Rullukat

Rullukalla hoidat paksummatkin ihoalueet helposti ja hellävaraisesti. Voit käyttää pienempiä rullukoita myös känsän poistossa.
Rullukan runko on ruostumatonta terästä ja kestää desinfioinnin ja ultraäänipesurin. Irtokärki on kertakäyttöinen mutta kestää muutamian steriloinnin. Huomaa että ruskeapintainen irtokärki on hienompi ja vihreä todella karkea.
Rullukkaa voit käyttää raspin sijaan ja se sopii kaikille porille. Muista! Suuria rullukoita ja hiojia on paras pyörittää alle 5000 kierrosta minuutissa!
Vinkki! Rullukan irtokärjet irtoavat helpommin, kun käsittelet rungon kumiosan Silicon Spraylla, muista ettei runkoa saa steriloida!
UUDET! MedCap timanttirullukat kumoavat käsityksen rullukoista! Rullukoiden varet ovat ruostumatonta terästä ja erittäin kestävää silikonia, jonka voi steriloida autoklaavissa. Timanttiset kärjet voi pestä ultraäänipesurissa ja steriloida sekä autoklaavissa että kuumailmassa. Timanttikärjet kestävät todella pitkään ja tulevat siksi käytössä edullisiksi. Suositeltavat kierrosnopeudet 3000- 14000r/min.

Tuotteita ei löydy tästä tuoteryhmästä.