Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 05.10.2021 klo 10:00-11:30 | verkkokoulutus

Kasvojen Candying-kurssilla perehdytään hellävaraiseen Candying-tekniikkaan sekä spaattelin käyttään kasvojen alueellla. Opit myös nenä- ja korvakarvojen poistoa sekä erityistekniikan haastavien leukakarvojen poistoon.
Tiesitkö, että kasvojen Candying on helposti yhdistettävissä useimpiin kasvohoitoihin.  Koulutuksessa tutustutaan myös Skin Candy kasvohoitotuotteisiin sekä kasvojen karvanpoiston yhteydessä käytettäviin tuotteisiin.

Tervetuloa mukaan kasvojen Candying-kurssille!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 03.10.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.