Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 09.09.2021 klo 10-11:30 | verkkokoulutus

Skin Candyllä tehtyä karvanpoistoa kutsutaan Candyingiksi ja tämä on kaikille käyttäjille sekä meidän koko Skin Candy perheelle tärkeä asia. Sinulle hoitolan pitäjänä ja Candying-ammattilaisena tämä on tärkeä markkinointietu ja voit varmasti ansaita enemmän sekä saada sitoutuneempia asiakkaita markkinoimalla Candyingiä.
Mikäli tarvitset vahvistusta ja perusteluita Candying-sanalle tule ihmeessä mukaan kurssille.
Paneudumme myös siihen miten Skin Candy hoitoja ja tuotteita voi käyttää liiketoiminnan kehittämisessä.

Kouluttaja

Karoliina Saarinen on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € +alv. 24 % (54,56 €)
Skin Candy Vip-jäsenille koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 07.09.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.