Skin Candy -tekniikkakoulutus

Skin Candy -tekniikkakoulutus

Olet tehnyt karvanpoistoa Skin Candylla jo jonkin aikaa. Perusasiat ovat hallinnassa, mutta tuntuuko joku osa-alue hankalalta? Hoitolatukulta on toivottu lisäkoulutusta mm. brassiin sekä kasvojen alueen karvanpoistoon (nenä, korvat, kulmakarvat). Myös spaattelin käyttöön toivotaan lisävarmuutta. Tekniikkakurssilla paneudutaan näiden osa-alueiden lisäksi kaikkiin niihin tekniikoihin ja tilanteisiin, mitkä ovat tuottaneet candaajille päänvaivaa.

Jos olet jo Skin Candy VIP -asiakas, kurssi on sinulle maksuton. Muille Skin Candy -asiakkaille kurssi maksaa 95 € + alv. Samalla liityt Skin Candy VIP -klubin jäseneksi ja saat jäsenyydestäsi merkittäviä etuja, kuten pysyvän alennuksen Skin Candy -massoista (-10 %), tukea markkinointiin sekä ilmaista lisäkoulutusta.

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan! Seuraavat koulutuspäivät:
Tampere 31.1. klo 15:30-18:30
Helsinki 24.4. klo 15:30-18:30
Vahto 8.5. klo 15:30-18:30


Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivallistuksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.

Ilmoittatumiset viimeistään 14 vrk ennen kurssia!
Voit kysyä lisää tai ilmoittautua puhelimitse 02-2122 200 tai sähköpostitse info@hoitolatukku.fi. Hoitolatukun koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla suoritettuna kurssille tultaessa. Peruutetuista kurssipaikoista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. 5 vuorokautta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.