Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 1.12.2022 klo 10:00-14:00 | verkkokoulutus

Skin Candyn peruskoulutuksessa käydään läpi kaikki tarpeellinen mitä sinun täytyy tietää karvanpoistosta, Skin Candy -tuotteista, Candying-tekniikasta, Xylitolista sekä tuotteiden ja hoitojen myynnistä sekä markkinoinnista.

Teemme myös yhdessä harjoittelua internetin välityksellä. Voit pyytää harjoitteluun itsellesi mallin tai halutessasi harjoitella myös itsellesi. Koulutuksen jälkeen harjoittelua kannattaa jatkaa mahdollisimman ahkerasti kotona tai hoitolassa.
Mahdollinen malli paikalle klo 12:45.

Kurssi tallennetaan ja kurssille osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen kurssin jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Tuija Loukimo on Candyingiin makeaan maailmaan ihastunut terveydenhoitoalan ammattilainen, joka on työskennellyt alalla yli 25 vuoden ajan. Tuija on koulutukseltaan urheiluhieroja, lähihoitaja, ensihoitaja sekä sairaanhoitaja, joka on opiskellut myös ravitsemus- sekä liikuntalääketiedettä.  Hänellä on intohimona hoitaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja tuottaa heille hyvää oloa sekä liikunnan iloa.

Hinta

Maksuton jos sinulla on jo tarvittavat tuotteet. Jos tuotteita ei ole, katso alta itsellesi sopiva aloituspaketti.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Koulutuksessa sinulla täytyy olla käytössäsi vähintään seuraavat Skin Candy tuotteet:

  • 1 x pehmeä Skin Candy- massa (Smart Soft, Mimosa tai Mimosa Soft)
  • 1 x kovempi Skin Candy-massa (Smart Hard, Cookie tai Chap)
  • 1 x Candying Dust
  • 1 x ihon puhdistustuote (Cleansing Gel tai Skin Cleanser Caramel lotion)
  • 1 x hoitovoide (Smoothing Lotion tai Caramel Body Lotion)

Mikäli sinulla ei vielä ole käytössä Skin Candy-tuotteita, on meillä tarjolla useampi vaihtoehto aloituspaketiksi. Ammattimaisen karvanpoiston aloittamiseen suosittelemme Skin Candy Box Pro vaihtoehtoa.

Tarvikkeet tilataan Hoitolatukusta ja kurssimateriaali toimitetaan sähköisesti koulutuslinkin sisältävän sähköpostin yhteydessä.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu: Tilaa jokin ylläolevista paketeista ja ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).

Skin Candy VIP: ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Sarjanvaihtaja: ota yhteyttä koulutus@hoitolatukku.fi, niin saat ohjeet kuinka toimia.

Huom! Ilmoittautudu 23.11.2022 mennessä.
Koulutuspaketti kannattaa tilata viimeistään viikko ennen koulutusta, jotta ehdit saamaan paketin ennen koulutusta.

Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Kysyttävää: koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.