Kemiallinen kuorinta ja Phyt's Sublim Eyes

Kemiallinen kuorinta ja Phyt's Sublim Eyes

Kurssi on tarkoitettu vain kosmetologeille!
Ensimmäinen sertifioitu luonnonmukainen kemiallinen kuorintahoito. Phyt’s Soin Renov Chemical Peel on vaihtoehto kirurgiselle toimenpiteelle. Madaltaa juonteita ja tasoittaa tehokkaasti syvemmätkin arvet sekä epätasaisuudet iholta. Hoito perustuu luonnonmukaiseen Clycolihappoon sekä erityislaatuisiin ihonhoitotuotteisiin, jotka vaikuttavat ihon PH-arvoihin. Ihon uudistuminen sekä korjaantuminen aktivoituu tehokkaasti ja nopeasti. Phyt's Sublim Eyes on ravitseva ja virkistävä silmänympärysihon hoitokokonaisuus. Tehokas hoito kirkastaa ihoa ja antaa välittömän vaikutuksen. Phyt’s on tunnettu korkealaatuisista ja toimivista luomutuotteistaan 42-vuoden ajalta.
Kurssin hinta 85€ +alv.
Tervetuloa ilmoittautumaan:
22.3. Vahto Ilmoittaudu tästä  https://www.lyyti.in/Phyts_erikoishoitoja_kemiallinen_kuorintakoulutus__Sublim_eyes_Vahto_4396


Ilmoittatumiset viimeistään 14 vrk ennen kurssia!
Hoitolatukun koulutuksiin, ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla suoritettuna kurssille tultaessa. Peruutetuista kurssipaikoista veloitamme 50% kurssin hinnasta. 5 vuorokautta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.