Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

La 20.03.2021 klo 13-16:00 | verkkokoulutus

Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja ainutlaatuisiin raaka-aineisiin, jotka on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Kouluttaja Pirjo Hatzitoliou herättelee uudestaan henkiin Footlogixin kanssa työskentelyn tärkeät toiminta pilarit, joihin kuuluu tieto, taito ja myynnin salat. Koska Footlogix tuotteisiin ei ole tullut uusia tuotteita, voi hyvä jalkahoitaja kehittää tuotteiden käyttöön liittyviä uusia ideoita helposti omassa jalkahoitolassa tai vaikkapa kotikäynnillä. Niistä tässä koulutuspäivän alkuosassa puhutaan ja visuaalisesti niitä myös käydään läpi. Ota rento asento ja kuuntele, joskus jo tuttu tuote voi alkaa tuntumaan ihan uudelta kun siihen lisätään pari hyppysellistä korona aikana luotua innovaatiota. Maahantuojan puheenvuorolla esittellemme mm. tulossa olevat Footlogix -tuotepakkaukset.

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Kenelle

Footlogix -koulutuksen käyneille

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen -painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Tiesithän että Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa “medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen.