Jos olet Suomen Hoitolatukun asiakas niin kirjaudu sisään tästä.

Ti 30.08.2022 klo 19:00-20:30 | verkkokoulutus

Iän myötä kasvoille, kaulalle, vartalolle ja silmänympärysiholle ilmestyy monia hyvälaatuisia ihomuutoksia, joita voidaan häivyttää tai poistaa kauneushoitolassa. Koulutuksessa opitaan tunnistamaan mm. miliumin, pintaan noussut talirauhanen, tukkeutunut hikirauhanen, syylä, rasvaluomi, aurinkokeratoosi, angiofibrooma ja dermatofibrooma sekä varsiluomi tai luomi sekä opitaan poistamaan hyvälaatuisia ihomuutoksia Cryolla. Koulutus vastaa myös kysymykseen: Milloin ja miten kosmetologi voi diagnosoida sekä itsenäisesti hoitaa ihomuutoksen ja missä tilanteessa asiakas on syytä lähettää lääkäriin?

Koulutus nojaa uusimpaan, tutkittuun tietoon ja on sarjasta riippumaton.

Koulutus tallennetaan ja koulutukseen osallistuvat saavat sähköpostiinsa linkin, josta voi katsoa tallenteen koulutuksen jälkeen. Tallenne on katsottavissa viikon ajan, jonka jälkeen se poistuu tallennuspalvelusta. Tallenteen linkki lähetetään kaikille koulutukseen ilmoittautuneille.

Kouluttaja

Anne Parkkinen on tehokkaaseen ihonhoitoon erikoistunut SKY- ja Cidesco kosmetologi, joka on toiminut alalla monissa työtehtävissä yli 25 vuoden ajan. Oman työnsä ohella Anne toimii myös Suomen Kosmetologien Yhdistyksen puheenjohtajana.

Hinta

50,00 € + alv. 24 % (62,00 €)
Koulutuksesta ei toimiteta koulutusmateriaalia.

Kenelle

Alalla toimiva kosmetologi

Kysyttävää

koulutus@hoitolatukku.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu alla olevan Ilmoittaudu koulutukseen-painikkeen kautta (näkyy ainoastaan sisäänkirjautuneille).
Päivää ennen koulutuksen alkua saat linkin Zoom-luokkahuoneeseen. Linkin kautta pääset osallistumaan koulutukseen.

Huom! Ilmoittaudu viimeistään 27.08.2022