Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Tulossa Black Friday 26.11.2021!

Hoitolatukussa Black Friday on nyt joulunpunainen!
Haluamme auttaa asiakkaitamme joulumyynnin toteuttamisessa ja parhaita tuotteita joulumyyntiin ovat tietenkin Hoitolatukun rakastetut sarjat. Siitä syystä koko Black Friday viikonlopun saat sarjoista -10% alennuksen! Huomaathan, että saat alennuksen myös tukkueristä, jotka ovat jo valmiiksi alennetuilla hinnoilla!

Tarjoukset löydät näistä sarjoista:
a-care, Footlogix, Iloiset varpaat, Gerard´s, Phyt´s, Bionatural, Skin Candy, Candy Brows, FamousNames, Laufwunder, Cliniccare, Gamarde Sante, Handwunder, Orly, Flexitol, No75 -kollageenit, Nsi, Moroccantan, Depileve, Lash Perfect, Hi Brow, Shor, Australian Gold, Lojer ja Ulla Grace.

Tarjoukset voimassa pe 26.- su 28.11. välisen ajan. (Tarjoukset koskevat varastossa olevia tuotteita.)
Alennuksen saat käyttämällä koodia: blackfriday2021. Koodia voi käyttää useamman kerran tarjousten voimassaolon ajan.
Koodia ei voi yhdistää muiden alekoodien kanssa. Syötä alennuskoodi kassalla, jonka jälkeen näet alennuksen ja lopullisen hinnan.

Perjantaina saat alennuksen verkkokaupassa, soittamalla tai sähköpostilla. La ja su vain verkkokaupan kautta. Huomioithan, että asiakaspalvelu toimii pe klo 8-17.

Myös näyttelymme Vahdolla on somistettu jouluun! Tule katsomaan laite-esittelyitä, juomaan glögiä, hakemaan joulufiilistä ja tekemään jouluostoksia.

Esittelyssä kasvohoitolaitteet Vahdolla ja verkossa klo 12 ja 13!
Harri Kujala esittelee Meso- ja Hifu laitteiden käyttöä ja näyttää demot hoitojen teosta. Otamme paikan päälle laite-esittelyyn vain tietyn määrän ihmisiä kerralla. Verkko esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Verkkoesittely järjestetään Hoitolatukun Instagram tilillä

Ilmoittaudu paikan päällä järjestettävää verkkoesittelyyn alta:

Ilmoittaudu laite-esittelyihin:
RF-Meso klo 12 Ilmoittaudu!
Cube Hifu klo 13 Ilmoittaudu!

Näyttely on avoinna klo 10-14.
Tervetuloa!

Tulossa Black Friday!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.