Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 22.09.2022 klo 19:00-20:15 | verkkoluento

Ihon pigmentti ei aina jakaannu tasaisesti eivätkä tummat läikät kasvoilla kaunista ketään. Pigmentaation onnistunut ja tuloksekas hoito kauneushoitolassa on taitolaji.
Koulutuksessa opitaan tunnistamaan erilaiset pigmenttilajit kuten lentigot, melasma, kloasma, PIH, poikiloderma ja vitiligo. Lisäksi käydään läpi sitä, mistä tunnistat onko läikkä epidermiksessä vai dermiksessä, hormonaalinen vai ei hormonaalinen ja miten räätälöidään hoito tehdyn analyysin perusteella.
Miksi pigmenttiä vaalentavat hoidot saattavat toisinaan pahentaa tilannetta ja miten nämä tilanteet voidaan tunnistaa sekä ennaltaehkäistä.

Koulutus nojaa uusimpaan tutkittuun tietoon ja on sarjasta riippumaton.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Anne Parkkinen on tehokkaaseen ihonhoitoon erikoistunut SKY- ja Cidesco kosmetologi, joka on toiminut alalla monissa työtehtävissä yli 25 vuoden ajan. Oman työnsä ohella Anne toimii myös Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtajana.

Hinta

50 € + alv. 24 % (62 €)
Koulutuksesta ei toimiteta koulutusmateriaalia.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 19.09.2022