Jalkahoidon tehopäivä

Jalkahoidon tehopäivä

Tehopäivän ohjelmassa kynnenoikaisu ja silikonit seuraavalla aikataululla: 

Kello 9-15 Kynnen rakenneongelmat ja sisäänkasvaneen kynnen hoito

 Käydään läpi kynsien rakenne- ja kasvuongelmat teoriassa ja tutkitaan erilaisia hoitomenetelmiä. Käydään läpi poranterät ja eri tekniikat sekä hoitoaineet. Kurssilla harjoitellaan myös kynnen rakenneongelmiin kuuluvan sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoidot sekä teoriassa että käytännön harjoittelussa (Podofix). Kurssi sopii kaikille jalkahoidon ammattilaisille. Kurssihinta sisältää materiaalin sekä kahvit ja lounaan.

Kello 15-20 Silikoniorteesien valmistus

Kurssilla käydään läpi sekä Iloiset Varpaat -silikonin että Sicasil-silikonin valmistus. Käydään teoriassa läpi ne ongelmat, mihin silikonilla voidaan tuoda helpostusta. Harjoitellaan käytännössä silikonin valmistusta ja tutustutaan materiaaleihin. Kurssi sopii kaikille jalkahoidon ammattilaisille. Kurssihinta sisältää materiaalin sekä kahvit.

Hinta: Koko päivä 190 € + alv. Vain toinen kurssi 115 € + alv.

Tervetuloa koulutukseen alalla toimiva kosmetologi tai jalkahoitaja! Seuraavat koulutuspäivät:
Jyväskylä 28.10. klo 9-20
Tampere 18.11. klo 9-20
Lahti 9.12. klo 9-20


Ilmoittatumiset viimeistään 14 vrk ennen kurssia!
Voit kysyä lisää tai ilmoittautua puhelimitse 02-2122 200 tai sähköpostitse info@hoitolatukku.fi. Hoitolatukun koulutuksiin ilmoittautuminen on sitova ja lasku tulee olla suoritettuna kurssille tultaessa. Peruutetuista kurssipaikoista veloitamme 50 % kurssin hinnasta. 5 vuorokautta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.