Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Pe 12.12.2022 klo 11:00-13:00 | verkkoesittely

Italialainen Gerard’s on tunnettu jo yli 50 vuoden ajan korkealaatuisena kosmetiikkasarjana, joka tarjoaa tasapainoa ja harmoniaa koko keholle – kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Luonto on kauneuden loppumaton lähde ja luonnosta saadaan laadukkaita raaka-aineita ihonhoitoon. Gerard’s käyttää korkealaatuisia kasviuutteita, mineraaleja sekä lähdevettä kehittäessään tuotteita, joilla saadaan todella tehokkaita ja näkyviä tuloksia.

Gerard’sin ihon- ja vartalonhoitotuotteiden ainesosat perustuvat edistykselliseen ja monitieteelliseen tutkimukseen. Kehitetyissä hoitoaineissa yhdistyvät kasvilääkintä ja uusimmat teknologiat samalla tavalla kuin esteettisessä lääketieteessä. Tuotteiden aktiiviaineet ovat erittäin bioyhteensopivia, hyvin imeytyviä ja ihoa tehokkaasti hoitavia.

Gerard’sin esittelyssä käymme läpi yleisesti kasvohoito- sekä vartalohoitotuotekokonaisuudet, kerromme suosituimmista kotihoitotuotteista sekä myös hoidoista, joita voit hoitolassasi tehdä.

Esittelijä

Heidi Tamminen on työskennellyt kauneudenhoitoalalla jo useiden vuosien ajan, erityisesti kouluttajan sekä opettajan tehtävissä. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus myyntialalta. Hänen vahva osaamisensa erityyppisten ihonhoitomenetelmien kanssa pohjautuu jatkuvaan kouluttautumiseen sekä jatkuvaan tiedonjanoon. Kauneus, terveys ja hyvinvointi ovat Heidille sydämen asia. Koulutukseltaan Heidi on UMG Aromaterapeutti, Cidesco kosmetologi sekä PHYT’S Naturo-esteetikko.

Hinta

Sarjaesittely on maksuton.

Kenelle

Kaikille Gerard’s sarjasta kiinnostuneille.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostitse linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 8.12.2022