Jalkahoidon tehopäivä

Jalkahoidon tehopäivä


Tervetuloa ilmoittautumaan jalkahoidon tehopäiville, 2 kurssia samana päivänä!
Kaksi kurssia samana päivänä. Hinta koko päivä 190 € + alv. Vain toinen 115 € + alv. Klo 9-15 kynnenoikaisu ja klo 15-20 silikonit. Osallistu koko päivään tai vain jompaankumpaan.
Kynnen rakenneongelmat ja sisäänkasvaneen kynnen hoito: Käydään läpi kynsien rakenne- ja kasvuongelmat teoriassa ja tutkitaan erilaisia hoitomenetelmiä. Käydään läpi poranterät ja eri tekniikat sekä hoitoaineet. Kurssilla harjoitellaan myös kynnen rakenneongelmiin kuuluvan sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidot sekä teoriassa että käytännön harjoittelussa (Podofix). Kurssi sopii kaikille jalkahoidon ammattilaisille. Kurssihinta sisältää materiaalin sekä kahvit ja lounaan.
Silikoniorteesien valmistus: Kurssilla käydään läpi sekä Iloiset Varpaat -silikonin että Sicasil-silikonin valmistus. Käydään teoriassa läpi ne ongelmat, mihin silikonilla voidaan tuoda helpostusta. Harjoitellaan käytännössä silikonin valmistusta ja tutustutaan materiaaleihin. Kurssi sopii kaikille jalkahoidon ammattilaisille. Kurssihinta sisältää materiaalin sekä kahvit.

Rovaniemi 
1.10. Ilmoittaudu 02- 21 22 200 tai info@hoitolatukku.fi


Ilmoittatumiset viimeistään 14 vrk ennen kurssia!
Hoitolatukun koulutuksiin, ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla suoritettuna kurssille tultaessa. Peruutetuista kurssipaikoista veloitamme 50% kurssin hinnasta. 5 vuorokautta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.