Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.
Skin Candy -karvanpoisto

Pe 07.05.2021 klo 10-11:30 | verkkokoulutus

Parhaimmalla mahdollisella massalla Candying sujuu nopeasti ja tehokkaasti sekä ihoa hellivästi. Oikean massan valinta voi kuitenkin joskus olla haasteellista. Massan valinta- koulutuksessa tarkastelemme massojen erityisominaisuuksia ja sopivuutta eri ihoalueille sekä mietimme kesän myötä nousevien lämpötilojen vaikutusta Candyingiin. Eri massojen yhdistäminen on myös tärkeä taito osata, jotta Candying sujuu erityisen mutkattomasti ja hellävaraisesti. Tule mukaan koulutukseen ja opit varmasti uusia ominaisuuksia Skin Candy-massoista!

Kouluttaja

Karoliina Saarinen on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 30.04.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Koulutuksesta ei ole videota katsottavaksi jälkikäteen, mutta uusia koulutuksia järjestetään toistuvasti.

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.