Kosmetologipäivät 10.-11.11.2017 Jyväskylässä

Tervetuloa messuosastollemme C402

Aukioloajat

Pe 10.11. klo 10-18
La 11.11. klo 10-16

Kosmetologipäiville ovat tervetulleita kosmetologit, kosmetiikkaneuvojat sekä näiden alojen opiskelijat ja opettajat. Lisäksi tapahtumaan pääsee tänö vuonna myös ostopäätöksiä tekevät kauneushoitoloiden omistajat, vaikka he eivät olisikaan itse kosmetologeja tai kosmetiikkaneuvojia.

Ohjelma

Kosmetologipäivien ohjelma on nyt julkaistu, ja löydät sen tästä linkistä

Pääsylippu ja ennakkorekisteröityminen

SKY:n jäsenet pääsevät veloituksetta tapahtumaan. Jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille lähetetään viikolla 36 henkilökohtainen ennakkorekisteröitymislinkki sähköpostiin. Linkin kautta tulee rekisteröityä messujen kävijäksi, jonka jälkeen sähköpostiisi tulee vahvistusviesti. Vahvistusviestistä voit joko tulostaa sisäänpääsyyn oikeuttavan pääsylipun tai vaihteehtoisesti tallentaa sen pdf-lippuna puhelimesi muistiin. Tänä vuonna sisäänpääsylipun voi näyttää myös puhelin tai muun mobiililaitteen näytöltä sisäänpääsyssä. Pääsylipun voi tulostaa uudelleen sisäänkäynnissä, mutta suosittelemme tulostamaan sen ennakkoon sisäänpääsyn sujuvoittamiseksi.

Alan opiskelijat pääsevät opettajan johdolla ryhmässä veloituksetta Kosmetologipäiville. Alan opettaja, ilmoitathan ryhmäsi ennakkoon osoitteeseen: karoliina.luhanka@kosmetologitsky.fi

Yhdistykseen kuulumattomat alan ammattilaiset voivat ostaa syyskuun loppuun asti ennakkolipun osoitteesta toimisto@kosmetologitsky.fi. Toimi ajoissa, niin pääset edullisemmin messuille!

Yhdistykseen kuulumattomat alan ammattilaiset, 28 €, ennakkolippu 22 € (myynnissä syyskuun loppuun asti)
Yksittäiset opiskelijat 15 €