Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pe 10.12.2021 klo 10:00-12:00 | verkkokoulutus

Skin Candy on todellinen herkän ihon hoitaja. Herkälle iholle suunnitellut massat ja erinomaiset ihonhoitotuotteet sekä parhaat mahdolliset raaka-aineet antavat erinomaiset valmiudet ammattilaiselle. Taitava Candying-ammattilainen voi poistaa karvoja myös herkiltä alueilta ja mahdollisimman kivuttomasti. Brasilialainen karvanpoisto on tuottavaa ja siksi taitavan Candying-ammattilaisen kannattaa ehdottomasti ottaa myös Brassi palveluihin. Tule mukaan koulutukseen, jos haluat oppia lisää mahdollisimman kivuttomasta tekniikasta sekä intiimialueen karvanpoistosta!
Koulutus sopii sekä parasta mahdollista tekniikkaa vielä harjoitteleville että pitkän linjan ammattilaisille – molemmille on luvassa uutta tietoa!

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi, jalkojenhoitaja tai hieroja

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 08.12.2021

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.