Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 09.08.2022 klo 11:00-13:00 | verkkoesittely

LUONNONMUKAISTA AITOA KAUNEUTTA!
Luonnonmukaisten hoitojen suosio on kasvanut huimaa vauhtia ja jos haluat pysyä mukana vauhdissa niin hyppää kyytiin!

Hoitolatukun luomusertifioitu PHYT’S ammattikosmetiikkasarja on valloittanut jo monet sydämet. Sarja on saanut hyvää palautetta useilta hoitoloilta tuotteiden miellyttävästä koostumuksesta ja hoitojen tehokkuudesta.
Osallistu PHYT’S tuotesarjan esittelyyn, jossa pääset tutustumaan sarjan historiaan, ideologiaan ja tuotekehitykseen. Saat vankkaa tietoa myös luonnontuotteiden sertifikaateista, tuotteiden säilyvyydestä, hoitohinnoittelusta ja markkinoinnista.

Hinta

Sarjaesittely on maksuton.

Kouluttaja

Heidi Tamminen on työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo useiden vuosien ajan, erityisesti kouluttajan sekä opettajan tehtävissä. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus myyntialalta. Hänen vahva osaamisensa erityyppisten ihonhoitomenetelmien kanssa pohjautuu jatkuvaan kouluttautumiseen sekä jatkuvaan tiedonjanoon. Kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat Heidille sydämen asia. Koulutukseltaan Heidi on UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä Phyt’s Naturo-esteetikko.

Kenelle

Kaikille luonnonmukaisista hoidoista kiinnostuneille

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua, saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan sarjaesittelyyn.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 01.08.2022.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi