Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pe 10.06.2022 klo 10-11:30 | verkkokoulutus

Candying on hauskaa ja helppoa! Kesä kuumalla parhaan mahdollisen massan löytyminen voi olla kuitenkin haasteellisempaa. Tämä on kuitenkin tärkeää, sillä oikealla massalla Candying sujuu nopeasti ja tehokkaasti sekä ihoa hellivästi, myös kesällä.

Koulutuksessa tarkastelemme massojen erityisominaisuuksia ja sopivuutta eri ihoalueille. Pohdimme myös kesän myötä nousevien lämpötilojen vaikutusta Candyingiin ja massan valintaan. Eri massojen yhdistäminen on myös tärkeä taito osata, jotta Candying sujuu erityisen mutkattomasti ja hellävaraisesti. Kurssilla perehdytään myös Candying-hoidossa käytettäviin ennen ja jälkeen tuotteisiin sekä myytäviin kotihoitotuotteisiin. Puhumme myös hinnoittelusta sekä mainonnasta.

Tervetuloa mukaan!

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Karoliina Saarinen on työskennellyt kauneushoitolayrittäjänä lähes 20 vuoden ajan. Samanaikaisesti hän on tehnyt Hoitolatukulle erilaisia koulutuksia sekä tuotekehittelyjä jo kymmenen vuoden ajan. Skin Candy-kouluttajana ja tuotekehittäjänä hän on toiminut brändin alkumetreistä asti ja siksi tuntee Candyingin paremmin kuin omat taskunsa. Karoliina on työskennellyt ennen kauneusalalle siirtymistä erikoissairaanhoitaja ja suorittanut sitten Cidesco-kosmetologitutkinnon sekä lymfaterapeutin-opinnot. Myynnin ja markkinoinnin koulutuksia hän on suorittanut useampia työn ohella, joten hän auttaa sinua mielellään myös näissä asioissa. 

Hinta

44 € + alv. 24% (54,56 €)
Koulutukseen hintaan ei sisälly tuotepakettia.

Koulutus on Skin Candy VIP-asiakkaille maksuton, ilmoittaudu alla olevan ilmoitautumispainikkeen kautta.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 02.06.2022

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Scandinavian Skin Candy on Hoitolatukun itse kehittämä tuotesarja. Olemme ylpeitä oivalluksestamme yhdistää suomalainen xylitoli karvanpoistomassoihimme, mikä tekee karvanpoistosta hygieenisempää, kosteuttavampaa ja helpompaa.