Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ma 18.10.2021 klo 18:30-20:30 | verkkokoulutus

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Footlogix®-peruskoulutuksessa käydään läpi Footlogix tuotteet ja hoidon kulku. Sarjalla on kattavat valikoimat tuotteita sekä ammattilaisille että kotihoitoon.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Hinta

129,03 € + alv. 24 % (160,00 €)
Hinta sisältää: koulutusmateriaalin sekä Footlogix tuotteita n. 60 hoitoon.

Kouluttaja

Pirjo Hatzitoliou on jalkahoitaja/yrittäjä sekä Hoitolatukun pitkäaikainen jalkahoitokouluttaja. Pirjon pitkä kokemus alalta näkyy erittäin ammattitaitoisina koulutuksina, joissa hän aina myös kertoo esimerkkejä elävästä elämästä. Lisäoppia Pirjo on hakenut mm. Ranskasta, Saksasta ja Kanadasta valmistajien järjestämistä täydennyskoulutuksista.

Kenelle

Alalla toimivat jalkojenhoidon ammattilaiset

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 10.10.2021 mennessä jos haluat noutaa koulutusmateriaalin ja Footlogix tuotteet sisältävän pakettisi Matkahuollosta ennen koulutusta. Muuten koulutukseen ilmoittautuminen päättyy 16.10.2021 ja tällöin voit noutaa paketin koulutuksen jälkeen, mutta koulutusmateriaalin saat sähköisesti ennen koulutusta.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa “medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.