Hiustenhoitotuotteet

Kuinka pestä hiukset ja olla huuhtomatta kallisarvoisia silottavia ja kiillottavia hoitavia aineita hukkaan? Seuraamalla näitä yksinkertaisia ihotautilääkäreiden neuvoja opit ylläpitämään hiustesi kuntoa päivittäin.

Pese rasvoittuvat hiuksen useammin. Hiustenpesutiheyden tulisi perustua päänahan tuottamaan talin määrään. Ikääntyessä, hiuspohjan rasvaisuus vähenee ja hiustenpesun tarve harvenee. Toisaalta, jos näet hiuksissasi irtonaista ihoa, et todennäköisesti käytä riittävästi shampoota tai et pese hiuksiasi shampoolla riittävää aikaa. Tämä voi johtaa hiuspohjan hilseilyyn ja päänahan oireiluun.

Keskity hiuspohjan pesuun. Kun pesen hiuksiasi, pese ensisijaisesti hiuspohja ennemmin kuin hiusten koko pituutta. Pelkkien hiusten pesu saa hiuksesi näyttämään sameilta, karkeilta ja sähköisiltä. Käytä hoitoainetta jokaisen pesun jälkeen.

Käyttämällä hoitoainetta voi merkittävästi parantaa hiustesi ulkonäköä ja korjata niiden vaurioita, parantamalla kiiltoa, vähentämällä staattista sähköisyyttä, vahvistaa ja suojata niitä haitallisilta UV säteiltä.

1 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

  • Cliniccare Energizing Hair Conditioner 500 ml

1 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu