiset täytöt   Sisältääkö tuotteita: KYLLÄ. Aloituspaketin ostaneille kuuluu kattava HyapenPro salkku, jolla pääset helposti alkuun. Salkku sisältää: Hyapen Pro- kynä Hopeinen salkku 2 ml Crystal HYDRO PLUS 5 kpl steriilejä hoitokärkiä. 12 kk valmistaja takuu (alkaen laitteen ostopäivästä) Jo koulutettu? Vaikka olisit käynyt koulutuksen aikaisemmin, vaadimme HyapenPro-  koulutuksen pohjalle ennen kynän ostoa. Apu ja tuki Harjoittelun jälkeen tarjoamme (Royal Pink Oy) jatkuvaa etätukea – voit ottaa yhteyttä kouluttajaasi tai toimistollemme. Tarjoamme harjoittelijoillemme tukea puhelimitse tai koulutuspaikassa sovitusti. Sertifiointi: Saat Sertifikaatin välittömästi koulutuspäivän päätyttyä. Kaikki sertifikaatit ovat linketettynä laitteeseen ja tilataan suoraan uk:sta. KURSSIT 1-PÄIVÄ klo 10.00-16.00 KOULUTUS SISÄLTÄÄ: HyapenPro-hoitomenettely Asiakaskonsultaatio huulien eri muodot Hyaluron HyapenPro – tekniika Hygienia ja turvallisuus Kontraindikaatiot Anatomia ja fysiologia
Lue Lisää
 • Turvallinen, tehokas ja erittäin helppokäyttöinen

Mesoduo

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Kannettava vaihtuvataajuuksinen elektroporaatio-radiofrekvenssi -ihonhoitolaite Kauniin pehmeä, kirkas ja nuorekas iho voi nyt olla kaikkien ulottuvilla MESODUO -laitteen avulla. Turvallinen ja tehokas ihonhoitolaite, jota on helppo käyttää ja se on asiakkalle kivuton. Laitetta voi käyttää kasvoille, käsivarsille, selkään, jaloille, vatsalle ja rinnan alueella. Injektointia ilman neuloja! Elektroporaatio on menetelmä, joka avaa ihoon kanavia, joita pitki tehoaineet pystyvät imeytymään syvemmälle ilman fyysistä injektiota. Elektroporaatiolla tulee imeyttää vain puhtaita, mielellään steriilejä tehoaineta, sillä se on niin tehokas, että sillä voi tahattomasti imeyttää myös jotakin, mitä ihoon ei haluta. Sen vuoksi suosittelemme käyttämään MESODUOn kanssa steriilejä Cliniccare ampulleja. MesoDuo imeyttää vaikuttavia aineita ihoon vaihtuvataajuuksisen elektroporaation avulla. Se hakee oikean taajuuden kullekin aineelle, välillä 1000-40 000Hz. Niinikään MesoDuo vaihtaa RF välillä -35 – +35 V, täten ikäänkuin ujuttaa vaikuttavia aineita juuri sinne, missä niitä tarvitaan. Erivärisillä LED valoilla pystyy helposti seuraamaan, mikä moodi on päällä. LED -valoilla voidaan lisäksi hoitaa ihon eri ongelmia. – 2 – vaiheinen tehoaineimeytys (Elektroporaatio ja RF) – Optimaalinen RF taajuus etsii automaattisesti parhaan taajuuden saadakseen vaikuttavia aineita ihoon sisään (yhdistelmä matalataajuisia radiofrekvenssitaajuuksia välillä 1000-40 000Hz – Monitaajuuksinen elektroporaatio lähettää vaihtuvilla jännitteillä, välillä -35 – +35V, täten saadaan enemmän vaikutusta pienemmillä tehoilla – Optimaalinen turvallisuus ja tehot – Ajastin (sammuttaa itsensä, kun mitään ei ole tapahtunut 10 minuuttiin)
Lue Lisää
 • IPL-laite
 • Monipuoliset hoitomahdollisuudet
Paikanvaraus

MesoDuo

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Karvanpoistoon, aknen, pigmenttiläiskien, ja couperosan hoitoon. Uusi IPL, jonka monikäyttöisyys perustuu kuuteen vaihdettavaan suodattimeen ja monipulssitekniikkaan. Väläys koostuu useasta mikropulssista joiden määrää, tehoa ja kestoaikaa muuttamalla laitteen käyttö on erittäin monipuolista. Uudet automaattiohjelmat. Entistä helpompi käyttää. Valoimpulssin aallonpituudet eri käyttötarkoituksen mukaan: 430 – 1200 nm aknehoidot 480 – 1200 nm pigmenttihoidot 560 – 1200 nm ihon nuorennushoidot 590 – 1200 nm laajentuneet- ja hämähäkki verisuonet 640 – 1200 nm pysyvä karvankasvun vähentäminen 750 – 1200 nm Tumman ihon pysyvä karvankasvun vähentäminen Ulostulo eli välähdysteho 1–50 J/cm2
Lue Lisää
 • Ihon puhdistukseen
 • Erittäin vahva laite

New Skin Plus, ultraäänikuorinta

Kirjaudu sisään nähdäksesi hinnat
Ultraäänikuorinta on hellävarainen mutta tehokas tapa syväpuhdistaa ihoa epäpuhtauksista. Ultraäänen aiheuttama värinä käsikappaleessa irrottaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja tyhjentää sitä ylimääräisestä talista. Ei riko ihoa eikä aiheuta muita epätoivottuja sivuvaikutuksia. Laitteessa rannemaadoituslenkki, jonka avulla asiakas liitetään osaksi virtapiiriä. Tämän toiminnan ansiosta saadaan aikaiseksi myös nk. Desinkrustaatio -vaikutus (=ihotalin saippuointi), joka on sama ilmiö kuin iontoforeesilaitteessa. Käsikappaleen kääntäminen toisinpäin ihoon nähden, saa aikaan hierovan vaikutuksen, joka tehostaa myös aineiden imeytymistä ihoon. Hoidon suorittaminen on helppoa ja palkitsevaa. Hoitotulokset näkyvät jo ensimmäisellä kerralla.
Lue Lisää