Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

La-Su 03.09.-04.09.2022  | Scandic Laajavuori, Jyväskylä

Kaikki toukokuun aikana Jalkahoitopäiville ilmoittautuneet saavat 50€:n arvoisen lahjakortin verkkokauppaan!

Mitä kivaa sinä ostaisit hoitolaasi? Testaisitko uutta tuotetta vai täydentäisitkö vanhojen suosikkien varastoa? Lahjakortti aktivoituu la 3.9., kun päivät aukeavat. Pssst… lahjakortin saavat myös ne, jotka ovat jo ilmoittautuneet. Moni on tarttunut jo toukokuun tarjoukseemme! Liity mukaan iloiseen joukkoomme syyskuussa ja lähetä ilmoittautuminen N-Y-T!

Tule nauttimaan ammattilaisille suunnatuista luennoista ja hyvästä seurasta alan kuumimpaan tapahtumaan Jyväskylän hotelli Laajavuoreen. Luentojen lisäksi päivien aikana tietenkin nauretaan, tanssitaan, syödään hyvin ja vähän ehkä shoppaillaankin – ilmoittaudu sinäkin!

Epävarman maailmantilanteen keskellä tulevaisuuden suunnittelu on ollut viime aikoina haastavaa. Siksi päivillä keskitytään niin jalkahoitajien hyvinvointiin ihmisinä kuin perinteisiin jalkahoidon teemoihinkin – tosin hieman eri näkökulmista kuin aikaisemmin.

Tule ajoissa paikalle, niin ehdit rentoutumaan myös kylpylän ihanissa palveluissa. Allasosaston lisäksi ympäristössä on hienot lenkkimaastot. Lauantai-iltana voi heittää hetkeksi vapaalle, kun meitä tanssittaa jyväskyläläinen Remastered -bilebändi.

Päivät päättyvät näyttelijä, kouluttaja ja käsikirjoittaja Sari Havaksen suosittuun luentoon siitä, miten teet töitä itse luomassasi työilmapiirissä, jossa myös asiakkaan tulisi viihtyä. Sarin luennon jälkeen fiilis on korkealla ja varmasti sekä seuraava työpäivä että koko tulevaisuus näyttää taas valoisammalta.

Mukana olevat näytteille asentajat:

 • Hoitolatukun myyntipöytä
 • Mediteam -tukisukat
 • Äänekosken tuote – työkengät
 • Hyvinvoi.fi – valmispohjalliset

2 päivän lipun hinta

233,87 € + alv. 24% (290,00 €)

Voit osallistua tapahtumaan fyysisesti tai virtuaalisesti. Sinä valitset sinulle sopivimman tavan osallistua.

Tekniikan järjestäminen vaatii työvoimaa ja laitteistoa, tästä syystä virtuaaliosallistuminen maksaa saman verran kuin fyysinen osallistuminen. Huom. Me säästämme luontoa, emmekä tulosta paperisia luentomateriaaleja. Luennoitsijoiden luvalla lähetämme osallistuneille pdf -tiedostot luennoista. Vaikka tapahtuma striimataan, sitä ei tallenneta, joten tallennetta ei jälkikäteen ole mahdollista saada.

Fyysiseen tapahtumaan osallistuja

Suosittelemme osallistumaan fyysiseen tapahtumaan. Tapaat kollegoita ja saat kaiken tämän:

 • Lipun hintaan sisältyvät luennot, kahvit, ruuatbilebändi, goodiebag, kollegoiden tapaaminen ja shoppailu
 • Voit varata itsellesi hotellihuoneen Scandic Laajavuoresta etuhintaan (katso tiedot alhaalta).

Virtuaalitapahtumaan osallistuja

Joskus ei syystä tai toisesta voi paikanpäälle saapua. Siksi tarjoamme myös mahdollisuutta seurata luentoja virtuaalisesti, oman koneen välityksellä.

 • Lipun hintaan sisältyvät luennot.
 • Kaikille  3.-4.9. tilauksen tehneille lähetetään goodie bag tilauksen yhteydessä.
  • Sisäänkirjautuminen tapahtumaan alkaa klo 8:45, eli puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Jos saavut myöhemmin tai putoat välillä linjoilta esim. nettiyhteyden vuoksi, sisäänpääsyssä voi olla viivettä.
  • Testaa laitteesi hyvissä ajoin ennen aloitusta.
  • Lounas- ja kahvitauot pidetään samaan aikaan kuin fyysisessä tapahtumassa. Niiden aikana ei ole virtuaaliosallistujille erillistä tauko-ohjelmaa.

Tapahtuman ohjelma

Lauantai 3.9.

9:00 – 9:15 Tervetulosanat ja käytännön järjestelyt. Henna Meriharju ja Pirjo Hatzitoliou

9:15 -10:30 Yksin työssä – miten sitä jaksaa? Hanna Markuksela
Psykologi, psykoterapeutti ja tietokirjailija avaa päivät puhumalla työssä jaksamisesta aivan eri näkökulmasta kuin mitä olemme tottuneet kuulemaan. Yksinoleminen työssä vaikuttaa myös palautumiseen. Miten mahdollistaa mahdollisimman hyvä panos työpäivän aikana mutta kuitenkin niin, että virtaa jää myös kotiin? 

10:45 – 12:00 Penikkatauti. Jani Parkkinen
Urheilufysioterapeutti, fysiikkavalmentaja sekä penikkataudista kirjan kirjoittanut jyväskyläläinen huippuasiantuntija. Luennolla penikkataudin periaatteet ja syntymekanismi. Mitä ensiavuksi ja milloin jatkohoitoon ammattilaiselle?

Lounas

13:00 -14:00 Jalkojen verenkierto. Tiia Kukkonen
Verisuonikirurgian erikoislääkäri, LT ja haavanhoidon erikoispätevyyden saanut Tiia Kukkonen kertoo, mitä keinoja voidaan käyttää ennen amputaatiota ja mitä jalkojenhoitotyötä tekevän tulee tietää jalkojen verenkierrosta.

14:00 – 15:15 Tukisukkien mittaus. Mediteam
Tällä luennolla asiantuntija kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää tukisukista. Milloin asiakas tarvitsee tukisukat? Kuinka ne valitset ja mitä materiaalia niiden tulisi olla? Miten ne käytännössä mitataan? Kuka tarvitsee mittatilaussukat ja kuka selviää valmismitoilla.

15:15 – 16:00 Kahvitauko

16:00-17:00 Voiko tästäkin syyttää hormoneja? Maija Kajan
Miksi gynekologi puhuu jalkahoitopäivillä? No kun ne hormonit – tai oikeammin niiden puute – vaikuttaa niin moneen asiaan. Estrogeenihoidolla voidaan auttaa jalkojenkin oireilua; esim. Nivel- ja pehmytosakivut ovat tavallisia ongelmia estrogeenin vähentyessä. Maija Kajan on gynekologi, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, tietokirjailija ja hänellä on myös kansainvälisen terveydenhuollon erityispätevyys. 

19:00 – 21:30 Illallinen hotellin ravintolassa

21:30 Remastered -bilebändi tanssittaa ja laulattaa hotellin ravintolassa

Sunnuntai 4.9.

9:00 – 10:15 Kevytpohjallisten rakentaminen jalkahoitolassa. Sasu Hyytiä

Sasu on jalkaterapeutti (MSc Advanced practice) ja jalkahoitopäivien vakituinen luennoitsija. Tällä kertaa Sasu kertoo miten kevytpohjalliset auttavat asiakkaita ja miten helppoa niiden rakentaminen on jalkahoitolassa. VARMISTA PIRJOLTA!

10:30 – 11:45 Vaivaisenluu ja sen hoito. Petri Väyrynen 

Monille jo tuttu Petri Väyrynen on kokenut fysioterapeutti, terveystieteiden maisteri ja alaraaja-asioiden asiantuntija. Tämän luennon aiheena on vaivaisenluun hoito jalkahoitajan näkökulmasta, ja siitä miten asiaksta voi neuvoa sen ennaltaehkäisyyn.

Lounas

13:00 – 13:45 Jalkahoitolan pohjallistarvikkeet. Pirjo Hatzitoliou
Jalkahoitolayrittäjä, Hoitolatukun supersuosittu kouluttaja Pirjo Hatzitoliou käy ymmärrettävästi ja käytännönläheisesti läpi minkälaisia pohjallistarvikkeita jalkahoitolassa tulisi olla, jotta jokaista asiakasta pystyisi palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

14:00 – 15:30 Loppuhuipennus. Sari Havas, näyttelijä, käsikirjoittaja, kouluttaja
Näyttelijän saapuessa lavalle esirippu nousee, mutta tällä kertaa näytelmän käsikirjoitus on kirjoitettu ainoastaan suoraan kohdeyleisölle, meille jalkahoitajille. Sarin kautta opimme, miten voimme yhden ihmisen työympäristössä hyödyntää omia voimavarojamme itsetuntemukseemme ja tietenkin asiakassuhteeseen. Ja kun esirippu laskee, lähdemme kotiin monin ajatuksin rikkaampina ja valmiimpina kohtaamaan tulevaisuuden haasteet.

15:30 -16:00 Loppukahvit

Varaa hotellihuone etuhintaan

Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse osoitteesta:

http://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BSUO020922

Varaukset voi tehdä varaustunnuksella BSUO020922 nettisivuilta, puhelimitse tai sähköpostilla hotellin
myyntipalvelusta, alla olevia yhteystietoja käyttämällä.

Varaukset

Huoneet ovat varattavissa 19.8.2022 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan. Hotellilla on oikeus yksipuolisesti sulkea tarjoushinnan saatavuus.

Tapahtumapaikan yhteystiedot

Scandic Laajavuori
Laajavuorentie 30
40740 JYVÄSKYLÄ
Puhelinnumero: +358 9 4272 2557
Sähköposti: laajavuori@invoices.finland@scandichotels.com

Tapahtumaan ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 25.08.2022

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi