Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 11.11.2021 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Pehmeä iho tuntuu ylellisyydeltä, jos on pitkään kärvistellyt kuivaihoisuus ongelman kanssa. Talven pakkaset lisäävät ongelmaa usein entisestään. Skin Candyllä on lukuisia ihoa hoitavia tuotteita ja raaka-aineita, joilla saadaan hyviä tuloksia oikein käytettynä. Haluatko oppia miten käyttää Skin Candyn tuotteita parhaiten ja miten jokaiselle asiakkaalle voidaan saada ylellisen pehmeä silkkinen iho? Koulutuksessa keskitytään tuotteisiin ja niiden raaka-aineisiin sekä niiden mahdollisuuksiin ongelmaihoisten hoidossa. Käymme läpi hoitolakäytön sekä tuotteiden kotihoitoon tuoman mahdollisuuden. Koulutuksessa voidaan pohtia myös sinun hoitolasi ongelma-asiakkaiden hoitoa.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 09.11.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.