Vesiporat

Spray-tekniikka on tehokas ja tarkka. Nykyiset vesiporat ovat kestäviä ja niissä on ulkoinen vesisäiliö. Korkeanopeuksisen mikromoottorin ja sprayn ansiosta pora antaa parhaat mahdolliset olosuhteet kivuttomaan ja hygieniseen hoitoon. Kaikkiin vesiporiin saatavissa myös jalkakytkin. Jetspray ja Mini Jetspray laitteet täyttävät standardit EN 60601-1 ja En 60601-2, jotka vastaavat EU:n lääkintälaitedirektiiviä 93/94 EEC.
Nestesuositus vesiporiin
Suosittelemme joko tislattua tai ionipuhdistettua vettä, jotta vesijohtoveden epäpuhtaudet eivät tukkisi sprayputkistoa.
Sisäiseen vesisäiliöön puhtaan alkoholin lisääminen on välttämätöntä sienten ja levän kasvun vuoksi. Valmistajat suosittelevat 50% etanoliliuosta. Ulkoiseen säiliöön riittää 1 osa etanolia, 2 osaa vettä-liuos. Etanoli pehmentää vettä ja vesisumu on silloin hienompaa. Letkusto pysyy puhtaana.
Ulkoinen vesisäiliö tulee kuitenkin pestä viikottain, älä kuitenkaan kuivaa säiliötä nukan vuoksi kankaalla. Neo-Amiseptin käyttö on ehdottomasti kielletty! Käsikappale tulisi pyyhkiä kuivannihkeällä liinalla tyvestä terään päin, eli poispäin. Näin vältetään kosteuden pääsy istukkaan sekä moottoriin.
Huom! Ionipuhdistettu vesi, akkuvesi, löytyy varastostamme joko 1l:n tai 5L:n kanistereissa.
Poran puhdistukseen ja veden pehmentämiseen Desinfektol P 500ml tai 5L.

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu

  • Jalkakytkin Jetspray-poraan

  • Jetspray vesipora

  • Master Light vesipora

  • Masterspray

4 tuote(tta)

Laskeva
/ sivu