Skin Candy -karvanpoisto

Skin Candy -karvanpoisto

Tule oppimaan karvanpoistoa suomalaisella xylitolimassalla! Skin Candyn luonnolliset raaka-aineet eivät allergisoi tai ärsytä ihoa. Skin Candyn xylitolia sisältävät massat auttavat ehkäisemään tulehduksia ja nopeuttavat ihon paranemista hoidon jälkeen. Koska massat valmistetaan luonnollisista raaka-aineista eivätkä ne sisällä mitään ylimääräistä, niitä voidaan käyttää jopa asiakkailla joilla on allergioita, psoriasis tai kuivaa ihottumaa.

Ammattilaiselle Skin Candyllä hoitaminen on helppoa, nopeaa ja tuottoisaa. Skin Candylla pystytään poistamaan lyhyetkin karvat helposti, joten asiakkaan ei tarvitse kasvattaa karvojaan, jotta massa tarttuisi niihin kiinni. Skin Candy -massa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi. Iho kuoriutuu karvanpoiston ohessa ja sisäänkasvavien karvojen määrä vähenee.

Hinta: 190,00 € + alv joka sisältää 190 €:n arvoisen aloituspaketin - kaikki mitä tarvitset aloittamiseen. 

Tervetuloa koulutukseen alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja! Seuraavat koulutuspäivät:
Tampere 13.3. klo 10-15
Vahto 21.3. klo 10-15
Tampere 19.4. klo 10-15
Kuopio 20.4. klo 10-15
Helsinki 24.4. klo 10-15
Vahto 8.5. klo 10-15


Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivallistuksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.

Ilmoittatumiset viimeistään 14 vrk ennen kurssia!
Voit kysyä lisää tai ilmoittautua puhelimitse 02-2122 200 tai sähköpostitse info@hoitolatukku.fi. Hoitolatukun koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla suoritettuna kurssille tultaessa. Peruutetuista kurssipaikoista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. 5 vuorokautta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.