Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.
vali

Ma 04.10.2021 klo 18:30-20:30 | verkkokoulutus

Koulutukseen osallistuvilla tulee olla käytössä Podofix oikaisuhoito. Käytännössä opettelu tapahtuu omien välineiden ja oman Podofix paketin kautta.
Koulutuksessa käsitellään ensin mitä hoidetaan, miksi hoidetaan, milloin hoidetaan ja onko hoidettava aina sisäänkasvaneita kynsiä. Koulutuksessa käydään läpi kaikki mitä tarvitsee tietää Podofixistä ja sen käytöstä.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Pirjo Hatzitoliou on jalkahoitaja/yrittäjä sekä Hoitolatukun pitkäaikainen jalkahoitokouluttaja. Pirjon pitkä kokemus alalta näkyy erittäin ammattitaitoisina koulutuksina, joissa hän aina myös kertoo esimerkkejä elävästä elämästä. Lisäoppia Pirjo on hakenut mm. Ranskasta, Saksasta ja Kanadasta valmistajien järjestämistä täydennyskoulutuksista.

Hinta

50 € + alv. 24% (62,00 €).
Koulutuksesta ei toimiteta koulutusmateriaalia.

Kenelle

Alalla toimivat jalkojenhoidon ammattilaiset, sekä alan opiskelijat

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu koulutukseen 02.10.2021 mennessä.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi