Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ke 30.11.2022 klo 8:00-18:00 | Vahdolla

Haluamme kutsua sinut mukaan avaamaan yhdessä uudistetun show roomimme jouluisissa tunnelmissa KESKIVIIKKONA 30.11. klo 8-18!

Onhan jälleen se aika vuodesta, kun oman hoitolan tunnelmaa, lahjaideoita ja uutuuksia on hyvä suunnitella sekä tarjota asiakkaille – on siis aika valmistautua joulun tuloon!

Tule inspiroitumaan ja voita itsellesi 50€ ostosrahaa!

Meillä Hoitolatukussa on syksyn mittaan tehty noutomyymälään raikkaita uudistuksia – noutomyymälä on nykyään Hoitolatukku show room, jossa pääset tutustumaan tuotesarjoihimme, laitteisiin ja kalusteisiin lähempänä kuin koskaan. Lisäksi olemme muutaman vuoden tauon jälkeen valmistautuneet vastaanottamaan myös koulutusryhmiä tänne meille ja 2023 tuo mukanaan varmasti koulutuspäiviä myös Vahdolle.

Paikan päällä on mahdollista tutustua erilaisiin laitehoitoihin, päästä demo-hoitoon itsekin tai neuvotella laitehankinnoista höyryävän glögin äärellä. Mikäli olisit kiinnostunut näkemään jonkin laitehoidon esim. HIFU, RF meso tai IPL olisimme iloisia, jos olisit meihin ennalta yhteydessä, niin voimme varautua esittelyyn!

Kävijöille on paikan päällä tarjolla myös erikoistarjouksia sekä lisäksi järjestämme 50 euron arvoisen etukuponki-arvonnan kaikkien vierailijoiden kesken. Arvonta suoritetaan torstaina 1.12 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökotaisesti.

Päivän jouluisista erikoistarjouksista toivomme sinun löytävän ideoita joulun ajan tuotevalikoimaan lisämyyntiin, lahjoiksi tai iloksi itsellesi!

Ilmoittautuminen

IlmoittauIlmoitathan tulostasi alla olevan painikkeen kautta!

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi