Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

To 14.10.2021 klo 18:30-20:30 | verkkokoulutus

Tässä koulutuksessa avataan jalkapohjan iho ja katsotaan mitä se sisältää kerros kerrokselta.
Mihin me tarvitsemme ihoa, joka paksuuntuu rasituksessa ja mitkä ovat yleisimmät sekä vaikea hoitoisimmat jalkapohjan iho ongelmat ja miten niitä voidaan hoitaa.
Miten Proprioseptiikka liittyy jalkapohjan ihoon ja miksi nyrjähtänyt nilkka voi aiheuttaa vuosien päästäkin vielä tasapaino ongelmia.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Pirjo Hatzitoliou on jalkahoitaja/yrittäjä sekä Hoitolatukun pitkäaikainen jalkahoitokouluttaja. Pirjon pitkä kokemus alalta näkyy erittäin ammattitaitoisina koulutuksina, joissa hän aina myös kertoo esimerkkejä elävästä elämästä. Lisäoppia Pirjo on hakenut mm. Ranskasta, Saksasta ja Kanadasta valmistajien järjestämistä täydennyskoulutuksista.

Hinta

50,00 € + alv. 24 % (62,00 €)
Koulutuksesta ei toimiteta koulutusmateriaalia.

Kenelle

Alalla toimivat jalkojenhoidon ammattilaiset.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu luennolle 12.10.2021 mennessä.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi