Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pe 26.03.2021 klo 11-11:45 | verkkoluento

Luonnonkosmetiikan säilyvyys askarruttaa monia!
Mikä luonnonkosmetiikassa on säilövä aine? Miten niiden säilyvyyttä parannetaan ilman synteettisiä säilöviä aineita? Onko luonnonkosmetiikka turvallista käyttää, kun se ei sisällä säilöntäaineita?
Suunnitteletko tuotesarjan vaihtoa luonnonkosmetiikkaan, mutta kustannukset mietityttävät. Ovat ne kustannustehokkaita, entä varastonhallinta säilyvyyttä ajatellen.
Osallistu tietotunnille, joka vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin. Luennolla käydään läpi tärkeitä asioita luonnonkosmetiikasta ja voit esittää kysymyksiä asioista joilla on sinulle merkitystä!

Kouluttaja

Heidi Tamminen on työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo useiden vuosien ajan, erityisesti kouluttajan sekä opettajan tehtävissä, lisäksi hänellä on pitkä kokemus myyntialalta. Hänen vahva osaamisensa erityyppisten ihonhoitomenetelmien kanssa pohjautuu jatkuvaan kouluttautumiseen sekä pohjattomaan tiedonjanoon. Heidi on koulutukseltaan UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä Phyt’s Naturo-esteetikko.

Hinta

30 € + alv. 24 %

Verkkoluennosta ei toimiteta tallennetta tai koulutusmateriaalia.

Kenelle

Kauneudenhoitoalalla toimiville ammattilaisille sekä alan opiskelijoille.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 24.03.2021.